- 12 Haziran 2019
- 19.822
- 122.276
- 598
- 37
Teşekkürler canım@Breeze96 burası cağnım ilk sayfada yazıyor ortak okuma yazar ve kitaplar
Ya çok iyi olmuş kalanına kitaptan devam edersinUçurtma Avcısı 250.sayfaya geldim. 2 gündür kötü bir e kitaptan okuyorum. Az önce eşime çok güzel bir kitap, sen de muhakkak oku, kitabı alacağım kütüphanemde de bulunsun dedim. O kitap bende var, bekarken okumuştum dedi. Ben şok. Onun kitaplarını evde yer sıkıntısından dolayı vestiyere kaldırmıştık. Kitabın evimizde bulunmasına çok sevindim. Eşimin hazine kitaplarına da çökeceğim.
Günaydın İsabel. Ben de kısa öyküleri sevmiyorum. Bana başucu kitabı gibi geliyor. Hani alıp bir tane okuyayım diyebileceğim tarzda.Günaydın kızlar,
Birazdan çıkacağım ve gün içinde yazmaya fırsatım olamayabilir.
Haftasonu Tarihi Hoşçakal Lokantası 'nı bitirdim..Kısa kısa öykülerden oluşan bir kitap.Şermin Yaşar hayatı çok iyi gözlemleyen ve bunu yazdıklarına çok samimi bir şekilde yansıtan bir yazar..Üslubunu seviyorum,keyif alıyorum.Kitabı okurken herşey çok bildik,tanıdık geliyor .Özellikle belli karakterler ve olaylar ister istemez gülümsetiyor, eğlendiriyor... Karakterler genel olarak komşumuz,amcamız,dayımız,teyzemiz, anne,babamız...Etrafımızda bildiğimiz tipler yani..
Amaaaa şunu birkez daha anladım ki;Ben (sanırım sizlerden de birçok kişi) kısa öykülerden oluşan kitapları sevmiyorum. Sürükleyicilik yok,heyecan yok...Ancak aralara sıkıştırılarak belki okunabilir .Yani başka kitaplar okurken günde bir öyküde bu kitaplardan okuyabilirim..
Bugün akşam Bin Muhteşem Güneş 'e başlamayı düşünüyorum ...
Hepimize güzel bir hafta dilerim
Günaydın canımGünaydın Kitap kurtları,
Gün içerisinde bildirimlere bakacağım. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım. Sitede problem olduğu için ilk sayfayı düzenleyemiyorum
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
eylulcmre
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
D dolunay10
astrojurnal
Samsonn
Günaydınnn kitap kurtlarııGünaydın Kitap kurtları,
Gün içerisinde bildirimlere bakacağım. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım. Sitede problem olduğu için ilk sayfayı düzenleyemiyorum
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
eylulcmre
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
D dolunay10
astrojurnal
Samsonn
GunaydinGünaydın Kitap kurtları,
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
eylulcmre
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
D dolunay10
astrojurnal
Samsonn
Günaydın ben de bildirimi yaptım diğer topikte, bu ay sayı olarak çok fazla okuyamadım ama kendim açısından faydalı olabilecek kült bir kitabı okudum. Anksiyete, panik atak, takıntılar gibi sorunlarla baş etmeye çalışanlara öneririm rehber niteliğinde bir kitap Panik Atakta-Dr David Burns kendinizi daha iyi tanımanıza ve düşünmenize yol açıyor. Buna ek olarakta çerezlik bir kitap okudum kafamı çok bulandırmamak için bu ayı da böyle bitirdik :) Türk klasiklerini Mart ayında mı okuyacaktık ?Günaydın Kitap kurtları,
‼ Lütfen bildirim yapmayan bildirimlerini bugün yapsın ki listeyi düzenleyebileyim
Mehfam 13 kitap
H M 13 kitap
kk birinci noteri
Less-is-More 4 kitap
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5 3 kitap
Life light 10 kitap
Alp_BuRc 3 kitap
M mehlika nur
WunderLost 9 kitap
Oriana 5 kitap
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora 10 kitap
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi 7 kitap
Kukrim 3 kitap
eylulcmre
isabel 2 kitap
C Capanin Gururu Teyom 6 kitap
beatitude
U UcanSupurge 8 kitap
K Kitapkontesi 8 kitap
Polo33
yet07
Natsume 8 kitap
D dgdln 14 kitap
MelodiminEsi 8 kitap
Limonsuzzcay
benkahvecanavari 1kitap
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
D dolunay10 4 kitap
astrojurnal
Samsonn
Gunaydin herkese. Ben serenad’a devamGünaydın Kitap kurtları,
‼ Lütfen bildirim yapmayan bildirimlerini bugün yapsın ki listeyi düzenleyebileyim
Mehfam 13 kitap
H M 13 kitap
kk birinci noteri
Less-is-More 4 kitap
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5 3 kitap
Life light 10 kitap
Alp_BuRc 3 kitap
M mehlika nur
WunderLost 9 kitap
Oriana 5 kitap
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora 10 kitap
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi 7 kitap
Kukrim 3 kitap
eylulcmre
isabel 2 kitap
C Capanin Gururu Teyom 6 kitap
beatitude
U UcanSupurge 8 kitap
K Kitapkontesi 8 kitap
Polo33
yet07
Natsume 8 kitap
D dgdln 14 kitap
MelodiminEsi 8 kitap
Limonsuzzcay
benkahvecanavari 1kitap
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
D dolunay10 4 kitap
astrojurnal
Samsonn
günaydın İloveme. Mart ayında başlayalım o zaman. Ben liste çıkaracaktım dimiGünaydın ben de bildirimi yaptım diğer topikte, bu ay sayı olarak çok fazla okuyamadım ama kendim açısından faydalı olabilecek kült bir kitabı okudum. Anksiyete, panik atak, takıntılar gibi sorunlarla baş etmeye çalışanlara öneririm rehber niteliğinde bir kitap Panik Atakta-Dr David Burns kendinizi daha iyi tanımanıza ve düşünmenize yol açıyor. Buna ek olarakta çerezlik bir kitap okudum kafamı çok bulandırmamak için bu ayı da böyle bitirdik :) Türk klasiklerini Mart ayında mı okuyacaktık ?
Günaydını boşver kaç kitap okudun bakim nerde bildirimGunaydin herkese. Ben serenad’a devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?