Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aklıma gelmez misin hiç

Bizim için önce o günler sonra yazarlığı kitapları.

Gördün mü imzalatmıştım konuşurken keşke yeniden öyle bir şey yapsanız dedim bilmiyorum ki yapabilir miyim artık dedi.

Yeni kitabı çıktı görmüşsündür belki. Diğerlerini okuyorum sanırım hepsini okuyacağım.

Ama çok hoş yapmışsın ya ne güzel
Spoiler içerebilir bu arada, kitapları okumamış olanlar detaylarına bakmasın yazıların .

Daha güzel bulduğum bir sayfayı paylaşayım . Güncel değil şu an ama dediğim gibi bazı kitaplara gerçekten yazacak bir şey bulamıyorum .

Keşke geri gelse eski günler.. ama zor. O da bence ayni frekansı tutturamaz gibi geliyor. Cok güzel zamanlardı.

Veronikaya baktım okuduğum için yorumuna güldüm

Hastanenin ismini falan da yazmışsın sorsan söyleyemem ama okuyunca kitap sayfaları canlandı gözümde. E unutmamışım demek ki

İyiyim şükürler olsun sağ ol, seni burada görmek ne güzel
Teşekkür ederim, sizi ozleyip geliyorum
Eleacim sen de tatli bir oglak kadınısın. Doğum gününde siteye giremedim onun için yazamadım. Ocak bitmeden yazayim simdi dedim Yeni yaşın sana saglik ,huzur ve tüm dualarının hayırlısıyla gerçekleştiği güzel günlerle gelsin

Ahh çok teşekkür ederim canım arkadaşım
Oğlak olmak bazen çok yorucu olsa da kendimi başka bir burçta düşünemiyorum, o kadar oğlak kadınıyım.
Güzel günler hepimize gelsin inşallah

Ahh çok teşekkür ederim canım arkadaşım
Oğlak olmak bazen çok yorucu olsa da kendimi başka bir burçta düşünemiyorum, o kadar oğlak kadınıyım.
Güzel günler hepimize gelsin inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım umarım ara çok açılmadan kutlamışızdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…