- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Şimdi Ağrı Doğubayazıt’tan gelince Antalya’ya, burası aşırı sıcak geldi banaÜşüdüğü için ağlayan biri olarak mantıklı buldum
-6 mıŞimdi Ağrı Doğubayazıt’tan gelince Antalya’ya, burası aşırı sıcak geldi bana. Şu an bile Doğubayazıt -6, burası 14. Çok fark var arada .
Neden olmasınbaşkana ileteyim hemen Şubat ayına bir şey bulalım
Herkese tekrar iyi akşamlar
Sevgiliyet07 in isteği üzerine, C Calcifer başkanla Şubat ayına bir konsept belirledik.
14 Şubat sevgililer günü olması sebebiyle de Şubat ayı kırmızı olsun istedik
Şubat ayında kırmızı konseptiyle kitabımızı seçiyoruz ve okuyoruz, 14 Şubat akşamı da fotoğraflarımız ile buraları kırmızıya boyuyoruz
Fikir olması açısından ben seçtiğim kitabımı şöyle bırakıyorum
Eki Görüntüle 3198397
Eleadora
@Life light
@Teyocan
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
yet07
@Keira- Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
Kırmızı konsept 14 Şubat'ta değil miydi?
Evet, bu sene sıcak geçiyor ben geçen sene -27’yi gördüm
Şubat ayı konsepti kırmızı olarak anladım benKırmızı konsept 14 Şubat'ta değil miydi?
Bir şeyleri mütemadiyen yanlış anlıyoruz ama du bakalım.Şubat ayı konsepti kırmızı olarak anladım ben.
Tekrar dikkatli okudum, şubat ayında kırmızı kitap seçip okuyup 14 şubat akşamı paylaşıyormuşuzBir şeyleri mütemadiyen yanlış anlıyoruz ama du bakalım.
Şubat ayında kırmızı konseptiyle kitabımızı seçiyoruz ve okuyoruz, 14 Şubat akşamı da fotoğraflarımız ile buraları kırmızıya boyuyoruz
Kırmızı konsept 14 Şubat'ta değil miydi?
1984 şu an okuduğum kitapTekrar dikkatli okudum, şubat ayında kırmızı kitap seçip okuyup 14 şubat akşamı paylaşıyormuşuz.
Bu arada sanırımbir civciv annesi özellikle kırmızı diye seçmedi, 1984’e başladım ya da başlayacağım demişti önceden. Yanlış mı hatırlıyorum?
Kırmızı ve aşk temalı konseptler muhteşemm olacakteşekkür ederim efenim jet hızıyla dönüş yaptığınız için
Tam olarak böyleTekrar dikkatli okudum, şubat ayında kırmızı kitap seçip okuyup 14 şubat akşamı paylaşıyormuşuz.
Bu arada sanırımbir civciv annesi özellikle kırmızı diye seçmedi, 1984’e başladım ya da başlayacağım demişti önceden. Yanlış mı hatırlıyorum?
okurken bile kör oldum. sabrınıza hayranım hayatta bitiremem 5 binlik puzzle ıGünaydın herkese dün sayfaya giremedim. Bu ara evde bir yapbozum vardı 5000 parça. Salon masamda duruyor. Kaldırmak istiyorum artık aylardır duruyor. O yüzden boş zamanlarımda sürekli onu yapıyorum. Az kaldı. Bitecek inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?