Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim uyutmadı beni çok şükür bitirdim kitabı
Kırmızılar yakışmış. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim calci
Ah keşke beni de uyutmasaydı eşimben uyurken çatır çatır okumuş bitirmiş kitabını ya. Bir akşamda 300 sayfaya yakın okumuş çok sinirliyim ona

Teşekkür ederim calci
Ah keşke beni de uyutmasaydı eşimben uyurken çatır çatır okumuş bitirmiş kitabını ya. Bir akşamda 300 sayfaya yakın okumuş çok sinirliyim ona

Benimkinin uyutmama nedeni yanımda oyun oynuyor olması. bir kahkaha atışı var boğazlarsın adamı

Teşekkür ederim calci
Bizimki üniversite okuyor sınav dönemi şu an. Her gün yüzlerce sayfa okuduğu için bazen romanları alıp eline "ayyy bunlar ne kolay ya 1 saatte bitiririm, malum ben günde 1 ders kitabı bitirdiğim için" deyip duruyor. Eş boğazlıyorsak ben de katılırım ekibe...

O ayrı ama ya sınav gecesi insan nasıl bir gaza geliyorsa bitiyor gerçekten bende sınav geceleri bir gecede 700 800 sayfa kitabı bitirirdim. Şimdi romanlar öyle bitmiyor

Mor Gabriel'deki rehber çocuklar çok güzel anlatıyorlar. Dilleri de Süryanice Türkçe karışımı. Değişik bir konuşmaları var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…