Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev i aldim bende .Ayfer tunç tanda kapak kızı ile evvelotel saklı. Nermin Yıldırım a ara verip Ayfer tunc tan okumak istiyorum.
Sinan Akyuz incir kuşlarını cok üzülerek okudum.
Kapak kızı üç kitap. Ayrı ayrı da okunuyor ama üç kitap birbiriyle bağlantılı
Yeşil Peri Gecesi
Kapak Kızı
Osman

Yeşil Peri Gecesi
Kapak Kızı
Osman
Ok o zaman ben kapak kizini bırakırım,diğer ikisini alıp birlikte baslariz. Evveotel saklı fan başlarım umarım o da seri değildir. Bugün kızı.a test kitabı bakarken aceleye geldi arastiramadim takip ettiğim biri Ayfer tunc u okuyunca merak uyandırdı.

Nisan ayında o zaman Yeşil Peri Gecesi ne başlıyoruz.
C Capanin Gururu Teyom ve Life light ile. Başka katılacak var mı

Yeşil Peri Gecesi
Kapak Kızı
Osman
Önce Kapak Kızı sonra Yeşil Peri Gecesi olacak. Gerçi ben yeşil peri, Osman, kapak kızı şeklinde karışık okudum ama madem seri aldınız sırasıyla okursunuz siz

Önce Kapak Kızı sonra Yeşil Peri Gecesi olacak. Gerçi ben yeşil peri, Osman, kapak kızı şeklinde karışık okudum ama madem seri aldınız sırasıyla okursunuz siz
Kapak kızı mı ilk. İyi oldu söylediğin

herkese iyi geceler. orhan pamuktan masumiyet müzesine başladım. bu yazarı sevip sevmemek konusunda hala kararsızım
Bazen severek başlayıp devamında kitaba kendimi veremiyorum bende aynı düşünüyorum Orhan Pamuk icin.. Veba geceleri ni okumak istiyorum ama cesaretim yok.cocuklar küçük olunca daha çok akıcı kitaplarokumak istiyorum. Nerde kalmıştım demeden okumalıyım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…