Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa eşinle kitap okumanız ne kadar güzel. Benim erkek arkadaşım kitap sevmiyor. “Sinema varken ne gerek var” diyor . E diyorum “bir kitabı nasıl biçip kısaltıp uyarlıyorlar aynı şey değil”, “gereksiz yerleri atıyorlar oralarını okuyorsun da ne oluyor” diyor . Her şeyi birlikte yaparız keyif alırız bir kitap okuyamıyoruz. Benim okuduğum kitapların filmlerini birlikte izliyoruz biz de anca. Sonra oturup yorumluyoruz ben filmle kitabın farkını anlatıyorum falan . Sineklerin Tanrısı’nı ben de okumuştum, çok güzel bir kitap.

Kesinlikle haklısınız, sinemaya uyarlanmış kitapların filmlerinden sadece "Yüzüklerin efendisi" serisinde keyif aldım ama o başlı başına bir efsane zaten. Hiç kitapları yazılmasaydı da harika görseller ve efektler var filmde.
Yeri gelmişken Gollum kadar iğrenç bir yaratığa hayat vermiş yakışıklı Andy Serkis'e de selam olsun.
Zülfü Livaneli'nin Mutluluk kitabını da sinemaya uyarlamışlardı ama konudan bağımsız ilerliyordu film biraz. Gene de ayrı bir lezzet elbette ikisi. Ben kitaptan ve kendi hayal dünyamdan yanayım.
Fakat önce filmini izleyip, sonra kitabını okumaktan keyif aldığım bir seri var ki; o da Yeşilin Kızı Anne.
O kadar güzel görsellikler vardı ki dizide, o dizinin görüntü yönetmenini kucaklamak istedim her izlediğim bölümde.
Kitaplar daha anlamlı oldu okurken.

Eşimin başının etini yedim bitir şu kitabı artık diye, bugün erkenden kalkmış tuvalette okumuş, yetmemiş kanepede okumuş. 10 sayfa kala uyumaya başlamış, geldim uyandırdım. Gene bitmedi
Ben de o esnada Türk klasiklerinden bir kitap aldım okuyorum. Sineklerin tanrısı gibi değil bu kitap, daha sürükleyici ve yetişkinler var bu adada. Umarım denk gelir siz de okursunuz okumadıysanız.
Çok sevgiler ve sizin nezdinizde tüm emekçi kadınlarımızın kutlu olduğu bir gün diliyorum.
Emeğin de, sevdanın da, hayatın da yarısı kadındır.

Benim eşimde pek sevmez kitabı arada benim mutlaka bu kitabı okumalisin dediğin kitapları okur onun haricinde sinemayı sever. Senin dediğin gibi o flmi izliyor ben kitabıni okuyorum o şekilde yorumluyoruz.

Ayy çok teşekkür ederim evet var kullanıcı adımla aynı ama takipleşiyormuşuz zaten sende söylemişsin

Seni de instagramdan takip ediyorum acaba kim olduğumu biliyor musun
İns mi tagram

Seni Instagram'da takip etmeyen mi var ?
Ay jeton köşeli bende. Madonnayı diyorsunuz

Buraya attıktan sonra birileri takipledi evet ama özel hayatın gizliliği kim kimdir hiç sormadım

Kapattım ama ben madonnayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…