Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fareler ve İnsanlar bitti
İnsanda inanılmaz bir his bırakıyor
Bonus bak bu yazar İskender Pala'nın asistanıymış daha önce.
Bu arada bu kitabı herkese tavsiye ederin çok iyi kurgulanmış. Yazar genç daha 35 yaşında. Şans verilebilir

Yazardan okuduğum ilk kitaptı sonrasında Uzakların Şarkısı kitabını okudum kesinlikle kendine münhasır bir yazar. Kendini geliştirdikçe daha güzel eserler çıkaracağını düşünüyorum. Artan fiyatlar olmasa son çıkan kitabını da almak isterdim
Evet biz İstanbul'dayız. Uzun zamandır tanışıyoruz kızlarla. Teyocuumm da kalktı taaa nerelerden geldi bizimle buluşmak için. Çok güzel iki gün geçirdik
Kıskanmadım kiii

Bende üç kitabı var. Butimar çok iyiydi. Genç bir yazar olmasına rağmen kurgusu çok iyiydi. Ben yeni nesl popüler olmuş yazarlardan sanmıştım başta o yüzden mesafeliydim. Kuzenim ısrar etti okumam için ki onun zevkine güvenirim o vesile ile tanıştım.

Seni de bekleriz ,

Evet canım aynı şeyleri düşünmüşüz. Ben de önyargılı idim Türkçe Öğretmeni bir arkadaşımın önerisi üzerine okudum. Uzakların Şarkısını okudun mu bilmiyorum ama onun kurgusunun Butimar'dan aşağı kalır yanı yok
Gelmek nasip olursa neden olmasın

Şubat ayında Dünyasızlar'ı okuyacağım bakalım

Şubat ayında Dünyasızlar'ı okuyacağım bakalım

Madonna diyordu ya atmayın şu oku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…