Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Serenad son 40 sayfa bitmesin diye okumasam mı diye düşünüyorum. Ama çok merak ediyorum. Nasıl müthiş kitap öyle. Tarihi çok severim zaten.
Ama en çok etkileyen şusu busu diye ayrım yapılmayıp sadece insan gözüyle bakmayı hiç öğrenememişiz. Yıllardır böyle olmuş bu ve olacak.
Ve devletlerin gücünün sadece kendi hakimiyetini düşünmesi...
Ve bizim araştırmayıp gördüğümüze inanmamız.
Siyasi çıkarların herşeyin üstünde olması.
Ah Nadia diyorum

C Calcifer Life light Eleadora

Hem nadia hem yanındaki 760 kişi nadia ve max in kısmı bitince kalbime resmen bişey oturdu. O zaman yahudilere yapılanlar şimdi başka kökenlere yapılıyor. Aslında düşünseler kendimiz seçmiyoruz dilimizi ırkımızı varolan coğrafyaya doğuyoruz. Dediğin gibi etiketler kalkmayınca hiç bişey değişmeyecek

Henüz Maxi ve Nadia hikayesine geçemedim bu akşam inşallah, hafta sonu hatta mümkünse yarın bitirmeyi planlıyorum.
İnsanın duyduğuna inanmaması gerektiğini bir kez daha anladım bu kitapla zaten, araştır oku öğren..
Söz konusu kendi tarihimiz olunca bir de..
'Her iktidar öldürür' çok derindi..

Yarın bitirirsem yarın akşam konuşuruz inşallah

Merhaba hanımlaaaaar

Ay Düşerken e başladım dün bitirdim nihayet kitabı
Kitapta bazı cümleleri o kadar fazla tekrar etmiş ki bıktım yani
Ama bi kere okuyup kenara koyulcak bi kitap değil ıçindeki tekniği uygulamak isteyenler için. Ben dener miyim bilmiyorum bazı fobilerim için kullanabilirim aslında. Bir de olumlama için ses kaydı önermiş onu deneyeceğim
(Beynine Format At dan bahsediyorum)

Ben de okurken bitmesin istemiştim

Sabah günaydın diyemedim Calci beni döver diye.

Bu gün itibariyle Doğu'nun Limanları kitabını bitirdim, Afrikalı Leo'nun eli kulağında o da biter yakında. BKM Kitaptan kitaplarım temin edilmiş onları bekliyorum, gelince foti atarım. Şimdi sırada Dava ve Veba var, bir de kafa dağıtmak için arada Mart Menekşelerini okuyorum, o biraz daha geç biter kanımca.

#Okudumbitti
Açlık sanatçısı kafka
İçinde 4 kısa hikaye var. Yine tipik Kafka metaforları ile dolu. İki hikayeyi daha çok sevdim
"Açlık sanatçısı" ve" jhosephine ya da fare ırkı "
Diğer ikisini ise tam anlamlandiramadim o yüzden kesin bir şey kaçırmış olmalıyım hissi var.tavsiye eder miyim yarı yarıya evet diyebilirim çünkü 4 hikayeden 2 sini anlamlandirabildim. Özellikle şarkıcı jhosephine ya da fare ırkı mı çok sevdim. Toplumun, sistemin, iktidarların eleştirildiği bir metafor var.

Bu kitabı aldırtacaksınız bana

Ben Vebayı bir türlü bitiremedim. Bu gece bitirmeyi hedefliyorum. Kızım erken uyur ve uymayı sürdürürse inşallah. Hızlı başlatır yavaş
İlerleyen bir kitap oldu benim açımdan. Birde günün sonunda okunacak bir kitap değil. Tüm gün çocuk enerji bırakmıyor. Akşam okuyayım diye oturuyorum ama kitaba giremiyorum. Tekrar tekrar paragrafları okuyorum. Bu sabah biraz erken uyandım okudum daha iyi anladım okuduğumu. 75 sayfa kaldı.

Sevgi denince başka bir şey anlıyorum ben Ve ölünceye kadar çocukların işkenceden geçtiği şu yaradılışı reddedeceğim.
bir alıntı Vebadan

Hanımlar iyi akşamlar diliyorum,

Forumun Satıyorum & Arıyorum kısmında konu açmadan önce size danışmak istedim. Kütüphanemde yer açmak için bazı hiç okunmamış, orijinal kitaplarımı satmayı düşünüyorum. Genelde Z kuşağının beğeneceği kitaplardan, arada belki birkaç klasik de çıkabilir, Jane Austen gibi... İkinci el kitap almayı tercih ettiğiniz uygulamar hangisi? Aklımda birkaç tane var fakat en çabuk nereden gideceğini merak ediyorum. Site adı vermek yasak mı bilmediğim için herhangi bir isim yazmıyorum banlanmamak adına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…