Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldiniz ilk sayfada kurallarımız yazılı. Onun dışında aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz
Hosbuldum.☺ En son Ahmet Ümit sis ve gece yi okudum. Beklediğim gibiydi Ahmet Ümit çok akıcı ve yorulmadan okuyorum. açıkçası depremden sonra sürekli zihnimde senaryolar kuruyordum uzaklaşıp polisiye okudum. Şimdi ilk defa okuduğum Nermin Yıldırım kitabın adı misafir son 30 sayfam. Cocuklarin uyumasini bekliyorum sonunu merak ediyorum..

Eklentiler

• IMG-20230317-WA0001.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 52
Hoş geldiniz

bu seri bence ikisinden de çok daha güzel. özellikle yazıldığı yılları düşününce yazar çok entelektüel donanimli biri benim gözümde :)
çökerek ediyorum seri bitince ne düşüneceksin:)
Valla aylara böleyim diyorum.

Nermin Yıldırım severiz

Bende çok sevdim bugün bir kitabını daha siparis verdim. Ayfer tunc u da okumamıştım insallah yeni haftaya onun kitabıyla bakayacagim
Nermin Yıldırım'ın bütün kitapları var bende. Çok severim. Ayfer Tunç, Yeşil Peri Gecesi üçlemesi var Nisan ayında okuyacağım

Nermin Yıldırım'ın bütün kitapları var bende. Çok severim. Ayfer Tunç, Yeşil Peri Gecesi üçlemesi var Nisan ayında okuyacağım
Hiç Nermin Yıldırım okumamış ben. Merak ettim. En güzel kitabı hangisi sizce?? Onu da okumak isterim
Sonsuz okuma listeme ekleyeyim

Hoş geldiniz, kurallar ilk sayfada yazıyor. Yaşınız, mesleğiniz, bulunduğunuz il hakkında bilgi verirseniz tanışmış oluruz.

Rabbim kolaylık versin canım, sağlıkla kucağına al inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…