Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir civciv annesi sanırım bu konuda bilgi sahibiydi

Dolap uygulamasına bir bak istersen canım ben dolabımda kullanmadığım eşyalarımı satıyorum ordan, kitap alışverişinin baya aktif olduğunu görüyorum şu sıralar

Dolap uygulamasına bir bak istersen canım ben dolabımda kullanmadığım eşyalarımı satıyorum ordan, kitap alışverişinin baya aktif olduğunu görüyorum şu sıralar

Çok teşekkür ederim, bir bakayım oraya. Bir de alsatkitap diye bir site gördüm ama sanırım çok aktif değil. İçim kan ağlıyor aslında hiç okumadığım kitaplar fakat siparişlerim geldikçe yer bulamıyorum, paraya da ihtiyacım yok okumak isteyen gençlere de göndermek istiyorum. Sanırım biraz duygulandım elden çıkaracağım için.

Alsatı kullan çünkü dolap da kitap için bölüm yok " #" kullanrak etiket olusturman gerekir o şekilde aramayı da pek kimse yapmıyo

Rica ederim ne demek
E tabi insan üzülür ama sen yeni gelecekleri düşün o halde

Kızlar benim mahkum prenses yarın biter, pazar günü okuma yapmayı düşünmüyorum. Pazartesi günü Anna Karenina ile giriş yapayım diyorum
Ooo Anna’yı raftan çıkarma zamanı gelmiş o zaman bayadır bekletiyorum onu orda ortak okuyacağız diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…