- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Olur tabi kiYaz tatilinde kısa bir dönem Antalya'da olacağım. Denk gelirsek tanışmak isterim
Ben de doğudayım. Ben urfa, antep, hatay, ankara, eskişehir, antalya, fethiye arasında gidip geliyorum, ben her yerdeyimOlur tabi kiçok memnun olurum. Doğuda öğretmen olduğum için tatillerde Antalya’dayım. Umarım denk geliriz. Biraz da biz kıskandıralım tatlılarımız kahve fotolarımızla .
Çok değil ya Sofie bitmek üzereŞimdi Allah bilir kaç sayfa okudun da geçtin beni
Bak bak bak bak hem de küçücük bebeyleSen atla gel dibimdesin
Çok değil ya Sofie bitmek üzere
Ama böyle bırakıp 3 gün Bursa'ya gidiyorum beni geçersin :)
Ve günaydınn
Bak bak bak bak hem de küçücük bebeyle
Şaka şaka o tarafa geliyoruz biz, tüm akrabayı talükat orda , alo derim
Biz çıkalı 16 sene oldu. Eskiden hemen hemen herkes birbirini tanırdı desem inanır mısın, yani bi mahalle komple birbirini tanıyordu güvenliydi. Şimdi mümkün değil çok haklısın
Ben evlenince geldim buraya. Çok kötü yerler buralar hiç sevmedim. artık taşınmak istiyorum yeter
Günaydınlar
Antalya’da olanınız var mı, sömestir için gidiyorum, tatilde Antalya’da olacak olan varsa biz de buluşalım
Ben de öyle ve bu durum çok canımı sıkıyorGünaydın herkese, bu haftayi verimsiz bitireceğim. Uykuya direnemiyorum resmen.
Ben de Doğubayazıt’te çalışıyorum, erkek arkadaşım Van’da, benim eş durumu yapabilmemi bekliyoruz evlenmek içinBen de doğudayım. Ben urfa, antep, hatay, ankara, eskişehir, antalya, fethiye arasında gidip geliyorum, ben her yerdeyimbelki biz de sıra gecesi yaparızzz, tavana çiğ köfte atarken foto paylaşırız falan
Ya rica ederim çok keyifle okuEki Görüntüle 3194595
Akşam evde yokum o yüzden şimdi paylaşayım. Hem Jean Christophe hem Onca Yoksulluk Varken okuyorum.
Eleadora kitap için tekrar çok teşekkür ederim arkadaşım Çok güzel ilerliyor. Dar vakitlerde okumama rağmen Momo’nun kimsesizliği içime işledi.
istanbul'a gelinir mi ya. ilk fırsatı kolluyoruz erzuruma ya da memlekete dönelim diyeBen de Doğubayazıt’te çalışıyorum, erkek arkadaşım Van’da, benim eş durumu yapabilmemi bekliyoruz evlenmek için. Şimdilik 2.5 saatlik mesafeyle idare ediyoruz. Yazları Eskişehir ve Antalya’dayım ben de . Bu yaz nişan düşünüyoruz ufukta Kocaeli ve İstanbul da gözüküyor bu sene .
Müstakbel dünürler içinistanbul'a gelinir mi ya. ilk fırsatı kolluyoruz erzuruma ya da memlekete dönelim diye
Bir de 77 yapımı Madam Rosa filmi varmış. Onu bulabilirsem onu da izlemek istiyorumYa rica ederim çok keyifle oku
Ben de görünce içim burkuldu yine. Bitirince filmini de izle olur mu, kitap kadar olmasa da oldukça etkileyici.
Aa onu bilmiyordum, ben de bakayım bulabilecek miyim.Bir de 77 yapımı Madam Rosa filmi varmış. Onu bulabilirsem onu da izlemek istiyorum
çatalcanın sahil kesimiMüstakbel dünürler için. Erkek arkadaşımın ailesi Beylikdüzü’nde yaşıyor. Dedesi de Çatalca’da. Çatalca’ya gitmeyi çok istiyorum özellikle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?