Oo ballar damlıyor
Olabilir
Ters de bassalar sorun değil, ucuz olsun ben okurum her halükarda
Sofinin dünyasını sizler okumusken ben grubunuza dahil oldum eğer torumlanacaksa kesin iki kitap var elimde ondan önceye çekip okuyayım ancak biterOnu nasıl yorumlayacağız ki
Artık indirimli BKM Dr kitapyurdu kigeda ve daha nicesi bile çok pahalı geliyor .Kitap seçmeye başlayalım mı
Kusurlu ürün diye değişim istersen hem yenisi gelir hem de parayı iade ederyaşanmışlıklarımdan bir parça
BKM ' de kargo artık ücretli. İstersen 1000tl Lik ürün alArtık indirimli BKM Dr kitapyurdu kigeda ve daha nicesi bile çok pahalı geliyor .
Gazap üzümleri ni okuyorum bende. Yazarın kitapları gerçekten çok iyiInci'yi bitirdim. Gerçekten cok etkileyici bir kitapti. 102 sayfa, pdf olarak okudum. Tavsiye ederimm
Kişisel gelişimlerde pahalı o konuda üzüyor beniArtık indirimli BKM Dr kitapyurdu kigeda ve daha nicesi bile çok pahalı geliyor .
Evet onu da cok merak ediyorum. Belki gelecek ay okurum.Gazap üzümleri ni okuyorum bende. Yazarın kitapları gerçekten çok iyi
Yarın gelecek, 20 gün ban yemişMerhaba, Mutluluk projesi kitabını bitirdim ve Kumsal kitabına baştan başladım. Ayın ilk günü buna başlamıştım aslında ama eşim de okumak istemiş, ayracımın yerini de kaybetmiş. Ben de baştan başladım. Onun kaldığı yerdeki ayracı duruyor. Paylaşamıyoruz kitabı. Bir an önce bitir diyorum, bitsin istemiyorum diyor. O işteyken tamamlarım bunu muhtemelen. Sineklerin Tanrısı kitabını okumuştum geçen aylarda, iki kitap arasında paralellik varmış.
Bakalım olayların bir kumsalda geçmesi dışında başka detaylar da yakalayabilecek miyim?
Bu arada, O Orangegreysky nerede, bilgisi olan var mı? Uzun zamandır göremedim. Umarım iyidir.
Normalde öyle yapmazdıKitap yurdu deli ediyor beni. Kitaplar temin edildi diyor ee kargoya vermiyorlar. Gideceğim kendi ellerimle vereceğim kargoya artık.
Yok yapmadım etiket biraz rahatsızım evdeyim bir kaç günBu arada bugün Günaydın diye etiketleme olmadı kaçırdığım birşey yok değil mi baktım geçmişe ama
Geçmiş olsun Allah şifa versinYok yapmadım etiket biraz rahatsızım evdeyim bir kaç gün
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canım. Ciddi bir durum değildir inşallah.Yok yapmadım etiket biraz rahatsızım evdeyim bir kaç gün
Ağır geçiriyorum baya boğazım şiş ateşim yüksek. İştah sıfır. böyle saçma sapan bi hastalıkÇok geçmiş olsun canım. Ciddi bir durum değildir inşallah.
Geçmiş olsun cnmAğır geçiriyorum baya boğazım şiş ateşim yüksek. İştah sıfır. böyle saçma sapan bi hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?