geçmiş olsunHayırlı sabahlar
Dünden beri migren atağım tuttu uykusuzluktan. Bence migren yasaklansın anneler de hasta olmasın.Evin rutini sarsılıyor. Eşim de denetime gitmek zorunda kaldı tablet kendisindeymiş. Dünden beri okuyamadım da. Günün güzel haberi kitaplarım dağıtıma çıkmış. Amazon nasıl bu kadar hızlı olabiliyor hayret ediyorum.
Günaydınlar
Tatlı biriyle kahvaltı yapmaya gidiyorum
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Teyocan
U UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
M MrsDelfino
Ben gördüm hatta bakarım diye not da aldım da e kitap okumayı hiç beceremiyorum diye sesli sevinemedimKızlar benim e kitap arşivi haberime kimse sevinmemiş yaoysa ben görünce çıldırdım cevher bulmuş gibi sevinmiştim
Ay valla çocuğu sallarken bana çok iyi oluyo. Yoksa karanlıkta telefonun flashıyla okumak zorunda kalıyorumBen gördüm hatta bakarım diye not da aldım da e kitap okumayı hiç beceremiyorum diye sesli sevinemedim
Benim indirdiğim bi iki site var not aldım hatta oralarda bulamazsam senin bahsettiğin yer aklımda bulunsun diye ben de uygulamadan okuyorum çoğunluğunuKızlar benim e kitap arşivi haberime kimse sevinmemiş yaoysa ben görünce çıldırdım cevher bulmuş gibi sevinmiştim
Ben sevindim ama yazamamıştım bi bakındım, baya iyi bir arşiv. Henüz açmadım üyelik. SağolasınKızlar benim e kitap arşivi haberime kimse sevinmemiş yaoysa ben görünce çıldırdım cevher bulmuş gibi sevinmiştim
Bu ay depar attın yetişeceğinden hiç şüphem yokBende Oliver’ı aldım. Dağıtıma çıkmış. Yetişirim inşallah size
Bence bitir artık biraz dinlen canım yeterElimdeki Muhbir kitabını bırakacağım, çok fazla ayrıntı kartel, mafya içeriyor. Hiç o modda değilim. Aralık için Oliver’ı bitireyim son olarak. Belki yanına okumadığım klasiklerden ince bir kitap okurum.
Benim paketlerde Erzurum yazıyor. Erzurum’dan dağıtıma çıkıyor herhalde doğudageçmiş olsun
ben de merak ediyorum amazon nasıl bu kadar hızlı dağıtıyo
At bebişi yere yuvarlansın yerde sen okuBu ay depar attın yetişeceğinden hiç şüphem yokGurur ve Önyargı bende de var . Sana katılmak isterdim ama kız o kadar huysuz ki, sabah fotoğraf atar atmaz uyandı, elime alıp okumam baya zor oluyor. Sana yetişemem
birileri öpülmek ısırılmak istiyo galibaBu ay depar attın yetişeceğinden hiç şüphem yokGurur ve Önyargı bende de var . Sana katılmak isterdim ama kız o kadar huysuz ki, sabah fotoğraf atar atmaz uyandı, elime alıp okumam baya zor oluyor. Sana yetişemem
ben hiç bakmadım aklıma gelmedi. nerden geldiğini öğrenmek için sipariş vermem gerek şimdi bak görüyo musunBenim paketlerde Erzurum yazıyor. Erzurum’dan dağıtıma çıkıyor herhalde doğuda.
Destansı aralik listene bir de bunu mu eklicenBende Oliver’ı aldım. Dağıtıma çıkmış. Yetişirim inşallah size
Ben de alttan bir rafı boşalttım. Modern Klasikler ilk raf, ikinci raf Modern Klasikler'in devamı, Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi ve Can yayınları, üçüncü raf da İthaki; Bilimkurgu klasikleri, Japon Klasikleri, Karanlık Kitaplık ve diğer yayınevleri olduBugün de seri kitapları yan yana koyabilmek için kitaplığın 5 rafının altını üstüne getirdim. Sonuç bilim kurgu klasiklerim yan yana geldiler oh
Benim bilim kurgular güzel oldu, hatta yanlarına farklı kitap ekleyebildiğime göre birkaç tane daha alabilirim seridenBen de alttan bir rafı boşalttım. Modern Klasikler ilk raf, ikinci raf Modern Klasikler'in devamı, Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi ve Can yayınları, üçüncü raf da İthaki; Bilimkurgu klasikleri, Japon Klasikleri, Karanlık Kitaplık ve diğer yayınevleri oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?