- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
O kadar çok aldım hiçbirinde yaşamadım bunu, ben şokAmazonun neden ucuz kitap sattığını buldum arkadaşlar
Kitap basımı yamuk bazı yerlerde
Dorian’da da vardı aynısı, bunda da olunca emin oldum
Klasiklerde hep sorun var.
Yaa eşinle kitap okumanız ne kadar güzel. Benim erkek arkadaşım kitap sevmiyor. “Sinema varken ne gerek var” diyorMerhaba, Mutluluk projesi kitabını bitirdim ve Kumsal kitabına baştan başladım. Ayın ilk günü buna başlamıştım aslında ama eşim de okumak istemiş, ayracımın yerini de kaybetmiş. Ben de baştan başladım. Onun kaldığı yerdeki ayracı duruyor. Paylaşamıyoruz kitabı. Bir an önce bitir diyorum, bitsin istemiyorum diyor. O işteyken tamamlarım bunu muhtemelen. Sineklerin Tanrısı kitabını okumuştum geçen aylarda, iki kitap arasında paralellik varmış.
Bakalım olayların bir kumsalda geçmesi dışında başka detaylar da yakalayabilecek miyim?
Bu arada, @Orangegreysky nerede, bilgisi olan var mı? Uzun zamandır göremedim. Umarım iyidir.
Kesinlikle haklısınız, sinemaya uyarlanmış kitapların filmlerinden sadece "Yüzüklerin efendisi" serisinde keyif aldım ama o başlı başına bir efsane zaten. Hiç kitapları yazılmasaydı da harika görseller ve efektler var filmde.Yaa eşinle kitap okumanız ne kadar güzel. Benim erkek arkadaşım kitap sevmiyor. “Sinema varken ne gerek var” diyor. E diyorum “bir kitabı nasıl biçip kısaltıp uyarlıyorlar aynı şey değil”, “gereksiz yerleri atıyorlar oralarını okuyorsun da ne oluyor” diyor . Her şeyi birlikte yaparız keyif alırız bir kitap okuyamıyoruz. Benim okuduğum kitapların filmlerini birlikte izliyoruz biz de anca. Sonra oturup yorumluyoruz ben filmle kitabın farkını anlatıyorum falan . Sineklerin Tanrısı’nı ben de okumuştum, çok güzel bir kitap.
Benim eşimde pek sevmez kitabı arada benim mutlaka bu kitabı okumalisin dediğin kitapları okur onun haricinde sinemayı sever. Senin dediğin gibi o flmi izliyor ben kitabıni okuyorum o şekilde yorumluyoruz.Yaa eşinle kitap okumanız ne kadar güzel. Benim erkek arkadaşım kitap sevmiyor. “Sinema varken ne gerek var” diyor. E diyorum “bir kitabı nasıl biçip kısaltıp uyarlıyorlar aynı şey değil”, “gereksiz yerleri atıyorlar oralarını okuyorsun da ne oluyor” diyor . Her şeyi birlikte yaparız keyif alırız bir kitap okuyamıyoruz. Benim okuduğum kitapların filmlerini birlikte izliyoruz biz de anca. Sonra oturup yorumluyoruz ben filmle kitabın farkını anlatıyorum falan . Sineklerin Tanrısı’nı ben de okumuştum, çok güzel bir kitap.
Çok geçmiş olsunYok yapmadım etiket biraz rahatsızım evdeyim bir kaç gün
Ayy çok teşekkür ederimçok güzel kitaplar okuyorsun. bu ara geç kalarak yöneldiğim konular özellikle. 1000k hesabın var mıydı?
Seni de instagramdan takip ediyorum acaba kim olduğumu biliyor musunTakipleşiyorsunuz bile
İns mi tagramAyy çok teşekkür ederimevet var kullanıcı adımla aynı ama takipleşiyormuşuz zaten sende söylemişsin
Seni de instagramdan takip ediyorum acaba kim olduğumu biliyor musun
Seni Instagram'da takip etmeyen mi var ?İns mi tagrambenim burda kimsede instagramım yok nerdeyse
Ay jeton köşeli bende. Madonnayı diyorsunuzSeni Instagram'da takip etmeyen mi var ?
Beni de edin bariSeni Instagram'da takip etmeyen mi var ?
Ben sizlerin hesaplarini bilemedigim icin takip edemiyorumSeni gördüm mantosuzdan
Şahsi hesabımdan takip etmiyorum benBen sizlerin hesaplarini bilemedigim icin takip edemiyorum
Burdaki herkes kitap sayfasi acsin lutfenŞahsi hesabımdan takip etmiyorum benörgü sayfam var ordan takipleşiyorum
3. Bir sayfayı kaldıramaz bu bünyemBurdaki herkes kitap sayfasi acsin lutfen
EttimBeni de edin bari
Aa neden kapattın ki? Fark etmemişim kapattığınıAy jeton köşeli bende. Madonnayı diyorsunuz
Buraya attıktan sonra birileri takipledi evet ama özel hayatın gizliliği kim kimdir hiç sormadım
Kapattım ama ben madonnayı.
Ben de ettimEttim
Aa neden kapattın ki? Fark etmemişim kapattığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?