Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında gerçekten insanın stresini alıp durup dururken mutlu olmanı sağlıyor. Bebek gibi çok tatlı. Ama zorlukları var tabii. Çok sevenin katlanamayacagi zorluklar değil.
Benim oglumda çok istiyor biz cesaret edemiyoruz hele ki şu an bı bebegimiz var zaten ikinciyi kaldıramam belki biraz buyuyunca alırız bizde çok zor diyo herkes kediye
Başarısız kardeş denemelerinin ardından kızımın yalnızlığını gidermek adına yapılmış bir şey benimki. Yoksa ben de cesaret edemezdim eşimi de ikna edemezdim muhtemelen

Ben yayınevlerine göre diziyorum. Şu an İş Bankası Modern Klasikler Dizisi, İş Bankası Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi, İthaki Bilimkurgu Klasikleri, İthaki Japon Klasikleri, Can Yayınları, son rafta da diğer yayın evleri var Epsilon, Yapı Kredi Yayınları vs.

Ancak ben bu dizilerdeki kitapları numaralarına göre diziyorum. Benim en çok dikkat ettiğim nokta bu. Diğer yayın evlerini aralarında alfabetik olarak diziyorum. Eğer bir diziye ait değilse, numarası yoksa, yazar adına göre diziyorum.

Alper Canıgüz'ün bu konuda kimse eline su dökemez. Adamın üç yayın evinden kitabı var ve boyutları birbirinden farklı

Levin'i nasıl buldun

Onu ben de yaptım, o kadar karıştı ki hoşuma gitmedi, bir de okuduğum o kadar az ki moralim bozuldu . Kitap alıp duruyorum ama ömrüm yetecek mi hepsini okumaya, diye bir panik başladı .

Ben de yazar adının bozulmasına gıcığım, şu Doktor Uyku'nun yaptığı iş mi şimdi?

Eskiden ben de klasiklere ön yargılıydım. Çok ağırmış gibi gelirdi bana. Şu an favorim. Özellikle Monte Cristo Kontu

Gecikmiş bir günaydıııın

Şuan geçenlerde eşimin aldığı kitabın 2.si olan gölge ejderhaların yükselişini okuyorum. Pdf olarakta dini konularda kendini kandırmanın 40 yolunu okuyorum. Çok beğendim bu kitabı tavsiye ederim. Çok çarpıcı noktalar var gerçekten.
Kitaplarımı da yayınevine göre diziyorum bende. Bilim kurgu klasiklerini sırasıyla dizdim. Diğer klasikleride numaranlandırmasına göre dizmeye çalışıyorum ama bazen karışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…