Aslında gerçekten insanın stresini alıp durup dururken mutlu olmanı sağlıyor. Bebek gibi çok tatlı. Ama zorlukları var tabii. Çok sevenin katlanamayacagi zorluklar değil.günaydın herkese
hınzır kız okuyorum hala fakat bu ara manevi bir değişim yaşıyorum. bu yüzden bol bol kuran ve meal, tefsir okuyorum. iyi hissettiriyor gerçekten.
maşallah o kadar güzel ki. ben de ara ara düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.
Başarısız kardeş denemelerinin ardından kızımın yalnızlığını gidermek adına yapılmış bir şey benimki. Yoksa ben de cesaret edemezdim eşimi de ikna edemezdim muhtemelenBenim oglumda çok istiyor biz cesaret edemiyoruz hele ki şu an bı bebegimiz var zatenikinciyi kaldıramam belki biraz buyuyunca alırız bizde çok zor diyo herkes kediye
Ben yayınevlerine göre diziyorum. Şu an İş Bankası Modern Klasikler Dizisi, İş Bankası Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi, İthaki Bilimkurgu Klasikleri, İthaki Japon Klasikleri, Can Yayınları, son rafta da diğer yayın evleri var Epsilon, Yapı Kredi Yayınları vs.O zaman senin nezdinde soralım herkese
Kitaplarınızı nasıl diziyorsunuz?
Ben yayınevine göre diziyorum
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
Less-is-More
@Amanita
Yazara göre ve türe göre diziyorum. Arada alıntıları okumak için daha kolay bulabiliyorum bu şekilde.
Ama bazı yazarların kitapları farklı farklı yayınevinde basılmış oluyor ve boyları uymuyor işte ona gıcık oluyorum
Seri kitaplarda bile denk geldim aşırı sinir bozucuAlper Canıgüz'ün bu konuda kimse eline su dökemez. Adamın üç yayın evinden kitabı var ve boyutları birbirinden farklı
Levin'i nasıl buldunGünaydın hanımlarSürü ve Anna Karanina'ya devam ediyorum. Pek klasik okumam ama bugüne kadar Oblomov'dan sonra beğendiğim ikinci klasik oldu karanina.
Ben kitapları boyuna göre diziyorum ama pek düzenli sayılmaz, karman çormandır hep. Bazen rastgele üst üste tıkıştırdığım da oluyor
Kitaplığı kıskanmadım ki, bayılmadım kiHiç kıstas kriter yokAllah ne verdiyse sadece sağ taraf bana sol taraf eşimin kitaplarina aitEki Görüntüle 3215066
Onu ben de yaptım, o kadar karıştı ki hoşuma gitmedi, bir de okuduğum o kadar az ki moralim bozulduGünaydin
Intihar dukkanina devam. Bu aksama bitirme niyetindeyim. Dun kitapligimi duzenledim.
Okumadiklarimi en ust Rafa dizdim
Yazar a gore duzenleme kismini bozdugum icin canim skldi
Neyse duzenlerkende bir sonraki kitabimi sectim. Yarin aksam foto paylasimi ile basladim onada ( insallah)
var, benSeni Instagram'da takip etmeyen mi var ?
Ben de yazar adının bozulmasına gıcığım, şu Doktor Uyku'nun yaptığı iş mi şimdi?Yazara göre ve türe göre diziyorum. Arada alıntıları okumak için daha kolay bulabiliyorum bu şekilde.
Ama bazı yazarların kitapları farklı farklı yayınevinde basılmış oluyor ve boyları uymuyor işte ona gıcık oluyorum
Günaydın hanımlarSürü ve Anna Karanina'ya devam ediyorum. Pek klasik okumam ama bugüne kadar Oblomov'dan sonra beğendiğim ikinci klasik oldu karanina.
Ben kitapları boyuna göre diziyorum ama pek düzenli sayılmaz, karman çormandır hep. Bazen rastgele üst üste tıkıştırdığım da oluyor
Çok tatlısın TeyoKitaplığı kıskanmadım ki, bayılmadım ki
Dünya klasiklerinde bile o ara çizgiler denk gelmiyor ya o bile gıcık ediyor beni. resmen Meksika dalgasıSeri kitaplarda bile denk geldim aşırı sinir bozucu
Kitaplarımı da yayınevine göre diziyorum bende. Bilim kurgu klasiklerini sırasıyla dizdim. Diğer klasikleride numaranlandırmasına göre dizmeye çalışıyorum ama bazen karışıyorO zaman senin nezdinde soralım herkese
Kitaplarınızı nasıl diziyorsunuz?
Ben yayınevine göre diziyorum
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
Less-is-More
@Amanita
Suç ve ceza ne zaman okunacakEskiden ben de klasiklere ön yargılıydım. Çok ağırmış gibi gelirdi bana. Şu an favorim. Özellikle Monte Cristo Kontu
Suç ve ceza ne zaman okunacak
Heh nisan da Ramazan, Ramazanda okunmaz demezsin inşallahBelalım ya
Nisan ayında okuyayım ama bana hatırlatman lazımNormalde geçen ay okuyacaktım malum olaylardan dolayı okuyamadım
Ben öyle yapsam ilkinde 25 kitap, diğerinde onun 5 katı olur1 kitaplık okuduklarım diğer 2si okuyacaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?