Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki benim bu kitabı okuduğunu sanmam Okuduğun kitabın konusu çok ilgi çekici bu arada

Ay yok bunu da okumayı denemiştim zamanında da benlik değilmiş

Kahve Soğumadan Önce'nin konusu çok ilginç bu arada evet, bir de genelde kahveyle okuduğum için geriliyorum okurken soğursa diye Dili de zor değil akıyor, sevdim

Günaydın
Leyleklerin Uçuşu - Jean Christophe Grange okuyorum. Henüz çok başındayım. Ay sonuna yetişir mi bilmiyorum.

Günaydın

Günaydın

Günaydınn Fıtrat Pedagojisi'ne devam

Günaydın
Ben Sofie’ye azar azar devam ediyorum. Aslında akıcı ama bu ay bitmeyecek gibi.

Sofie’nin yanında birde Çocuklar İçin Beş Sevgi Dili’ni okuyorum o bitmek üzere. Beni etkileyen bir kitap oldu. Hayatımda ilk kez bir kişisel gelişim kitabını sıkılmadan okudum ve çocuğuma davranışımı ve bakış açımı gerçekten değiştirdi kitap. Çocuklu ailelerimize tavsiye ediyorum.
Yetişkinler için olanıda var kitabın. Onu da okumayı düşünüyorum ilerde.

O Orangegreysky Kahve Soğumadan Önce’yi bende almıştım. Kitaplığımda duruyor. Beğendiğine sevindim. İlk fırsatta bende okuyacağım onu

Benim bu hafta misafirlerim var fırsat buldukça Sofie'nin dünyasını okumaya çalışıyorum

Günaydın

Sofiye devam ediyorum fırsat buldukça
Dün gece doğru düzgün hiç uyuyamadık, gecelri sorunluyuz bu ara. Gündüzleri sarhoş gibi oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…