- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
Ocak ayı ortak okumamız Fareler ve insanlar dı. O ay için ortak bir yazar ve kitap belirliyoruz. Onun dışında denk geliyor. Mesela bu ay körlük, serenad ortak okuma gibi oldu. Ne okuyacağımızı söyleyince kendiliğinden oluyorDuyulmak istiyorum bittti, şimdi swannlarin tarafina devam ediyorum
Bu ortak okuma seysileri nasil olyor arkadaslar. Mesela şu an neyi ortak okuyorsunuz ve bir de ilk sayfada yazan ocak ayi yazari vs ne oluyor tam olarakcok mu sordum
Bu seriyi seviyorum, çok akıcı gidiyor. O kalin kitap bir cirpida okunuyorMahkum prenses syf 487
Nefretimizi illa birine doğrultacaksak, sırf kendi hırsları için yeryüzüne savaş ve huzursuzluğu getiren bencil ruhlara doğrultmalıyız. Bağışlayıcı Tanrıya inanmak bizi ancak birbirimize kenetler, düşman kılmaz
Aynen bir de merak ettiriyor ne oldu diyeBu seriyi seviyorum, çok akıcı gidiyor. O kalin kitap bir cirpida okunuyor
Heh tamam simdi olduOcak ayı ortak okumamız Fareler ve insanlar dı. O ay için ortak bir yazar ve kitap belirliyoruz. Onun dışında denk geliyor. Mesela bu ay körlük, serenad ortak okuma gibi oldu. Ne okuyacağımızı söyleyince kendiliğinden oluyor
Evet ya, dizi gibiAynen bir de merak ettiriyor ne oldu diye
Yok daha tartışmada. Konuşmadan önce gün belirliyor ve etiket yapıp haber veriyorum.Heh tamam simdi olducunku fareler ve insanlari gordum ama korluk tartisildi anlamadim ondan serenad tartisildi mi, onu okumuştum
Tamamdiiiiir, anlastiiikkkYok daha tartışmada. Konuşmadan önce gün belirliyor ve etiket yapıp haber veriyorum.
Wirginia wolf da var Şubat'taTamamdiiiiir, anlastiiikkkanna kareninayi da okumuştum, subata da tik
Kendine ait bir odasını okumuştum, olur dimiWirginia wolf da var Şubat'ta
Ne söylesem hepsini okumuşsun maşallah ona güldümNiye güldün, yoksa baska bsy mi yapmak gerekiyodu
Gunaydin canisi
Mehfam
astrojurnal
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
eylulcmre
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
Samsonn
Mehfam
astrojurnal
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
eylulcmre
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
Samsonn
Günaydın gülümGunaydin canisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?