Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alper Canıgüz'ün bu konuda kimse eline su dökemez. Adamın üç yayın evinden kitabı var ve boyutları birbirinden farklı
Beni de şey zorluyor, Modern Klasikler Dizisi’nde birkaç kez basılmış, sonra da başka yayın evine geçmiş. İş bankası basımını bulamıyorum, bazılarını buldum, normal bir kitabın 10 katı falan fiyatı . Onları başka yayın evinden temin ettim ama dizideki sırasına göre koyuyorum kitapların arasına.

Teşekkür ederim Bazen düzende Başak burcu ortaya çıkıyor. Tırmalıyor gözümü Düzeni seviyorum ama dağılması 5 dk
Yahu şu titiz ve de düzenli, ayrıntıcı başaklar bana bir türlü denk gelmedi
Nerde pis pasaklı var başağım diye övünüyor çevremde

Levin'i nasıl buldun
Levin biraz sabit fikirli. Gurur abidesi. Ama mütevazi mi kibirli mi tam anlayamadım. Bazen çalışanlarına karşı çok mütevazi, bazen de etrafındakilere karşı tavrı kibirli geliyor. Kitabın ortalarındayım. Kiti'ye karşı gurur yapması hoşuma gidiyor biraz süründürsün

Eskiden ben de klasiklere ön yargılıydım. Çok ağırmış gibi gelirdi bana. Şu an favorim. Özellikle Monte Cristo Kontu
Monte'yi okumadım ama filmini izledim. O yüzden okumak istemiyorum. Filmi çok güzeldi Klasiklerdeki yeşilçam havası beni benden alıyor o yüzden pek okumuyorum. Azıcık canları sıkılsın hemen yataklara düşürüyorlar hele karamazovdaki karakterlerin aşırı tepkisi. Başta dalga geçtiği adama sonradan aşık olan Gruşenka. İşlemediği bir cinayeti üstüne almak ister gibi saçma sapan hareketler yapan Dimitri. Durduk yere kafayı sıyıran diğer kardeşin adını unuttum. Para için cinayet işleyen sonra sebepsiz yere intihar eden bir uşak. Yani karakter analizi yapmaya kalksam hiçbirini tanımlayamam. Tek tutarlı olan alyoşaydı. Karanina'da en azından herşey tutarlı bana göre. Karakterleri tanıyabiliyorum, anlatımı da hoşuma gitti

Keşke anlatmasaydın kitabı okuyacaktım ben daha

Of sorunun güzelliğine bak

Yayın evi , tür, boy Allah ne verdiyse

Mesela sevdiğim yazarları bir rafta topladım şöyle
Altında modern klasikler, yanında bilimkurgular

Klasiklerim bir rafta

Alan kitaplarım bir rafta

Geri kalanları tamamen karışık diziyorum bazen boy bazen okuma sırasına göre.
Ama kitaplığım dağınık suan. Alt iki raf da doldu hepsi üst üste duruyor. Yeni bir kitaplık almam lazım
Ancak o zaman C Calcifer ‘in yaptığı şekilde inci gibi dizerim

Canım ins kardeside olur kızının . Benimde ikinci bebeğim çok zor oldu bı bucuksene uğraştık. Allah olmayan herkese versin diyelim...

Ne yaptın Etkisiz? Bütün kitabı anlatmışsın resmen

Beni artık öldürseler bu kitabı okuyamam.

Yahu şu titiz ve de düzenli, ayrıntıcı başaklar bana bir türlü denk gelmedi
Nerde pis pasaklı var başağım diye övünüyor çevremde

Ki benim burcum ikizler. düzen karşıtıyım ama yükselenim başak o da düzeni seviyor. Bir yanım dağıtırken diğer yanım topluyor Çok yorucu bir hayatım var

Canım yorum yaparken spolier vermemeye dikkat eder misin? Kitaptaki önemli olayları yazmışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…