Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o da biyografi tadında Türkiye'ni ilk kadın seramik sanatçısı Füreya Koral dan bahsediyor hem de tarihi bir yanı da var romanın Cumhuriyetin ilk yıllarına tanıklık ediyor. Çok beğenmiştim ben Ayşe Kulin seviyorsanız diye önermek için sordum

Yeni kitaplarımı sipariş ettim hanımlar aldıklarımı yazayım fikir olsunn
1 Bütün Çocuklar İyidir
2 Toprak Ana
3 Gün Olur Asra Bedel
4 Beyaz Gemi
5 Her Yerde Kan Var
6 Akşam Yıldızı: Bir Göbeklitepe Romanı
7 Yusuf İle Züleyha: Kalbin Üzerinde Titreyen Hüzün
8 Uygarlıkların Batışı

toplam 102 lira tuttu amazondan

Amazon candır keyifli okumalar

yaa sen cansın asıl amazonu bana sen söyledin, arkadaşlarıma söylüyorum ben de hep Allah razı olsun
BKM es geçme. Orası yenilenmiş hızlı gönderiyor artık. Bir de 30tl üzeri kargo bedava ama uygulama üzerinden. Amazonla kafa kafayalar. Senden de Allah razı olsun canım

Sağol canım tavsiye için. Tarihi kitapları çok severim.
Şu an elimde nar ağacı-Nazan Bekiroğlu var tarihî bir kitapmis bu da. Söylediğin de aklımda bulunsun. Tavsiye üzerine kitap okuyorum zaten, daha iyi oluyor

Hayırlı olsun kitaplarin keyifli okumalar 5 numaranın adı bile heyecanlandırdı yani

Bazı kitapların yanında peçete de olmalı. Keyifli okumalar

BKM es geçme. Orası yenilenmiş hızlı gönderiyor artık. Bir de 30tl üzeri kargo bedava ama uygulama üzerinden. Amazonla kafa kafayalar. Senden de Allah razı olsun canım
Aa dur ona da bakayım olmazsa bi dahaki siparişi ordan veririm sağ ol canım
Nazan ın Mücella da arka fonda tarihi gelişmeleri yansıtan güzel bir romandı Nar Ağacı kadar olmasa da tabi Evet Osmanlı nın son dönemlerini konu ediniyormuş merak ettim bakalım
Bazı kitapların yanında peçete de olmalı. Keyifli okumalar
Katılıyorum sağ olunn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…