8 10 olsa yine iyi 14 15 okuyorlarGünaydın
Dün 45 sayfa okudum. Brandenburg dan sadece.
birde film izledim. Burada ayda 8 . 10 kitap okuyanları görünce kendimi karmaşık hissettim
Arkadas yiyip icmeyip kitap mi okuyorsunuzhelal olsun ❤
Delirijiiiimmm8 10 olsa yine iyi 14 15 okuyorlar
Ben akşam 1 saat bilemedin en fazla 2 saat okuyabiliyorumDelirijiiiimmmnasıl yapıyolar yaa maşallah tembelliğime doymayayım
Ooo maşallah maşallahOcak
1_kinyas ve Kayra_ hakan gunday
2_donusum _ Kafka
3_itiraflarim_ Tolstoy
4_dava _ Kafka
5_martin eden_ Jack London
6_beyaz zambaklar ülkesinde_grigory petrov
7_toprak ana_ Cengiz Aytmatov
8_gocmen yıldız_ le clezio
9_kamyon_ Sabahattin Ali
10_aclik sanatçısı_ Kafka
11_ hayvan çiftliği_ George orwell
12_ince memed 1_ yaşar kemal
13_ büyü dükkanı_ yeşim Türköz
14_yetisin çocuklar_ Selçuk şirin
Toplam 3353 sayfa
Bendee yani bide senın bıdık var bende bıdıkta yok bıdık geldıkten sonra belki yarım saat mi okuyabılecegım acabaBen akşam 1 saat bilemedin en fazla 2 saat okuyabiliyorum
Valla küçükken daha çok okuyordum. O emiyordu ben okuyordum. Şimdi kafamda geziyorBendee yani bide senın bıdık var bende bıdıkta yok bıdık geldıkten sonra belki yarım saat mi okuyabılecegım acaba
Cok tatlı allahım sen konuyu bıliyorsun amin o zamanValla küçükken daha çok okuyordum. O emiyordu ben okuyordum. Şimdi kafamda geziyor
Bu kadar zorluk icinde bu kadar kitap. Tekrar alkisliyorum seni15 aylık oğlum var o pek mümkün olmuyo ama geçenlerde ilk defa o uyanıkken okumayı denedim ; kitabımın üzerinden geçen oyuncaklar, kitabımı istemeden yırtma girişimleri..... Ben de ayağa kalkayim en iyisi dedim . Şuan oturduğum evin salonu büyük volta atarak okuyayım dedim baktım o da peşime volta atıyo uyanıkken okuma girişimlerim sonuçsuz kaldı maalesef
biz sindire sindire okuyoruzGünaydın
Dün 45 sayfa okudum. Brandenburg dan sadece.
birde film izledim. Burada ayda 8 . 10 kitap okuyanları görünce kendimi karmaşık hissettim
Teşekkür ederim canımReyyanım harikasın. Böyle yorumlarsak biz de kitap hakkında bilgi sahibi oluruz @WunderLost dediği gibi
Ne okuyorsun canım şu anTeşekkür ederim canımbenim içinde çok iyi oluyor böyle.
Bugün okumuyorum canım, ara verdimNe okuyorsun canım şu an
Yani ben okıduğumı sanıyordum. okumuyormuşum acı ama gerçek8 10 olsa yine iyi 14 15 okuyorlar
Usta ve margaritayi okumustum. Degisik ama guzel bir kitapti.Buradaki mesajlara yetişememişim, birazdan her gönderiyi tek tek okuyacağım.Dava ve Veba iyi gidiyor şu an, bir de Mart Menekşelerine devam ediyorum. Kargodan gelecek kitaplar arasından en çok Kamelyalı Kadın ve Usta ve Margarita kitabını merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?