Of sorunun güzelliğine bak
Yayın evi , tür, boy Allah ne verdiyse
Mesela sevdiğim yazarları bir rafta topladım şöyle
Altında modern klasikler, yanında bilimkurgular
Eki Görüntüle 3215103
Klasiklerim bir rafta
Eki Görüntüle 3215104
Alan kitaplarım bir rafta
Eki Görüntüle 3215105
Geri kalanları tamamen karışık diziyorum bazen boy bazen okuma sırasına göre.
Ama kitaplığım dağınık suan. Alt iki raf da doldu hepsi üst üste duruyor. Yeni bir kitaplık almam lazım
Ancak o zaman C Calcifer ‘in yaptığı şekilde inci gibi dizerim
Merhabalar bende katılmak istiyorum.
Yok artıkBeni artık öldürseler bu kitabı okuyamam.
Benim çok kitabım yok. Kayınbabamin kütüphanesinden alıyorum hep kitaplarımı. Oda yazarına göre duziyor. Hatta bı defter tutuyor tüm yazarlar ve kitapları yazıyo içinde ordan bakıp kitabı seciyoruz. Sonra raftan onu buluyoruz.bildiginiz kütüphane sistemi yaniO zaman senin nezdinde soralım herkese
Kitaplarınızı nasıl diziyorsunuz?
Ben yayınevine göre diziyorum
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
@MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
İnşallah yoktur:)Seninki koyuBenimkinde böyle koyuluk yoktur inşallah. Eve gidince bakacağım
Yok artık
Tek yorumda böyle bi karara varmak çok garip olur.
Bir sürü kişiden bahsetmiş. Ben anlık okuyup unuttum bileTek bir yorum değil,tabiki de kitaplar hakkında yorumlar yapacağız ama bu kitap bir daskapital değil sonuçta direk okumuş sayıldım. Önemli değil çok kitap var başka okurum
Görmemiş gibi yapmayı tercih ettim benTek bir yorum değil,tabiki de kitaplar hakkında yorumlar yapacağız ama bu kitap bir daskapital değil sonuçta direk okumuş sayıldım. Önemli değil çok kitap var başka okurum
Kusura bakma yaa keşke spoiler yazsaydımKeşke anlatmasaydın kitabı okuyacaktım ben daha
Hoşgeldiniz, kurallar ilk sayfada yazıyor zaten. Onun haricinde yaşınız, memleketiniz, mesleğiniz ve burcunuz hakkında bilgi verirseniz tanışmış oluruz.Merhabalar bende katılmak istiyorum.
Ne yaptın Etkisiz? Bütün kitabı anlatmışsın resmen
Beni artık öldürseler bu kitabı okuyamam.
Arkadaşlar kusura bakmayın. Bir an boşluğuma geldi. Ben ortak okuma oldu herkes okudu sanıyordum, çok bahsediliyorduCanım yorum yaparken spolier vermemeye dikkat eder misin? Kitaptaki önemli olayları yazmışsın
Karamazov Kardeşler okuduğum ve çok sevdiğim kitaplar içerisinde ilk 10'da yer alıyor. Hatta tekrar okumayı düşünüyorum. Bence şans verebilirsiniz. Ben onu 4 ciltli küçük yazılı çeviriyle okumuştum. Yani o haliyle bile çok sevmiştimTek bir yorum değil,tabiki de kitaplar hakkında yorumlar yapacağız ama bu kitap bir daskapital değil sonuçta direk okumuş sayıldım. Önemli değil çok kitap var başka okurum
Hala ağır ilerliyorum suç ve cezayı bitirmeye çalışıyorum
Taşyaran Vadisi - Uşak
Uşak-İzmir Karayolu üzerinde şehir merkezine yaklaşık 45 km uzaklıkta olan Taşyaran Vadisi; su, rüzgâr ve tektonik hareketler sonucu oluşmuştur. Vadiyi kaplayan ve zeminden başlayarak farklı renklere bürünen kayalar, bir ressamın renk paleti gibi görünmektedir.
Taşyaran Vadisine özgü bitki örtüsü ve jeolojik oluşumlar, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir.
