Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben aldım iki tane ama yine de sığmayanlar var Sığmayanları her an eşim satabilir

Benim çok kitabım yok. Kayınbabamin kütüphanesinden alıyorum hep kitaplarımı. Oda yazarına göre duziyor. Hatta bı defter tutuyor tüm yazarlar ve kitapları yazıyo içinde ordan bakıp kitabı seciyoruz. Sonra raftan onu buluyoruz.bildiginiz kütüphane sistemi yani

Tek bir yorum değil,tabiki de kitaplar hakkında yorumlar yapacağız ama bu kitap bir daskapital değil sonuçta direk okumuş sayıldım. Önemli değil çok kitap var başka okurum
Karamazov Kardeşler okuduğum ve çok sevdiğim kitaplar içerisinde ilk 10'da yer alıyor. Hatta tekrar okumayı düşünüyorum. Bence şans verebilirsiniz. Ben onu 4 ciltli küçük yazılı çeviriyle okumuştum. Yani o haliyle bile çok sevmiştim İş bankası serisi ile tekrar aldım.

Hala ağır ilerliyorum suç ve cezayı bitirmeye çalışıyorum
Sen nasıl oldun daha iyi misin ?

Ya kızlar aklıma bir karakter takıldı, düşünüyorum düşünüyorum hangi kitaptı bulamıyorum
Sanırım burda okuyanlar da vardı.

Karakterin adı Mehmet’ti sanırım. Bulunduğu kasabada bir davete katılmıştı, davet sahibin eşi ölü bulunmuştu. Bununla ilgili araştırma yapmaya gelen genç tecrübesiz bir gazeteci onunla konusmak için evine falan gelmişti. Hatta adamın kitaplığı tasvir ediliyordu muntazam dizilmiş bir kitaplık falan. Evine düzenli gelen bir abla vardı temizlik yemek için vs.adam evine başka kimseyi sokmuyordu sanki
Sahil kasabasıydı sanırım hatta Karadenizde bile olabilir. Bahçede köpeği vardı. Neydi bu kitap

Hala ağır ilerliyorum suç ve cezayı bitirmeye çalışıyorum
Sen nasıl oldun daha iyi misin ?

Çok şükür toparladım. Okullarda dolaşan bir virüs varmış Kızıl diye oğlumdan bana geçti inanılmaz ağır bir hastalık.

Kardeşimin Hikayesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…