Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim rakibim ne guzel okuyorsun sen oyle kizimi uyutabilirsem ben de biraz okuyacagim insallah da bu cadinin uyuyacagi yok, ayakta sallanmaya alisik degil kahkahalar atiyor
Bende rakibinizim unutmadınız beni de değil mi U UcanSupurge
Benim kız uyudu uyanmazsa okuyacağım bende şimdi inşallah
Siz hala bu seriyi almadınız mı

Eki Görüntüle 3181522
Yapma yanarız ciltli bide kaç paradır bunlar

Canim rakibim ne guzel okuyorsun sen oyle kizimi uyutabilirsem ben de biraz okuyacagim insallah da bu cadinin uyuyacagi yok, ayakta sallanmaya alisik degil kahkahalar atiyor
Allah kolaylık versin canım bu yıl benimki biraz daha büyüdü ablasıyla oynuyor kızkardeşim bizde minikle ilgileniyor ben okuldayken onun desteği de çok bu sayede okumaya daha fazla vakit ayırabiliyorum artık
Eki Görüntüle 3181525 uygulamadan okumaya devam ediyorum. 2. Kitabin 6. Bölümündeyim ✔
Ben de 3. Kitap 4. Bölümdeyim sonunu epeyce tahmin ediyorum sanki sezercikten
Bende rakibinizim unutmadınız beni de değil mi U UcanSupurge
Benim kız uyudu uyanmazsa okuyacağım bende şimdi inşallah

Yapma yanarız ciltli bide kaç paradır bunlar
Seni unutmamız ne mümkün her gün bir yeni bildirimle geliyorsun

Doktor Moreau’nun Adası bitti. Vay canına. Keyifli bir kitaptı valla. Sabah başladım akşama bitti . Başta biraz tahmin ettiğim gibi gidiyordu ama sonra heyecanlandı merakla okudum.

Eveeet. Bilimkurguya biraz ara vermek istiyorum. Çok fazla okudum bence. Aşk romanı okumak istiyorum ya. Okurken böyle gözlerimden kalpler fışkırsın istiyorum var mı acaba öyle bir kitap ???

Bunları 12 Aralık'ta yazmışsınız.
Annelik okumaya engel değil adlı seminerler vermenizi şiddetle öneriyorum.

Anna Karenina
Genç Werther'in Acıları
Gurur ve Önyargı

Çoğu kimse aşk romanı deyince belki ilk ikisini getirmez aklına ama benim için öyleler. Üçüncüsü ise tam kalp çıkaracak aşk romanı bence.

Son düzenleme:
Bunları 12 Aralık'ta yazmışsınız.
Annelik okumaya engel değil adlı seminerler vermenizi şiddetle öneriyorum.
bu topikte istediğiniz semineri benden daha iyi sunabilecek kadınlar var bence. uzun zamandır ilk defa böyle doya doya vakit bula bula okuyorum çünkü

Gurur ve Önyargı’ya başlıyorum
Teşekkürler

Kızlar bu arada 1000kitap uygulamasında bir şey keşfettim. Sizinle de paylaşayım.

Kitap ve kahve kokusu diye bir profil e-kitapları derlemiş toplamış ve yandexe yüklemiş. Uygulamaya link bırakmış. 10.000 kadar kitap var diyor. Çoğu kitap var gerçekten de. Sizde indirin. Nasıl yapacağınızı fln her şeyi anlatmış.

Uygulamayı kullanmayanlar googledan kitap ve kahve kokusu diye aratsınlar 1000kitap sitesine tıklasınlar sayfasına sabitlemiş zaten linki bulursunuz ordan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…