Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese yeni ay güzellikler getirsin, hepimizin içini ferahlatsın inşallah. Bugün "Tıkanma" ya devam edeceğim. Chuck Palahniuk böyle acayip konuları nerden buluyor acaba. Yemek yerken boğuluyor numarası yaparak geçimini sağlayan bir gencin hikayesi 142. Sayfadayım, 1-2 gün içinde bitirmeyi hedefliyorum. Sofie'nin dünyası'nı bitirdiğim için çoook mutluyum, üzerimden bir yük kalktı, darısı yarım kalan diğer kitaplarıma

Kızlar dün başım çok ağrıyordu 15’te okuldan geldiğim gibi yatıp uyudum. Bir tek kalkıp yemek yedim tuvalete gittim vs. 15-16 saat uyumuşum. Midem de çok bulanıyordu kötüydüm baya. Regl olduğum için kesmesin diye ilaç içmek istemedim, gece içmek zorunda kaldım yine de geçmeyince . Yorumlamayı kaçırdığıma çok üzüldüm sabah görünce, bir dahakine artık.

2.000 yıl boyunca eşeysiz olarak üremiş bir toplumdan bahsediyor kitap. Bence erkeklerin bu kadınları “kadınsı” bile bulmazken gidip onlarla evlenmeleri en saçmasıydı, kadınlar doğalarına uygun davrandılar .

Son düzenleme:
bir de dünyada kendi kendine üreyen, çoğalan canlı var mı?
Var canısım. Eşeysiz üreyen canlılar deniyor onlara. Süngerler, sölenterler, solucanlar (rejenerasyon ile üreyen türleri) ve deniz yıldızı örnek olarak verilmiş bu canlılara. Hiçbirimiz şu an, 2.000 yıl önceki atalarımız gibi yaşamadığı için bana çok mantıklı gelmişti o kısmı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…