- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Erkekler hep böyle yaDönerken mesaj attı unuttum kargoyu diye
Şaka yapıyor sandım çünkü gün içinde 10 kere falan hatırlatmıştım
Eve geldi elleri boş offff neyse sonuçta çocuğumun babası ne yapayım
Ama çok hoş yapmışsın ya ne güzelBen şöyle bir şey yapıyorum. Her kitaba yorum yapmakta zorlanıyorum ama.
Eki Görüntüle 3193938
Eki Görüntüle 3193939
İş başa düştü yarın iş yerine gidip kendim alıcam kargoyu, ayrıca yemek ismarlatmayi düşünüyorumErkekler hep böyle yatabi tabi yine lazım olur atma kapıya
Gülsem mi muhteşem mi atsam bilemedimOkurken aklina gelmiş olmam duygulandırdı beni Sen ondan bahsedince ilk gençlik yillarimdaymisimda yine gecenin karanlığında ve sessizliğinde onun anlam yüklü konusmalarini dinliyormusum gibi hissediyorum Rüyanda bana şarkı dinletmen de o zamanlarin şuuraltina etkisinden olabailir
Siz bensiz ortak kitap mı okuyorsunuz
Keşke geri gelse eski günler.. ama zor. O da bence ayni frekansı tutturamaz gibi geliyor. Cok güzel zamanlardı.Aklıma gelmez misin hiç
Bizim için önce o günler sonra yazarlığı kitapları.
Gördün mü imzalatmıştım konuşurken keşke yeniden öyle bir şey yapsanız dedim bilmiyorum ki yapabilir miyim artık dedi.
Yeni kitabı çıktı görmüşsündür belki. Diğerlerini okuyorum sanırım hepsini okuyacağım.
Levo dedi ya ben de peşinde geliyorum diyeSiz bensiz ortak kitap mı okuyorsunuz
Neler duyuyorumLevo dedi ya ben de peşinde geliyorum diye
Kitabı zaten seninle birlikte aldık.
Seni etiketleyip mesaji yaziyrodum ki senin mesajını gördüm
Veronikaya baktım okuduğum için yorumuna güldümSpoiler içerebilir bu arada, kitapları okumamış olanlar detaylarına bakmasın yazıların.
Eki Görüntüle 3193947
Daha güzel bulduğum bir sayfayı paylaşayım. Güncel değil şu an ama dediğim gibi bazı kitaplara gerçekten yazacak bir şey bulamıyorum .
İyiyim şükürler olsun sağ ol, seni burada görmek ne güzelSeni etiketleyip mesaji yaziyrodum ki senin mesajını gördümIyiyim teşekkür ederim. Sen de iyisindir inşallah
Teşekkür ederim, sizi ozleyip geliyorumİyiyim şükürler olsun sağ ol, seni burada görmek ne güzel
Tebrik ederimBen şöyle bir şey yapıyorum. Her kitaba yorum yapmakta zorlanıyorum ama.
Eki Görüntüle 3193938
Eki Görüntüle 3193939
Ahh çok teşekkür ederim canım arkadaşımTeşekkür ederim, sizi ozleyip geliyorum
Eleacim sen de tatli bir oglak kadınısın. Doğum gününde siteye giremedim onun için yazamadım. Ocak bitmeden yazayim simdi dedimYeni yaşın sana saglik ,huzur ve tüm dualarının hayırlısıyla gerçekleştiği güzel günlerle gelsin
Doğum günün kutlu olsun canımAhh çok teşekkür ederim canım arkadaşım
Oğlak olmak bazen çok yorucu olsa da kendimi başka bir burçta düşünemiyorum, o kadar oğlak kadınıyım.
Güzel günler hepimize gelsin inşallah
Belgelerim varNeler duyuyorum
Ben bu konuşmalara şahit olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?