Calcifer ne duzenlisin ya maşallahDünya klasiklerinde bile o ara çizgiler denk gelmiyor ya o bile gıcık ediyor beni. resmen Meksika dalgası
Eki Görüntüle 3215073
Beni de şey zorluyor, Modern Klasikler Dizisi’nde birkaç kez basılmış, sonra da başka yayın evine geçmiş. İş bankası basımını bulamıyorum, bazılarını buldum, normal bir kitabın 10 katı falan fiyatıAlper Canıgüz'ün bu konuda kimse eline su dökemez. Adamın üç yayın evinden kitabı var ve boyutları birbirinden farklı
Yok deme ortak okuma ile onu okurum bir de Yerdeniz Öyküleri'niHeh nisan da Ramazan, Ramazanda okunmaz demezsin inşallah
Calcifer ne duzenlisin ya maşallahama bu kadar düzen beni bozar
Yahu şu titiz ve de düzenli, ayrıntıcı başaklar bana bir türlü denk gelmediTeşekkür ederimBazen düzende Başak burcu ortaya çıkıyor. Tırmalıyor gözümü Düzeni seviyorum ama dağılması 5 dk
Levin biraz sabit fikirli. Gurur abidesi. Ama mütevazi mi kibirli mi tam anlayamadım. Bazen çalışanlarına karşı çok mütevazi, bazen de etrafındakilere karşı tavrı kibirli geliyor. Kitabın ortalarındayım. Kiti'ye karşı gurur yapması hoşuma gidiyor biraz süründürsünLevin'i nasıl buldun
Monte'yi okumadım ama filmini izledim. O yüzden okumak istemiyorum. Filmi çok güzeldiEskiden ben de klasiklere ön yargılıydım. Çok ağırmış gibi gelirdi bana. Şu an favorim. Özellikle Monte Cristo Kontu
Aboooo düzene bakDünya klasiklerinde bile o ara çizgiler denk gelmiyor ya o bile gıcık ediyor beni. resmen Meksika dalgası
Eki Görüntüle 3215073
Yoruyorlar ve üzüyorlar biziDünya klasiklerinde bile o ara çizgiler denk gelmiyor ya o bile gıcık ediyor beni. resmen Meksika dalgası
Eki Görüntüle 3215073
Ben de çoğu kişi gibi Yayınevi ve boy sırasına göre diziyorumO zaman senin nezdinde soralım herkese
Kitaplarınızı nasıl diziyorsunuz?
Ben yayınevine göre diziyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
Şimdi ona bakıyordumYok deme ortak okuma ile onu okurum bir de Yerdeniz Öyküleri'ni
Aldın mı kitapları?
Keşke anlatmasaydın kitabı okuyacaktım ben dahaMonte'yi okumadım ama filmini izledim. O yüzden okumak istemiyorum. Filmi çok güzeldiKlasiklerdeki yeşilçam havası beni benden alıyor o yüzden pek okumuyorum. Azıcık canları sıkılsın hemen yataklara düşürüyorlar hele karamazovdaki karakterlerin aşırı tepkisi. Başta dalga geçtiği adama sonradan aşık olan Gruşenka. İşlemediği bir cinayeti üstüne almak ister gibi saçma sapan hareketler yapan Dimitri. Durduk yere kafayı sıyıran diğer kardeşin adını unuttum. Para için cinayet işleyen sonra sebepsiz yere intihar eden bir uşak. Yani karakter analizi yapmaya kalksam hiçbirini tanımlayamam. Tek tutarlı olan alyoşaydı. Karanina'da en azından herşey tutarlı bana göre. Karakterleri tanıyabiliyorum, anlatımı da hoşuma gitti
Of sorunun güzelliğine bakO zaman senin nezdinde soralım herkese
Kitaplarınızı nasıl diziyorsunuz?
Ben yayınevine göre diziyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
Canım ins kardeside olur kızının . Benimde ikinci bebeğim çok zor oldu bı bucuksene uğraştık. Allah olmayan herkese versin diyelim...Aslında gerçekten insanın stresini alıp durup dururken mutlu olmanı sağlıyor. Bebek gibi çok tatlı. Ama zorlukları var tabii. Çok sevenin katlanamayacagi zorluklar değil.
Başarısız kardeş denemelerinin ardından kızımın yalnızlığını gidermek adına yapılmış bir şey benimki. Yoksa ben de cesaret edemezdim eşimi de ikna edemezdim muhtemelen
Monte'yi okumadım ama filmini izledim. O yüzden okumak istemiyorum. Filmi çok güzeldiKlasiklerdeki yeşilçam havası beni benden alıyor o yüzden pek okumuyorum. Azıcık canları sıkılsın hemen yataklara düşürüyorlar hele karamazovdaki karakterlerin aşırı tepkisi. Başta dalga geçtiği adama sonradan aşık olan Gruşenka. İşlemediği bir cinayeti üstüne almak ister gibi saçma sapan hareketler yapan Dimitri. Durduk yere kafayı sıyıran diğer kardeşin adını unuttum. Para için cinayet işleyen sonra sebepsiz yere intihar eden bir uşak. Yani karakter analizi yapmaya kalksam hiçbirini tanımlayamam. Tek tutarlı olan alyoşaydı. Karanina'da en azından herşey tutarlı bana göre. Karakterleri tanıyabiliyorum, anlatımı da hoşuma gitti
Monte'yi okumadım ama filmini izledim. O yüzden okumak istemiyorum. Filmi çok güzeldiKlasiklerdeki yeşilçam havası beni benden alıyor o yüzden pek okumuyorum. Azıcık canları sıkılsın hemen yataklara düşürüyorlar hele karamazovdaki karakterlerin aşırı tepkisi. Başta dalga geçtiği adama sonradan aşık olan Gruşenka. İşlemediği bir cinayeti üstüne almak ister gibi saçma sapan hareketler yapan Dimitri. Durduk yere kafayı sıyıran diğer kardeşin adını unuttum. Para için cinayet işleyen sonra sebepsiz yere intihar eden bir uşak. Yani karakter analizi yapmaya kalksam hiçbirini tanımlayamam. Tek tutarlı olan alyoşaydı. Karanina'da en azından herşey tutarlı bana göre. Karakterleri tanıyabiliyorum, anlatımı da hoşuma gitti
Yahu şu titiz ve de düzenli, ayrıntıcı başaklar bana bir türlü denk gelmedi
Nerde pis pasaklı var başağım diye övünüyor çevremde
Selamlar:)
Yoruyorlar ve üzüyorlar bizi
İnce Memed 4'ün renk tonunun koyu olması peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?