Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaz tatilinde kısa bir dönem Antalya'da olacağım. Denk gelirsek tanışmak isterim
Olur tabi ki çok memnun olurum. Doğuda öğretmen olduğum için tatillerde Antalya’dayım. Umarım denk geliriz. Biraz da biz kıskandıralım tatlılarımız kahve fotolarımızla .

Olur tabi ki çok memnun olurum. Doğuda öğretmen olduğum için tatillerde Antalya’dayım. Umarım denk geliriz. Biraz da biz kıskandıralım tatlılarımız kahve fotolarımızla .
Ben de doğudayım. Ben urfa, antep, hatay, ankara, eskişehir, antalya, fethiye arasında gidip geliyorum, ben her yerdeyim belki biz de sıra gecesi yaparızzz, tavana çiğ köfte atarken foto paylaşırız falan

Çok değil ya Sofie bitmek üzere
Ama böyle bırakıp 3 gün Bursa'ya gidiyorum beni geçersin :)

Ve günaydınn

Ben o arada Kallakoin'i bitirdim Bambu Sapı'na başladım. Onda da 100. sayfa, sofie de 310. sayfadayım ehehehe

Bak bak bak bak hem de küçücük bebeyle

Şaka şaka o tarafa geliyoruz biz, tüm akrabayı talükat orda , alo derim

Ben evlenince geldim buraya. Çok kötü yerler buralar hiç sevmedim. artık taşınmak istiyorum yeter

Ben evlenince geldim buraya. Çok kötü yerler buralar hiç sevmedim. artık taşınmak istiyorum yeter
Biz çıkalı 16 sene oldu. Eskiden hemen hemen herkes birbirini tanırdı desem inanır mısın, yani bi mahalle komple birbirini tanıyordu güvenliydi. Şimdi mümkün değil çok haklısın

Ben de doğudayım. Ben urfa, antep, hatay, ankara, eskişehir, antalya, fethiye arasında gidip geliyorum, ben her yerdeyim belki biz de sıra gecesi yaparızzz, tavana çiğ köfte atarken foto paylaşırız falan
Ben de Doğubayazıt’te çalışıyorum, erkek arkadaşım Van’da, benim eş durumu yapabilmemi bekliyoruz evlenmek için . Şimdilik 2.5 saatlik mesafeyle idare ediyoruz. Yazları Eskişehir ve Antalya’dayım ben de . Bu yaz nişan düşünüyoruz ufukta Kocaeli ve İstanbul da gözüküyor bu sene .

Ya rica ederim çok keyifle oku
Ben de görünce içim burkuldu yine. Bitirince filmini de izle olur mu, kitap kadar olmasa da oldukça etkileyici.

istanbul'a gelinir mi ya. ilk fırsatı kolluyoruz erzuruma ya da memlekete dönelim diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…