• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Hayırlı kandiller bugün benimde ikili teslim orta riskli çıktı doktorumda bu testler yüzde yüz gerçek sonuc vermiyor çocuğun sağlıksız olcak anlamına gelmez dedi ama ben fetal dna öneriyorum dedi ben yaptırmayı düşünmüyorum dedim kafaya takmadım bisey olmaz inşallah diye ama aklıma gelincede Bi takılıyorum birde plasenta aşağı inmiş biraz dedi ona daha çok canım sıkıldı böyle bisey yaşayan varmi plasenta aşağıda olup sonraki haftalar yukarı çıkan oldumu acaba merak ediyorum
İnşallah her şey yolunda gider🙏🏻 ben bu plasentanın aşağıda olup yukarıda olma durumunu ilk kez sizden duydum bunu basıl tespit ettiler acaba karından ultrasonla mı? Böyle birşey olduğunu bilmediğimden sormakta aklıma gelmedi bir şikayetiniz vs. mi vardı süreci paylaşabilirseniz bizde doktorlarımıza danışalım

İnşallah her şey yolunda gider🙏🏻 ben bu plasentanın aşağıda olup yukarıda olma durumunu ilk kez sizden duydum bunu basıl tespit ettiler acaba karından ultrasonla mı? Böyle birşey olduğunu bilmediğimden sormakta aklıma gelmedi bir şikayetiniz vs. mi vardı süreci paylaşabilirseniz bizde doktorlarımıza danışalım
ultrasonda doktorun kolaylıkla gördüğü ve gerekirse uyardığı bir şey, sorun görse söylerdi doktorunuz

Benim ikili test orta riskli çıktı doktor fetal önerdi ama yaptirmiycam dedim dün kendiside bu testlerin 100 de 100 doğru çıkmıyor sağlıksız olcak anlamına gelmez dedi 3 lü zamanı şimdide dedi onuda düşünmüyorum dedim hayır benim anlamadığım doktorlarda bu testlere garanti vermiyorlar peki neden yaptırıyorlar ozaman anlamış degilim
Evet doktor tavrı bu süreçte çok çok önemli. Psikolojik olarak bu süreci yönetebilmek önemli galiba. Sizin bu konuda sağlam olduğunuzu görüyorum. Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Sağlıcakla dünyaya gelsin yavruşumuz 🙏🌿

Bende çok birsey bilmiyordum dün kontrolde doktor ultrason da görüp söyledi Bi şikayetim olupta bakitmadim yani ama bu sayfada flan baya okudum inceledim bu durumu yaşayanlar varmış baya bende yeni dünden beri ogreniyorum

4 aya yakınım. Eylül sonu 5 olucam. Aralıkta doğuma 2 ay kala doğum iznine çıkıyoruz ya o yüzden. Benim brütüm yüksekti eğer ben sigortayı devam ettitsem düşükten, doğum paramı da ona göre mi alacağım?
İşten çıkarıldın mı çıkarılacağın tarih mi o.
Son 12 aya bakılıyor brüte doğum parasında

Çok sevindim, inşallah bu da kendiliğinden düzelir evet reddeder 😅 ama neyse ki gözüm kör değil koca kafalı babası var işte (eskiden körmüşüm).
Cok guldum yaa😂😂 O zaman yapısal olabilir gerçekten. Açıkçası düşüncem eğer aldırmayı dusunmuyorsam niye testlere gireyim? Burdan sonraki süreci buna göre düşünmek daha mantıklı geliyor bana

İşten çıkarıldın mı çıkarılacağın tarih mi o.
Son 12 aya bakılıyor brüte doğum parasında
Benim bu ay sonu iş çıkışım yapılacak.İhbar süresindeyim şuan. Eylül sonu işsiz kalıcam yani. Yani 2 aylık herhangi bir işe girsem de olur değil mi ?

Cok guldum yaa😂😂 O zaman yapısal olabilir gerçekten. Açıkçası düşüncem eğer aldırmayı dusunmuyorsam niye testlere gireyim? Burdan sonraki süreci buna göre düşünmek daha mantıklı geliyor bana
Evet işte ben de hep öyle düşünüyordum, gerek yok diyordum adamın konuşması ile anlık şok etkisi ne dediyse tamam dedim, sanki bu testler kesinlik içeriyor da..

Yok canım taktırmadım doktora gitmedim henüz sanki iki gündür daha iyi gibiyim ya da alıştım bu çarpıntılara bilmiyorum. Teşekkür ederim sorduğun için 🙏🏻🫶🏻
Oh maşallah dahada iyi olursun inşallah bu hastalıkları sahiplenmiyoruz kafada büyütmüyoruz Allah güzellik versin diyoruz inşallah 💗💗💗💗

Benim bu ay sonu iş çıkışım yapılacak.İhbar süresindeyim şuan. Eylül sonu işsiz kalıcam yani. Yani 2 aylık herhangi bir işe girsem de olur değil mi ?
İşsizlik maaşı almicaksan evet hemen bi yere 2 aylık sigorta devam ettir boşluk olmasın arada. Sigortayı da en azdan ödesen de olur genel ortalamaya bakıyorlar

İşsizlik maaşı almicaksan evet hemen bi yere 2 aylık sigorta devam ettir boşluk olmasın arada. Sigortayı da en azdan ödesen de olur genel ortalamaya bakıyorlar
Çok teşekkür ederim💖💖💖 bunu düşünmemiştik. Şimdi ayarlamaya çalışacağız. Doğum paramı almamak koyacaktı bana😋 Rahatladım

Evet işte ben de hep öyle düşünüyordum, gerek yok diyordum adamın konuşması ile anlık şok etkisi ne dediyse tamam dedim, sanki bu testler kesinlik içeriyor da..
insan o anda ne yapacağını ne düşüneceğini şaşırır çok haklısınız. Hepsi belli yüzdelerde olasılık hesabı maalesef

Back
X