Taşyaran Vadisi’nin Özellikleri
Batı Anadolu’nun iç kesimlerindeki dağların suyuyla beslenen Gediz Nehri, Taşyaran Vadisi’nin dahil olduğu Gediz Havzasının bu kesiminde ilginç oluşumlara imza atmıştır. Su, vadide kayaları yararak, jeolojik açıdan çok ilginç ve özel bir kanyon oluşturmuştur.
Akarsuyun binlerce yılda aşındırarak şekillendirdiği girintili çıkıntılı, dantelimsi oluşumlar heykeltıraşlara ve ressamlara ilham verecek güzelliktedir. Suyun yanında, akarsuyun taşıdığı çakıl gibi malzemelerin kayalıkları aşındırdığı düşünülmektedir. Bu alandaki küçük göletlerin birçoğunun içi suyun getirdiği çakıllarla doludur. Deprem faylarıyla açılmış vadinin çatlak sistemlerine giren su, güçlü akıntılar ve taşıdığı çakıl taşlarıyla adeta bir değirmen gibi öğütmüş ve binlerce yılda böyle olağanüstü şekiller yaratmıştır.
Taşyaran’ı gezdiğinizde göreceğiniz kayalıklara jeoloji biliminde Gnays denilmektedir. Magmatik veya tortul kayaçların başkalaşıma uğramasından dolayı meydana gelen metamorfik kayaçlardır. Kilometrelerce derinlikte granit olarak oluşan bu kayaçlar zaman içinde meydana gelen büyük tektonik hareketler ve aşınmalarla yüzeye kadar çıkmayı başarmış ve dönüşüm geçirerek gnaysa dönüşmüşlerdir.
Kış döneminde vadi güneş almadığından akarsu buz tutmaktadır. Ege bölgesinde bir akarsuyun buz tuttuğunu görmek neredeyse imkânsız ama Taşyaran’da bunun keyfini çıkarabilirsiniz. Yer yer 30 - 40 santimetreyi bulan saydam buz kütlesinin altında yüzen balıkları rahatlıkla izleyebilirsiniz.
Taşyaran Vadisi Tabiat Parkı’nda piknik alanları, seyir terası, gözlem kulesi, tuvaletler, kamelyalar, büfe ve çay kahve içebileceğiniz yer bulunmaktadır. Girişten sonra Taşyaran Vadisi’ne inmek için doğal yapıya uygun taş merdivenlerden aşağı inebilirsiniz. Vadi, yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğunda bir yürüyüş güzergahına sahiptir.
Yenişehir köyü yakınlarındaki Taşyaran Vadisi, Uşak-İzmir yolu üzerinde Kula yakınlarında yer almaktadır. Uşak-Taşyaran Vadisi arasında 45 km. Taşyaran Vadisi tabelasını takip edip yaklaşık 1,5 km uzunluğundaki yoldan kanyona ulaşabilirsiniz.
Günaydınlar Kitap kurtları
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Ben Gazap Üzümleri'ne devam ediyorum
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
@MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
Boy ve tür klasikler klasiğin yanına gibiO zaman senin nezdinde soralım herkese
Kitaplarınızı nasıl diziyorsunuz?
Ben yayınevine göre diziyorum
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
@MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
Bu ne yaman çelişki başkanımKi benim burcum ikizler. düzen karşıtıyım ama yükselenim başak o da düzeni seviyor. Bir yanım dağıtırken diğer yanım topluyorÇok yorucu bir hayatım var
Hala ağır ilerliyorum suç ve cezayı bitirmeye çalışıyorum
Sen nasıl oldun daha iyi misin ?
Ya kızlar aklıma bir karakter takıldı, düşünüyorum düşünüyorum hangi kitaptı bulamıyorum
Sanırım burda okuyanlar da vardı.
Karakterin adı Mehmet’ti sanırım. Bulunduğu kasabada bir davete katılmıştı, davet sahibin eşi ölü bulunmuştu. Bununla ilgili araştırma yapmaya gelen genç tecrübesiz bir gazeteci onunla konusmak için evine falan gelmişti. Hatta adamın kitaplığı tasvir ediliyordu muntazam dizilmiş bir kitaplık falan. Evine düzenli gelen bir abla vardı temizlik yemek için vs.adam evine başka kimseyi sokmuyordu sanki
Sahil kasabasıydı sanırım hatta Karadenizde bile olabilir. Bahçede köpeği vardı. Neydi bu kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?