30dan sonrası çok hızlı geçiyorSanırım orta yaş krizinin yarısı, çeyrek ömür krizi tarzı bir şey yaşamaya başladım. Geçende bir dizide İngilizce olarak duydum da tam çeviremedim kusura bakma. Hayat akıp gidiyor, hiçbir şeye yetişemiyorum hissi geldi biraz bu ara .
Aaa niye ki?Onu nasıl yorumlayacağız ki
Hem de nasıl30dan sonrası çok hızlı geçiyor
Deneyelim o zamanAaa niye ki?Ederiz üç beş kelam
Hem de nasıl
Ooo yalnız değilmişimGünaydın canımcım
Ooo yalnız değilmişim
Günaydın
Sağman Cami - Tunceli
Pertek ilçe merkezinin kuzeyinde, Pertek’e 20 kilometre uzaklıkta bulunan Sağman Köyü'ndeki caminin 1555’te Keyhüsrev Bey’in oğlu Salih Bey tarafından yaptırıldığı tahmin edilmektedir. Renkli taşlardan yapılmış taç kapıdan dörtgen planlı ve kubbeli ana mekâna girilir. Sekizgen kasnağa oturan kubbenin üstü taştandır. Minareye cami dışından çıkılmaktadır. Yanındaki altıgen planlı türbe, renkli taşlardan kuşaklarla bezelidir. Yakın zamanda restore edilen Sağman Cami'nin giriş cephesindeki mermer ve somaki taştan yapılmış sütunlar bugün yerinde mevcut değildir. Giriş kapısındaki oyma işçiliği, çok özenli ve dikkat çekicidir. Camiye bitişik tek parça mermerden yapılmış ve üzerinde otuzdan fazla çeşme olan bir sebil bulunmaktadır.
Günaydınlar, Hayırlı Kandiller
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Gunaydinn.
Sağman Cami - Tunceli
Pertek ilçe merkezinin kuzeyinde, Pertek’e 20 kilometre uzaklıkta bulunan Sağman Köyü'ndeki caminin 1555’te Keyhüsrev Bey’in oğlu Salih Bey tarafından yaptırıldığı tahmin edilmektedir. Renkli taşlardan yapılmış taç kapıdan dörtgen planlı ve kubbeli ana mekâna girilir. Sekizgen kasnağa oturan kubbenin üstü taştandır. Minareye cami dışından çıkılmaktadır. Yanındaki altıgen planlı türbe, renkli taşlardan kuşaklarla bezelidir. Yakın zamanda restore edilen Sağman Cami'nin giriş cephesindeki mermer ve somaki taştan yapılmış sütunlar bugün yerinde mevcut değildir. Giriş kapısındaki oyma işçiliği, çok özenli ve dikkat çekicidir. Camiye bitişik tek parça mermerden yapılmış ve üzerinde otuzdan fazla çeşme olan bir sebil bulunmaktadır.
Günaydınlar, Hayırlı Kandiller
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Yenilmeye doymayan teyo meydan mı okusunGünaydın, hayırlı kandiller
Beni ayağa kaldıracak bir şeye ihtiyacım var, hediyeleşme olur, meydan okuma olur, tekliflere açığım
Ben C Capanin Gururu Teyom a hediye alıyım 3 hafta sonra eline ulaşsınGünaydın, hayırlı kandiller
Beni ayağa kaldıracak bir şeye ihtiyacım var, hediyeleşme olur, meydan okuma olur, tekliflere açığım
Bahtsız Teyo
Her gün aynı pilav yenmez Teyocum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?