- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Hosbuldum.☺ En son Ahmet Ümit sis ve gece yi okudum. Beklediğim gibiydi Ahmet Ümit çok akıcı ve yorulmadan okuyorum. açıkçası depremden sonra sürekli zihnimde senaryolar kuruyordum uzaklaşıp polisiye okudum. Şimdi ilk defa okuduğum Nermin Yıldırım kitabın adı misafir son 30 sayfam. Cocuklarin uyumasini bekliyorum sonunu merak ediyorum..Hoş geldinizilk sayfada kurallarımız yazılı. Onun dışında aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz
Hoş geldinizHosbuldum.☺ En son Ahmet Ümit sis ve gece yi okudum. Beklediğim gibiydi Ahmet Ümit çok akıcı ve yorulmadan okuyorum. açıkçası depremden sonra sürekli zihnimde senaryolar kuruyordum uzaklaşıp polisiye okudum. Şimdi ilk defa okuduğum Nermin Yıldırım kitabın adı misafir son 30 sayfam. Cocuklarin uyumasini bekliyorum sonunu merak ediyorum..
Valla aylara böleyim diyorum.bu seri bence ikisinden de çok daha güzel. özellikle yazıldığı yılları düşününce yazar çok entelektüel donanimli biri benim gözümde :)
çökerek ediyorum seri bitince ne düşüneceksin:)
Hosbuldum.☺ En son Ahmet Ümit sis ve gece yi okudum. Beklediğim gibiydi Ahmet Ümit çok akıcı ve yorulmadan okuyorum. açıkçası depremden sonra sürekli zihnimde senaryolar kuruyordum uzaklaşıp polisiye okudum. Şimdi ilk defa okuduğum Nermin Yıldırım kitabın adı misafir son 30 sayfam. Cocuklarin uyumasini bekliyorum sonunu merak ediyorum..
Bende çok sevdim bugün bir kitabını daha siparis verdim. Ayfer tunc u da okumamıştım insallah yeni haftaya onun kitabıyla bakayacagimNermin Yıldırım severiz
Valla aylara böleyim diyorum.
Son cümleni okumadan kapağı ne güzelmiş yazacaktım tamEki Görüntüle 3219611
İyi akşamlaarbebeğim uyursa inşallah okuyacağım kitabımı. Kapağı çok güzel değil mi yaa
Nermin Yıldırım'ın bütün kitapları var bende. Çok severim. Ayfer Tunç, Yeşil Peri Gecesi üçlemesi var Nisan ayında okuyacağımBende çok sevdim bugün bir kitabını daha siparis verdim. Ayfer tunc u da okumamıştım insallah yeni haftaya onun kitabıyla bakayacagim
Hiç Nermin Yıldırım okumamış ben. Merak ettim. En güzel kitabı hangisi sizce?? Onu da okumak isterimNermin Yıldırım'ın bütün kitapları var bende. Çok severim. Ayfer Tunç, Yeşil Peri Gecesi üçlemesi var Nisan ayında okuyacağım
Hoş geldiniz, kurallar ilk sayfada yazıyor. Yaşınız, mesleğiniz, bulunduğunuz il hakkında bilgi verirseniz tanışmış oluruz.Slmlar , bende aranıza katılmak istiyorum . 2 çocuğum var biri 7.5 yaşında diğeri 2 yaşında. Kitap okumayı çok seviyorum doğumlardan sonra uykusuzlukla kendimi veremiyordum şimdi başladım bu ayki 3. Kitabım bitmek üzere . Insallah böyle devam ederim aranızda olursam sorumluluk alıp devam edebilirim
Bana da mı aldırtmıştın bu üçlemeyiNermin Yıldırım'ın bütün kitapları var bende. Çok severim. Ayfer Tunç, Yeşil Peri Gecesi üçlemesi var Nisan ayında okuyacağım
Rabbim kolaylık versin canım, sağlıkla kucağına al inşallah
35 yaşındayım, kamuda çalışıyorum izmirde ikamet ediyorum.Hoş geldiniz, kurallar ilk sayfada yazıyor. Yaşınız, mesleğiniz, bulunduğunuz il hakkında bilgi verirseniz tanışmış oluruz.
HepsiHiç Nermin Yıldırım okumamış ben. Merak ettim. En güzel kitabı hangisi sizce?? Onu da okumak isterim
Sonsuz okuma listeme ekleyeyim
Aldırmışımdır kesinBana da mı aldırtmıştın bu üçlemeyialdıysam birlikte okuruz
Eki Görüntüle 3219598
İyi akşamlar
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
@MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
Homer Simpson
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
Eki Görüntüle 3219598
İyi akşamlar
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
@MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
Homer Simpson
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
Ev i aldim bende .Ayfer tunç tanda kapak kızı ile evvelotel saklı. Nermin Yıldırım a ara verip Ayfer tunc tan okumak istiyorum.Hepsi
Unutma Dersleri favorilerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?