- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Nisan ayına bende alırım kısmetse bende başlarım sizinleBana da mı aldırtmıştın bu üçlemeyialdıysam birlikte okuruz
Kapak kızı üç kitap. Ayrı ayrı da okunuyor ama üç kitap birbiriyle bağlantılıEv i aldim bende .Ayfer tunç tanda kapak kızı ile evvelotel saklı. Nermin Yıldırım a ara verip Ayfer tunc tan okumak istiyorum.
Sinan Akyuz incir kuşlarını cok üzülerek okudum.
Zaten bu sayfada nasıl oluyorsa bir bakıyoruz sürekli kitap alıyoruzNisan ayına bende alırım kısmetse bende başlarım sizinle
Tavsiye verem mi?Zaten bu sayfada nasıl oluyorsa bir bakıyoruz sürekli kitap alıyoruz
Ok o zaman ben kapak kizini bırakırım,diğer ikisini alıp birlikte baslariz. Evveotel saklı fan başlarım umarım o da seri değildir. Bugün kızı.a test kitabı bakarken aceleye geldi arastiramadim takip ettiğim biri Ayfer tunc u okuyunca merak uyandırdı.Kapak kızı üç kitap. Ayrı ayrı da okunuyor ama üç kitap birbiriyle bağlantılı
Yeşil Peri Gecesi
Kapak Kızı
Osman
Sanırım 1 aya yakın banlı kaldım ve bil bakalım o 1 ayda ne almadım...Zaten bu sayfada nasıl oluyorsa bir bakıyoruz sürekli kitap alıyoruz
En sevdiğim şey kitap almak. Çocukluğumda her çarşıya çıktığımızda annemin başına eksirdim kitap alması için.dogum günlerimde kitap aldirirdimZaten bu sayfada nasıl oluyorsa bir bakıyoruz sürekli kitap alıyoruz
Nisan ayında o zaman Yeşil Peri Gecesi ne başlıyoruz.Ok o zaman ben kapak kizini bırakırım,diğer ikisini alıp birlikte baslariz. Evveotel saklı fan başlarım umarım o da seri değildir. Bugün kızı.a test kitabı bakarken aceleye geldi arastiramadim takip ettiğim biri Ayfer tunc u okuyunca merak uyandırdı.
Sanırım 1 aya yakın banlı kaldım ve bil bakalım o 1 ayda ne almadım...
Yakında sizi de Amazon müdavimi yaparızEn sevdiğim şey kitap almak. Çocukluğumda her çarşıya çıktığımızda annemin başına eksirdim kitap alması için.dogum günlerimde kitap aldirirdim
Önce Kapak Kızı sonra Yeşil Peri Gecesi olacak. Gerçi ben yeşil peri, Osman, kapak kızı şeklinde karışık okudum ama madem seri aldınız sırasıyla okursunuz sizKapak kızı üç kitap. Ayrı ayrı da okunuyor ama üç kitap birbiriyle bağlantılı
Yeşil Peri Gecesi
Kapak Kızı
Osman
Ramazanda baslayacak son birkaç gün kala hatırlatalım unutabilirim b12 im düşükNisan ayında o zaman Yeşil Peri Gecesi ne başlıyoruz.
C Capanin Gururu Teyom veLife light ile. Başka katılacak var mı
Hic alışveriş yapmadim o siteden kitap dışında da almadimYakında sizi de Amazon müdavimi yaparız
Hoş geldiniz. Ayfer Tunç favori yazarlarımdan biridir. Nermin Yıldırım i da çok severim. Ev de güzel bir tercihRamazanda baslayacak son birkaç gün kala hatırlatalım unutabilirim b12 im düşük
Kapak kızı mı ilk. İyi oldu söylediğinÖnce Kapak Kızı sonra Yeşil Peri Gecesi olacak. Gerçi ben yeşil peri, Osman, kapak kızı şeklinde karışık okudum ama madem seri aldınız sırasıyla okursunuz siz
HoşgeldinizEn sevdiğim şey kitap almak. Çocukluğumda her çarşıya çıktığımızda annemin başına eksirdim kitap alması için.dogum günlerimde kitap aldirirdim
Ben de alayım katılırım inşallahNisan ayında o zaman Yeşil Peri Gecesi ne başlıyoruz.
C Capanin Gururu Teyom veLife light ile. Başka katılacak var mı
Bazen severek başlayıp devamında kitaba kendimi veremiyorum bende aynı düşünüyorum Orhan Pamuk icin.. Veba geceleri ni okumak istiyorum ama cesaretim yok.cocuklar küçük olunca daha çok akıcı kitaplarokumak istiyorum. Nerde kalmıştım demeden okumalıyım.herkese iyi geceler. orhan pamuktan masumiyet müzesine başladım. bu yazarı sevip sevmemek konusunda hala kararsızım
Evet Kapak Kızı kahramanın ilk gençliği, asıl olaylar Yeşil Peri Gecesi nde. Osman da olaylara erkek bakış açısıyla yazılmış haliKapak kızı mı ilk. İyi oldu söylediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?