Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitaplarıma harari nin 21. Yy için 21 ders kitabını da ekledim. Daha giriş kısmını yeni bitirdim ama şimdiden aşırı etkilendim tam benim tarzım bir kitap. Su gibi akıyor ama yazıları çok küçük yine okumakta zorlanıyorum. Kitabın ilk bölümünün adı uyanış ve benim aşırı uykum var şuan iyi geceler

Hadi iyi geceler

Evet sabırsızlıkla bekliyorum ben de konuşmayı. 3 4 yıl önce okudum tekrar hatırlarım böylece

Serenad
Abd den Türkiyeye seminer için gelen hukuk profesörü ve üniversitede görevli personelin başından geçen olaylar. 59 yıl önce Türkiye de yaşayan profesörün sır geçmişi ölümsüz bir aşk hitler almanyası...
bu kadar geç okuduğuma pişman oldum ama belki 5 sene önce okusam bu kadar etkileyemezdi beni. Okumayanlara tavsiye ederim

Üç kız kardeş
Okurken burnumda buram buram cunda adası koktu. Aile arkadaşlık aşk kardeşlik üzerine yazılmış sıcacık bir hikaye üç kardeşin başından geçenler. Aslında hepimizin hayatlarımızda yaşadığımız klasik olaylar zinciri. Okurken bazen güldüm bazen gözümden yaş aktı. Çok yalın bir dille yazıldığı için çok akıcı ilerledi keyifle okunacak bir kitap.

O kadar haklısın ki dünden bugüne bunu düşünüyorum bugün boş zamanlarımda hep bir şeyler araştırdım. Ülkemize gelen profesörleri, Atatürk için yazılan mektubu, Atatürk ün İstanbul üniversitesi için yaptıklarını okuyunca o kadar şaşırdım ki ve utandım resmen bilmediklerimden

Başlangıç-dan brown
Komplo teorisi sevenler buraya
Robert Longdon serisinden bir kitap bu da.
Fütürist milyarder bir bilim adamı dünyanın kaderini değiştiren bir bilgi açıklayacağını söyledikten sonra öldürülüyor. Her zamanki gibi robert longdon kendini olayın içinde buluyor ve hikaye başlıyor. Katolik kilisesi ispanya kraliyet ailes derken işler karışıyor ve tüm dünya ayağa kalkıyor.

O mektup olayı ve gelen bilim adamlarını biliyordum ayşe kulinin kanadı kırık kuşlar kitabında vardı orda gördükten sonra araştırmıştım. Üniversitede okurken de einstein in türkiyeye geldiğini ama yetersiz araştırma şartlarından dolayı abd ye gittiğini bir derste üstün körü anlatmışlardı. Az çok ermeni olaylarını tehcir kanunu da biliyorum ama mavi alay ve struma yı burda okudum. Araştırınca çok çok üzücü şeyler çıktı

Dublör dilemması
Nuh Tufan adındaki kimsesizler yurdunda büyüyen ve kimse tarafından evlat edinilmeyen albino konservatuar öğrencisinin para kazanmak için yapmaya çalıştığı işler ve bu işler sonucunda kendi başına açtığı belalar. Genel olarak yüzümde bir tebessümle ya da şaşkınlıkla okudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…