Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar

Eline sağlık
Herkesi tebrik ederim

Herkese merhaba.Ocak ayında güzel okumalar yapmışız herkesi tebrik ediyorumoğlumu okula bırakıp geldim Kızımı da uyuttum. şimdi biraz kitabımı okuyacağım

Dereceye giren arkadaşlarımı ve herkesi tebrik ediyorum senin de eline emeğine sağlık

Hepinize iyi akşamlar
Okuduğum bölümle ilgili bir eğitim programına başvurmuştum ona başlıyorum inşallah
O yüzden düzenli okuma yapsam da belki yapamam da gelip de haber veremem diye sayfaya haber vereyim dedim .Hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum ,okuma arkadaşlığınız için çok teşekkür ederim Herşey gönlünüzce olsun dilerim her daim .

Aa vedalaşıyor gibi olmuş, gelmeyecek misin

Bu bir veda mı

Tezsiz yüksek lisans mı canım?

Hayırlı olsun kukriş.
Özletme kendini

Aa vedalaşıyor gibi olmuş, gelmeyecek misin

Dün toplantı yapıldı bina için başvuruları yapılıyor taşınacağız kuvvetle muhtemel hem eski hem kolon eksiltilmesi olmuş sanırım onun için yenilecek bina .Ne yapacağız bilmiyorum okullar kurslar burada ee diğer evde kvler var öbüründe kiracı onu da çıkartamayız .Biz gideceğiz bir yere ama nereye bilmiyorum gündemler üst üste eklendi o yüzden koşturacağız bakalım

Son düzenleme:
Tezsiz yüksek lisans mı canım?
Yok teyocum ben ikinci üniversite sisteminden çocuk gelişimi okuyordum ondan Türk dili ve edebiyatına geçiş yaptım ya bu sene.
Şimdi Çocuk Gelişimi Eğitimi için sertifika alacağım ,inşallah ondan da vazgeçemedim

Rabbim kolaylık versin canım benim çok güzel bölümler

Rabbim kolaylık versin canım benim çok güzel bölümler
Amin inşallah sağol canım artık çocuklar büyüdü şükür küçükte söktü okumayı birinci sınıf bitecek ,uğraştırıcı şeyleri kalmadı benimle ,kariyer yapabilme çalışmalarına başladım bakalım biraz tersten gittim ben ama önce çocukları hallettim ,
Kısmet böyle imiş ☺

Hayırlı olsun canım benim

Biz de binayı kontrol ettireceğiz bakalım ne çıkacak

En iyisi böyle canım. Sen zor olanı baştan yapmışsın, şimdi eğitimin en güzel zamanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…