Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı sabahlar

Dünden beri migren atağım tuttu uykusuzluktan. Bence migren yasaklansın anneler de hasta olmasın.Evin rutini sarsılıyor. Eşim de denetime gitmek zorunda kaldı tablet kendisindeymiş. Dünden beri okuyamadım da. Günün güzel haberi kitaplarım dağıtıma çıkmış. Amazon nasıl bu kadar hızlı olabiliyor hayret ediyorum.

geçmiş olsun

ben de merak ediyorum amazon nasıl bu kadar hızlı dağıtıyo

Kızlar benim e kitap arşivi haberime kimse sevinmemiş ya oysa ben görünce çıldırdım cevher bulmuş gibi sevinmiştim
Ben gördüm hatta bakarım diye not da aldım da e kitap okumayı hiç beceremiyorum diye sesli sevinemedim

Kızlar benim e kitap arşivi haberime kimse sevinmemiş ya oysa ben görünce çıldırdım cevher bulmuş gibi sevinmiştim
Benim indirdiğim bi iki site var not aldım hatta oralarda bulamazsam senin bahsettiğin yer aklımda bulunsun diye ben de uygulamadan okuyorum çoğunluğunu

Ben sevindim ama yazamamıştım bi bakındım, baya iyi bir arşiv. Henüz açmadım üyelik. Sağolasın

Elimdeki Muhbir kitabını bırakacağım, çok fazla ayrıntı kartel, mafya içeriyor. Hiç o modda değilim. Aralık için Oliver’ı bitireyim son olarak. Belki yanına okumadığım klasiklerden ince bir kitap okurum.

Bende Oliver’ı aldım. Dağıtıma çıkmış. Yetişirim inşallah size
Bu ay depar attın yetişeceğinden hiç şüphem yok Gurur ve Önyargı bende de var . Sana katılmak isterdim ama kız o kadar huysuz ki, sabah fotoğraf atar atmaz uyandı, elime alıp okumam baya zor oluyor. Sana yetişemem

Bence bitir artık biraz dinlen canım yeter

At bebişi yere yuvarlansın yerde sen oku
Gurur ve Önyargıyı ağır ağır okuyorum. Hızlı okuyunca anlayamıyorum kafam karışıyo

Başlardayım ben daha bence yetişirsin

birileri öpülmek ısırılmak istiyo galiba
Benim paketlerde Erzurum yazıyor. Erzurum’dan dağıtıma çıkıyor herhalde doğuda .
ben hiç bakmadım aklıma gelmedi. nerden geldiğini öğrenmek için sipariş vermem gerek şimdi bak görüyo musun

Bugün de seri kitapları yan yana koyabilmek için kitaplığın 5 rafının altını üstüne getirdim. Sonuç bilim kurgu klasiklerim yan yana geldiler oh
Ben de alttan bir rafı boşalttım. Modern Klasikler ilk raf, ikinci raf Modern Klasikler'in devamı, Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi ve Can yayınları, üçüncü raf da İthaki; Bilimkurgu klasikleri, Japon Klasikleri, Karanlık Kitaplık ve diğer yayınevleri oldu .

Benim bilim kurgular güzel oldu, hatta yanlarına farklı kitap ekleyebildiğime göre birkaç tane daha alabilirim seriden

Ama İş Bankası Kültür'ler ve HBR serim bölük pörçük Tek bir kitaplık yapmayı düşünüyorum burayı bir ara rahata çıkarsam, daha iyi olur herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…