- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Benim en büyük hobimdir puzzle yapmak. Evimin her yerine astık yaptığımız puzzleları. Kitap okumayı arttıralı puzzle yapamıyorum kaldı öyleokurken bile kör oldum. sabrınıza hayranım hayatta bitiremem 5 binlik puzzle ı
2 çocukla puzzle yapıyor olman bile mucize benceBenim en büyük hobimdir puzzle yapmak. Evimin her yerine astık yaptığımız puzzleları. Kitap okumayı arttıralı puzzle yapamıyorum kaldı öyle
İnsan aynı anda iki hobi edinemeyecek galiba. İkisini birlikte idare etmek çok zor oluyor
Fazla hobisi olduğu için hiçbirine yetişemeyen o kız = benBenim en büyük hobimdir puzzle yapmak. Evimin her yerine astık yaptığımız puzzleları. Kitap okumayı arttıralı puzzle yapamıyorum kaldı öyle
İnsan aynı anda iki hobi edinemeyecek galiba. İkisini birlikte idare etmek çok zor oluyor
hangi oyunları oynamayı seviyorsun ben de çok seviyorum oynamayıFazla hobisi olduğu için hiçbirine yetişemeyen o kız = ben
Bilgisayar oyunu oynuyorum, çok seviyorum. Mümkün olsa yemek tuvalet dışında başından kalkmam. 21 saatlik rekorum var bu şekilde. Dizi izliyorum ama çok fazla. Önceden izlediğim diziler de olabilir. Haftada 2-3 sezon bitiririm rahatlıkla. Fransızca öğreniyorum. İngilizce makale okumayı çok seviyorum. Reader at Work tarzı okuma anlama kitaplarını okuyup çözüyorum arada. İmkan olursa daha sık . Futbol takip ediyorum, süper ligdeki maçların çoğunu izlerim, özellikle takımımın tüm kulvarlardaki maçlarını izlerim. Günlük ortalama 10 sayfa kitap okumaya çalışıyorum. Boyama yapmayı seviyorum, yazıcıdan çıktı alıyorum kalemle boyuyorum görselleri, resim yeteneğim yok . Ek olarak evimi temiz ve düzenli tutmayı ve yemek yapmayı, farklı şeyler denemeyi de çok seviyorum.
Hafta sonları bu hobilere fazla zaman ayıramayınca ağlıyorum bomboş geçti tüm hafta sonu diye.
İşte gece onlar uyudukça yapıyorum. O yüzden aylar sürüyor bitmiyor.2 çocukla puzzle yapıyor olman bile mucize bence
Maşallah. Hayatını bu şekilde değerlendirmen çok güzel. Çocuksuz hayat.. Ahh ahhFazla hobisi olduğu için hiçbirine yetişemeyen o kız = ben
Bilgisayar oyunu oynuyorum, çok seviyorum. Mümkün olsa yemek tuvalet dışında başından kalkmam. 21 saatlik rekorum var bu şekilde. Dizi izliyorum ama çok fazla. Önceden izlediğim diziler de olabilir. Haftada 2-3 sezon bitiririm rahatlıkla. Fransızca öğreniyorum. İngilizce makale okumayı çok seviyorum. Reader at Work tarzı okuma anlama kitaplarını okuyup çözüyorum arada. İmkan olursa daha sık . Futbol takip ediyorum, süper ligdeki maçların çoğunu izlerim, özellikle takımımın tüm kulvarlardaki maçlarını izlerim. Günlük ortalama 10 sayfa kitap okumaya çalışıyorum. Boyama yapmayı seviyorum, yazıcıdan çıktı alıyorum kalemle boyuyorum görselleri, resim yeteneğim yok . Ek olarak evimi temiz ve düzenli tutmayı ve yemek yapmayı, farklı şeyler denemeyi de çok seviyorum.
Hafta sonları bu hobilere fazla zaman ayıramayınca ağlıyorum bomboş geçti tüm hafta sonu diye.
Fahrenheit 451’i okumamış olsaydım keşke
Tam olarak böyleŞubat konsepti kırmızı, 14 Şubat paylaşım günü.
Multiplayer sevmiyorum. Tek başıma oynamayı tercih ediyorum. Assassin’s Creed ve Tomb Raider serilerinin yeni oyunlarını oynuyorum en çok. Sims 4’e ayrı bir parantez açmam lazım. Euro Truck Simulator da çok oymamışlığım varhangi oyunları oynamayı seviyorsun ben de çok seviyorum oynamayı
Bana da vakit yetmiyor ondan şikayetçiyimİşte gece onlar uyudukça yapıyorum. O yüzden aylar sürüyor bitmiyor.
Maşallah. Hayatını bu şekilde değerlendirmen çok güzel. Çocuksuz hayat.. Ahh ahheskiden bende böyleydim şimdi işte çocuğu uyuturken kitap okuyorum. Onlar uyuyunca puzzle dizi film kitap artık hangisi olursa. Şikayet etmiyorum ama sonuçta bu hayatı ben seçtim. İyi ki varlar canım yavrularım anası kurban olsun onlaraaaaaaa
Çiçeksepetinde niyeyse 67Arkadaşlar bu kitap fiyatları halis mi
Tehlikeli oyunlar amazonda bile 125₺
assassin's creed'e bayılıyorum ben de. bu sıralar da call of duty warfare reboot a sardık eşimle. ben ghosta o soapa aşıkMultiplayer sevmiyorum. Tek başıma oynamayı tercih ediyorum. Assassin’s Creed ve Tomb Raider serilerinin yeni oyunlarını oynuyorum en çok. Sims 4’e ayrı bir parantez açmam lazım. Euro Truck Simulator da çok oymamışlığım var. Bunlar dışında Steam’de gördüğüm, ilgimi çeken her oyunu alır oynarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?