- 24 Mart 2020
- 10.036
- 36.338
- 598
- 32
o da biyografi tadında Türkiye'ni ilk kadın seramik sanatçısı Füreya Koral dan bahsediyor hem de tarihi bir yanı da var romanın Cumhuriyetin ilk yıllarına tanıklık ediyor. Çok beğenmiştim ben Ayşe Kulin seviyorsanız diye önermek için sordumHayır maalesef
Keyifli okumalar canımAkşam başlayım o zaman
Sorma zor çıktım etkisinden. Daha önce okumadığıma pişman oldumO kitap beni de çok etkilemişti iyi ki okudum dedim
Sağol canımKeyifli okumalar canım
Amazon candırYeni kitaplarımı sipariş ettim hanımlar aldıklarımı yazayım fikir olsunn
1 Bütün Çocuklar İyidir
2 Toprak Ana
3 Gün Olur Asra Bedel
4 Beyaz Gemi
5 Her Yerde Kan Var
6 Akşam Yıldızı: Bir Göbeklitepe Romanı
7 Yusuf İle Züleyha: Kalbin Üzerinde Titreyen Hüzün
8 Uygarlıkların Batışı
toplam 102 lira tuttu amazondan
yaa sen cansın asıl amazonu bana sen söyledin, arkadaşlarıma söylüyorum ben de hep Allah razı olsunAmazon candırkeyifli okumalar
BKM es geçme. Orası yenilenmiş hızlı gönderiyor artık. Bir de 30tl üzeri kargo bedava ama uygulama üzerinden. Amazonla kafa kafayalar. Senden de Allah razı olsun canımyaa sen cansın asıl amazonu bana sen söyledin, arkadaşlarıma söylüyorum ben de hep Allah razı olsun
o da biyografi tadında Türkiye'ni ilk kadın seramik sanatçısı Füreya Koral dan bahsediyor hem de tarihi bir yanı da var romanın Cumhuriyetin ilk yıllarına tanıklık ediyor. Çok beğenmiştim ben Ayşe Kulin seviyorsanız diye önermek için sordum
Yeni kitaplarımı sipariş ettim hanımlar aldıklarımı yazayım fikir olsunn
1 Bütün Çocuklar İyidir
2 Toprak Ana
3 Gün Olur Asra Bedel
4 Beyaz Gemi
5 Her Yerde Kan Var
8 Uygarlıkların Batışı
Bazı kitapların yanında peçete de olmalı. Keyifli okumalarYeni kitaplarımı sipariş ettim hanımlar aldıklarımı yazayım fikir olsunn
1 Bütün Çocuklar İyidir
2 Toprak Ana
3 Gün Olur Asra Bedel
4 Beyaz Gemi
5 Her Yerde Kan Var
8 Uygarlıkların Batışı
Aa dur ona da bakayım olmazsa bi dahaki siparişi ordan veririm sağ ol canımBKM es geçme. Orası yenilenmiş hızlı gönderiyor artık. Bir de 30tl üzeri kargo bedava ama uygulama üzerinden. Amazonla kafa kafayalar. Senden de Allah razı olsun canım
Nazan ın Mücella da arka fonda tarihi gelişmeleri yansıtan güzel bir romandı Nar Ağacı kadar olmasa da tabiSağol canım tavsiye için. Tarihi kitapları çok severim.
Şu an elimde nar ağacı-Nazan Bekiroğlu var tarihî bir kitapmis bu da. Söylediğin de aklımda bulunsun. Tavsiye üzerine kitap okuyorum zaten, daha iyi oluyor
Hayırlı olsun kitaplarin keyifli okumalar5 numaranın adı bile heyecanlandırdı yani
KatılıyorumBazı kitapların yanında peçete de olmalı. Keyifli okumalar
Maşallah canım çok iyi ben de 128deyim Kemal ve babasının öldüğü yerdeUçurtma Avcısı 150.sayfaya geldim. Diğer yarım kitabımın da 40 sayfası kaldı. Bugün 200 sayfaya yakın okudum.
Kemal cezasını buldu, çok güzel bir kitapMaşallah canım çok iyi ben de 128deyim Kemal ve babasının öldüğü yerde
Üzülmedim onlara ben deKemal cezasını buldu, çok güzel bir kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?