Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızımdan önce uyanıyorum sabahları. o uyanana kadar okuyorum. uyandıktan sonra onunla ya da evle ilgileniyorum. günde bir defa gündüz uykusu yapıyor o zaman da yemeğim yoksa yemek ve kalan işleri halledip öyle okuyorum. akşam da o uyuyunca okuyorum yine. bazen zorluyorum okumak için bazen fırsat oluşturuyorum. eskiye nazaran daha fazla vaktim oluyor açıkçası

Bende çok puzzle yapardım. Dizi film bakardım. Buraya takılalı onları bıraktım her fırsatta kitap okuyorum keşke puzzle yaparken fln kitap okuyabilseydim ama mümkün değil ne yazık ki

Kitap okuma isteğim kitabı beğenmemle de doğru orantılı. Kitabı beğenmediysem okumayı bırakıyorum resmen. Sürünüyo elimde kitap. Ama beğendiysem sürekli aklımda oluyor çok merak ediyorum. Acaba neler olacak diye sürekli okuyasım geliyo

Selamlar

Akşamları okumaya daha fazla vakit ayirabileceğim zamanım varsa filtre kahvemi yapar keyifle okurum.
Ama rutinim şöyle; her gece uyumadan önce mutlaka kitabımı okurum, sabahları işe giderken otobüste yine mutlaka okurum.
Onun dışında fırsat bulduğum her an okuyorum.

Kızlar Monre Cristo Kontu amazonda 65 tlye düşmüş. Çok iyi fiyat. Alacak varsa haber edeyim dedim. Ben 88e almıştım
Sepette daha da düştü 45 liraya geldi çok teşekkür ederim haberdar ettiğin için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…