Hanımlar iyi akşamlar diliyorum,
Forumun Satıyorum & Arıyorum kısmında konu açmadan önce size danışmak istedim. Kütüphanemde yer açmak için bazı hiç okunmamış, orijinal kitaplarımı satmayı düşünüyorum. Genelde Z kuşağının beğeneceği kitaplardan, arada belki birkaç klasik de çıkabilir, Jane Austen gibi... İkinci el kitap almayı tercih ettiğiniz uygulamar hangisi? Aklımda birkaç tane var fakat en çabuk nereden gideceğini merak ediyorum. Site adı vermek yasak mı bilmediğim için herhangi bir isim yazmıyorum banlanmamak adına.
Dolap uygulamasına bir bak istersen canım ben dolabımda kullanmadığım eşyalarımı satıyorum ordan, kitap alışverişinin baya aktif olduğunu görüyorum şu sıralarHanımlar iyi akşamlar diliyorum,
Forumun Satıyorum & Arıyorum kısmında konu açmadan önce size danışmak istedim. Kütüphanemde yer açmak için bazı hiç okunmamış, orijinal kitaplarımı satmayı düşünüyorum. Genelde Z kuşağının beğeneceği kitaplardan, arada belki birkaç klasik de çıkabilir, Jane Austen gibi... İkinci el kitap almayı tercih ettiğiniz uygulamar hangisi? Aklımda birkaç tane var fakat en çabuk nereden gideceğini merak ediyorum. Site adı vermek yasak mı bilmediğim için herhangi bir isim yazmıyorum banlanmamak adına.
Dolap uygulamasına bir bak istersen canım ben dolabımda kullanmadığım eşyalarımı satıyorum ordan, kitap alışverişinin baya aktif olduğunu görüyorum şu sıralar
Alsatı kullan çünkü dolap da kitap için bölüm yok " #" kullanrak etiket olusturman gerekir o şekilde aramayı da pek kimse yapmıyoÇok teşekkür ederim, bir bakayım oraya. Bir de alsatkitap diye bir site gördüm ama sanırım çok aktif değil. İçim kan ağlıyor aslında hiç okumadığım kitaplar fakat siparişlerim geldikçe yer bulamıyorum, paraya da ihtiyacım yok okumak isteyen gençlere de göndermek istiyorum. Sanırım biraz duygulandım elden çıkaracağım için.
Alsatı kullan çünkü dolap da kitap için bölüm yok " #" kullanrak etiket olusturman gerekir o şekilde aramayı da pek kimse yapmıyo
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim, bir bakayım oraya. Bir de alsatkitap diye bir site gördüm ama sanırım çok aktif değil. İçim kan ağlıyor aslında hiç okumadığım kitaplar fakat siparişlerim geldikçe yer bulamıyorum, paraya da ihtiyacım yok okumak isteyen gençlere de göndermek istiyorum. Sanırım biraz duygulandım elden çıkaracağım için.
Kızlar kitapyurdundan kitap alıcam ama ürün listelemiyor siz bi dener misiniz acaba sorun bende mi genel mi merak ediyorum
Yok beyaa, denk geldi isteNe söylesem hepsini okumuşsun maşallah ona güldüm
Okumasan da gel ne demek. Muhabbet ediyoruz burda. Senin yokluğun farkediliyor
Herkes okuyunca bi kötü hissediyor insanOkumasan da gel ne demek. Muhabbet ediyoruz burda. Senin yokluğun farkediliyor
Gel o zaman günaydın de en azından. Aratma kendiniHerkes okuyunca bi kötü hissediyor insangelmeyince sizin de yokluğunuz farkediliyor. Cansın can
Hep gelirimGel o zaman günaydın de en azından. Aratma kendini
Ooo Anna’yı raftan çıkarma zamanı gelmiş o zamanKızlar benim mahkum prenses yarın biter, pazar günü okuma yapmayı düşünmüyorum. Pazartesi günü Anna Karenina ile giriş yapayım diyorum
Bu gazla biz onu 15 günde bitiririzOoo Anna’yı raftan çıkarma zamanı gelmiş o zamanbayadır bekletiyorum onu orda ortak okuyacağız diye
Arkadaşımızı yürekli davranışından dolayı alkışlıyoruzKızlar benim mahkum prenses yarın biter, pazar günü okuma yapmayı düşünmüyorum. Pazartesi günü Anna Karenina ile giriş yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?