Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Manzara çok güzel
Günaydın
Kadınlar ülkesi ama devam edemedim başladım duruyor sabah bir iki sayfa daha okudum

Ettim

Aa neden kapattın ki? Fark etmemişim kapattığını
Yeterince internette zaman geciriyorum zaten bir de baktim orda da cok vakit harciyorum, bebekten dolayi ds cok ilgilenemedim kapattım

Günaydin
Intihar dukkanina devam. Bu aksama bitirme niyetindeyim. Dun kitapligimi duzenledim.
Okumadiklarimi en ust Rafa dizdim
Yazar a gore duzenleme kismini bozdugum icin canim skldi
Neyse duzenlerkende bir sonraki kitabimi sectim. Yarin aksam foto paylasimi ile basladim onada ( insallah )

Benim oglumda çok istiyor biz cesaret edemiyoruz hele ki şu an bı bebegimiz var zaten ikinciyi kaldıramam belki biraz buyuyunca alırız bizde çok zor diyo herkes kediye

Gunaydin.

O zaman senin nezdinde soralım herkese
Kitaplarınızı nasıl diziyorsunuz?
Ben yayınevine göre diziyorum

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx

Günaydın hanımlar Sürü ve Anna Karanina'ya devam ediyorum. Pek klasik okumam ama bugüne kadar Oblomov'dan sonra beğendiğim ikinci klasik oldu karanina.
Ben kitapları boyuna göre diziyorum ama pek düzenli sayılmaz, karman çormandır hep. Bazen rastgele üst üste tıkıştırdığım da oluyor

Günaydın. Bir haftadır kitap da okuyamıyorum ders de çalışamıyorum . Bu hafta sonu biraz geri dönmek istiyorum.

Sofie akmıyor bir oturuşta okuduğum kısımlara post-it ayraç yapıştırdım. 6-7 kez okumuşum sadece. 156. sayfadayım.

Houston Houston Duyuyor musun’a başlamıştım, 16. sayfada kaldı o da.

Günaydın tekrar. Dün gece Dr. Jekyl ve Mr. Hyde'ın Tuhaf Vakası nı okumaya başladım.

Geçen yıl kızım doğduğunda bebek odası yapmak için çalışma odamı boşaltmak zorunda kaldım. 5 büyük kitaplığı satıp, yaklaşık 700 tane kitabı da kolileyip annemlere yolladım. O zamandan beri Kindle dan okuma yapıyorum. Orada da 64 GB lık bir arşivim var. Evde sadece 10 tane kitabım var ne yazık ki. Onları da kızımın kitaplarının arasına bir kenara koydum, duruyorlar gariban gariban. İnşallah ileride büyük bir evimiz olur ve kitaplarıma tekrar kavuşurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…