Dumas da kalemi bırakmayı unutmus yazarkencilt cilt romanlar
Bende rakibinizim unutmadınız beni de değil miCanim rakibim ne guzel okuyorsun sen oylekizimi uyutabilirsem ben de biraz okuyacagim insallah da bu cadinin uyuyacagi yok, ayakta sallanmaya alisik degil kahkahalar atiyor
Yapma yanarız
Allah kolaylık versin canım bu yıl benimki biraz daha büyüdü ablasıyla oynuyor kızkardeşim bizde minikle ilgileniyor ben okuldayken onun desteği de çok bu sayede okumaya daha fazla vakit ayırabiliyorum artıkCanim rakibim ne guzel okuyorsun sen oylekizimi uyutabilirsem ben de biraz okuyacagim insallah da bu cadinin uyuyacagi yok, ayakta sallanmaya alisik degil kahkahalar atiyor
Ben de 3. Kitap 4. Bölümdeyim sonunu epeyce tahmin ediyorum sanki sezerciktenEki Görüntüle 3181525 uygulamadan okumaya devam ediyorum. 2. Kitabin 6. Bölümündeyim ✔
Seni unutmamız ne mümkün her gün bir yeni bildirimle geliyorsunBende rakibinizim unutmadınız beni de değil miU UcanSupurge
Benim kız uyudu uyanmazsa okuyacağım bende şimdi inşallah
Yapma yanarızciltli bide kaç paradır bunlar
Abowww bakma bakma korkunçluBende rakibinizim unutmadınız beni de değil miU UcanSupurge
Benim kız uyudu uyanmazsa okuyacağım bende şimdi inşallah
Yapma yanarızciltli bide kaç paradır bunlar
2023 te okumayalım yaa canım çektiBu seri Hasan Ali Yücel de tek kitap ama aslında 5 kitaplık seriymiş.Life light ile beraber almıştık geçen yıl. Okumaya kıyamıyorum
enteresan bir kitaptı severek okumuştum. Umarım sende seversin
Teşekkürler hoş buldumHoş geldiniz
Teşekkür ederim kalıcı olmak icin zorlayacağım kendimimerhaba hoşgeldiniz. umarım kalıcı olursunuz ve birlikte nice ortak okumalarımız olur
Hoş buldumHoş geldiniz
Bunları 12 Aralık'ta yazmışsınız.ARALIK AYI OKUMALARIM
1.Otomatik Portakal - Anthony Burgess (172 syf)
2.Ateş ve Kan - George R. R. Martin (736)
3.Rüzgarın Şarkısını Dinle - Haruki Murakami (168 syf)
4. Miras - Vigdis Hjorth (309 syf)
5. Algernon'a Çiçekler - Daniel Keyes (325 syf)
Anna KareninaDoktor Moreau’nun Adası bitti. Vay canına. Keyifli bir kitaptı valla. Sabah başladım akşama bitti. Başta biraz tahmin ettiğim gibi gidiyordu ama sonra heyecanlandı merakla okudum.
Eveeet. Bilimkurguya biraz ara vermek istiyorum. Çok fazla okudum bence. Aşk romanı okumak istiyorum ya. Okurken böylegözlerimden kalpler fışkırsın istiyorum var mı acaba öyle bir kitap ???
bu topikte istediğiniz semineri benden daha iyi sunabilecek kadınlar var bence. uzun zamandır ilk defa böyle doya doya vakit bula bula okuyorum çünküBunları 12 Aralık'ta yazmışsınız.
Annelik okumaya engel değil adlı seminerler vermenizi şiddetle öneriyorum.
Gurur ve Önyargı’ya başlıyorumAnna Karenina
Genç Werther'in Acıları
Gurur ve Önyargı
Çoğu kimse aşk romanı deyince belki ilk ikisini getirmez aklına ama benim için öyleler. Üçüncüsü ise tam kalp çıkaracak aşk romanı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?