Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın İloveme. Mart ayında başlayalım o zaman. Ben liste çıkaracaktım dimi Önemli olan sayı değil okumak bence. Yılda 10 kitap okurken şimdi ayda 3 5 kitap okumak bence azımsanacak bir durum değil
evet en azından düzenli okuma oluyor, çalışırken zor olsa da zaman ayırmış olabiliyoruz ah evde olsak 2 günde 1 kitap garanti tamam canım liste çıkarırsan ona göre sipariş verelim burda bi arkadaş Huzur romanını önermişti onu da ortak okumaya mı dahil etsek ?

Huzur'u o zaman Nisan ayı ortak okuması yapalım ❤

Momo - Michael Ende

Momo; Dinlemeyi bilen, öğreten yalnız başına eski harabe bir tiyatroda yaşayan küçük kız çocuğu.
Sadece dinleyerek insanlara nasıl sevgi ve ilham aşıladığını içtenlikle okudum.
Diğer tarafta zamanı sömüren bir topluluk; insanların zamanlarını sömürerek hayatta kalmaya çabalıyor, böyle olunca insanlar vakit nakittir mantığı ile sadece zamana odaklı yaşamaya başlıyor. Ve küçük Momo yalnız kalıyor.
Küçücük yüreği ile arkadaşları için savaş veriyor.

Aslında bir çocuk kitabı gibi görünüyor ama bence bir çok yetişkinin bile anlamak için zorlanacağı tarzda bir kitap.
Yazar modern yaşama bir eleştiri niteliğinde yazmış gibi hissetim.

Momo'yu okurken içinizdeki küçük kızla bol bol karşılaşıyorsunuz, kendinizi Momo'nun dünyasında mutlu olurken veya hüzünlenirken buluyorsunuz
Yavaş yavaş sindirilerek okunması gerektiğini düşünüyorum.

Sanada ,tüm arkadaşlara da günaydın canım

Günaydın ,mutlu haftalar
15 kitap

Günaydın. Ben şey kem kum kem simyacı bitti bitecek. Çok istiyorum okumayı bitirmeyi. İnşallah su yoğunluk bir bitsin daha iyi okuyacağım

Günaydın can arkadaşlarım

canım ben suan 8 kıtap bıtırdım.. bu hafta ara verecegım cunku 25 subatta sınav var ona calişmam lazım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…