Çok tuhaf oldu böyle yazınca
Sesli yollayabilsem iyiydi tabiÇok tuhaf oldu böyle yazınca
Ben aldım o sesi merak etmeSesli yollayabilsem iyiydi tabi
Hadi iyi gecelerKitaplarıma harari nin 21. Yy için 21 ders kitabını da ekledim. Daha giriş kısmını yeni bitirdim ama şimdiden aşırı etkilendim tam benim tarzım bir kitap. Su gibi akıyor ama yazıları çok küçük yine okumakta zorlanıyorum. Kitabın ilk bölümünün adı uyanış ve benim aşırı uykum var şuaniyi geceler
Ah o gemi ahhhSerenad bittibüyük bir boşluktayım şu an
Bu topraklarda neler yaşanmış hiç bilmeden yaşamışızAh o gemi ahhh
Evet sabırsızlıkla bekliyorum ben de konuşmayı. 3 4 yıl önce okudum tekrar hatırlarım böyleceBu topraklarda neler yaşanmış hiç bilmeden yaşamışızgemiyi bu kitaba kadar hiç duymamıştım diğer olayların bir kısmını biliyordum bir kısmıda kanadı kırık kuşlarda vardı. Kızlar bitirdin bu da uzun uzun konuşulacak bir kitap bence
Hatırlanmayacak gibi değil hatırlarsın. Bazı satırlar olaylar içime işlediEvet sabırsızlıkla bekliyorum ben de konuşmayı. 3 4 yıl önce okudum tekrar hatırlarım böylece
evettMerhamet adlı kitabını okudum Tori moissen di sanırım. Yanlış yazmış da olabilir. Genelde ırkçılık ile ilgili yazıyor sanırım. Siyahiler ağırlıklı
1000k adım calciferrr ekleyebilirsiniz
çok etkileyici bir kitap gerçekten.Serenad bittibüyük bir boşluktayım şu an
Ben de yeni duydum. Baştan ses etmeyeyim dedim. Sonra bir kaç arkadaş daha görünce itiraf edeyim dedimAnladım ki 1000k yı kullanmayan bi ben kalmışım. Ben de nasıl sevinçle guruba gelmiştim oysaki
O kadar haklısın ki dünden bugüne bunu düşünüyorum bugün boş zamanlarımda hep bir şeyler araştırdım. Ülkemize gelen profesörleri, Atatürk için yazılan mektubu, Atatürk ün İstanbul üniversitesi için yaptıklarını okuyunca o kadar şaşırdım ki ve utandım resmen bilmediklerimdenBu topraklarda neler yaşanmış hiç bilmeden yaşamışızgemiyi bu kitaba kadar hiç duymamıştım diğer olayların bir kısmını biliyordum bir kısmıda kanadı kırık kuşlarda vardı. Kızlar bitirdin bu da uzun uzun konuşulacak bir kitap bence
O mektup olayı ve gelen bilim adamlarını biliyordum ayşe kulinin kanadı kırık kuşlar kitabında vardı orda gördükten sonra araştırmıştım. Üniversitede okurken de einstein in türkiyeye geldiğini ama yetersiz araştırma şartlarından dolayı abd ye gittiğini bir derste üstün körü anlatmışlardı. Az çok ermeni olaylarını tehcir kanunu da biliyorum ama mavi alay ve struma yı burda okudum. Araştırınca çok çok üzücü şeyler çıktıO kadar haklısın ki dünden bugüne bunu düşünüyorum bugün boş zamanlarımda hep bir şeyler araştırdım. Ülkemize gelen profesörleri, Atatürk için yazılan mektubu, Atatürk ün İstanbul üniversitesi için yaptıklarını okuyunca o kadar şaşırdım ki ve utandım resmen bilmediklerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?