- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Bana atar mısın canım ben de bulamadımPDF atayım mı sana?
Kırmızı Saçlı Kadını arkadaşım çok övmüştü. İlk çıktığında aldım sonunu yarısında tahmin etmiştim. Bu yazarda beni iten bir şey var o yüzden elim gitmiyor kitaplarına. Ama elimde Cevdet Bey ve Oğulları, Kırmız Saçlı Kadın ve Masumiyet Müzesi var.herkese iyi geceler. orhan pamuktan masumiyet müzesine başladım. bu yazarı sevip sevmemek konusunda hala kararsızım
aslında daha önce kırmızı saçlı kadını okumuştum pamuktan. ilk başta livaneli tadı almıştım hatta okurken ama kitap bittiğinde ne sevmiştim ne sevmemiştim. hala nötr olarak okuyorumBazen severek başlayıp devamında kitaba kendimi veremiyorum bende aynı düşünüyorum Orhan Pamuk icin.. Veba geceleri ni okumak istiyorum ama cesaretim yok.cocuklar küçük olunca daha çok akıcı kitaplarokumak istiyorum. Nerde kalmıştım demeden okumalıyım.
ben de kasımdaki indirimde çoğu kitabını almıştım. kırmızı saçlı kadın bittiğinde konuya sinirlendiğimi hatırlıyorum. çok iğrenç bulmuştum açıkçası işleyiş biçimini. henüz 30 lu sayfalardayım ama sanırım bunu da çok sevemeyeceğim gibiKırmızı Saçlı Kadını arkadaşım çok övmüştü. İlk çıktığında aldım sonunu yarısında tahmin etmiştim. Bu yazarda beni iten bir şey var o yüzden elim gitmiyor kitaplarına. Ama elimde Cevdet Bey ve Oğulları, Kırmız Saçlı Kadın ve Masumiyet Müzesi var.
Hoş geldinizSlmlar , bende aranıza katılmak istiyorum . 2 çocuğum var biri 7.5 yaşında diğeri 2 yaşında. Kitap okumayı çok seviyorum doğumlardan sonra uykusuzlukla kendimi veremiyordum şimdi başladım bu ayki 3. Kitabım bitmek üzere . Insallah böyle devam ederim aranızda olursam sorumluluk alıp devam edebilirim
Hoş geldiniz:)35 yaşındayım, kamuda çalışıyorum izmirde ikamet ediyorum.
Ne kadar da güzel bir şehir değil miLevaiz bak İzmir
Cevdet Bey ve Oğulları kült bir eserdir ben severek okumuştum. Pek çok kitabını okudum, bazılarını sevdim bazılarını hiç sevmedim. Benim için de karışık bir durumKırmızı Saçlı Kadını arkadaşım çok övmüştü. İlk çıktığında aldım sonunu yarısında tahmin etmiştim. Bu yazarda beni iten bir şey var o yüzden elim gitmiyor kitaplarına. Ama elimde Cevdet Bey ve Oğulları, Kırmız Saçlı Kadın ve Masumiyet Müzesi var.
Zülfü Livaneli de bunu hissetmedim mesela. Hangi kitabını okuduysam sevdim.Cevdet Bey ve Oğulları kült bir eserdir ben severek okumuştum. Pek çok kitabını okudum, bazılarını sevdim bazılarını hiç sevmedim. Benim için de karışık bir durum
Eki Görüntüle 3219658
Tüm yarım kitaplarıma veda ettimonları okumaya çabalarken kitap okuyamaz olmuştum. Şimdi daha ilgimi çeken bu kitaba başladım. Edebi kısmını atlaya atlata ilerleyeceğim. O yüzden aylık okuma listeme eklemeyebilirim.
Keşke yarım bırakmasam, hepsini şevkle okusam ama olmuyor. Böyle bir döneme girdiğimde de yeni kitaba başlama isteği azalıyor. Başladığım kştabı da yarım bırakırsam ön yargısı ile de günler geçip gidiyor.İşte bu yüzden gitmeyen kitapları bırakıyorum. Okunacak bu kadar çok kitap varken zaman bu kadar kısayken yapılması gerek bu gibi geldi bana
Ben de kendisine Nobel kazandıran Yeni Hayat kitabını bir türlü bitiremedim. Sinir harbi yaşadım ne zaman devam etmeye kalksam. O kadar sinirimi bozdu ki, kitaplıkta değil, komodinin alt çekmecesinde çorapların altında duruyor, o kadar göresim yok kitabıİyi aksamlar! Bende Orhan Pamuk okuyamayanlardanim.Kirmizi saçlı kadıni pek ovduler okudum hiç etkilenmedim. Masumiyet müzesini yarıda bıraktım.
Öğrencilik yıllarımda kitabın ilk sayfasına yazdığım not bu. Okula devam edebilmek için hasta bakıyordumKırmızı Saçlı Kadını arkadaşım çok övmüştü. İlk çıktığında aldım sonunu yarısında tahmin etmiştim. Bu yazarda beni iten bir şey var o yüzden elim gitmiyor kitaplarına. Ama elimde Cevdet Bey ve Oğulları, Kırmız Saçlı Kadın ve Masumiyet Müzesi var.
Okumadım hiç elim gitmediÖğrencilik yıllarımda kitabın ilk sayfasına yazdığım not bu. Okula devam edebilmek için hasta bakıyordum
Bende de var bu önyargı. Sinir oluyorum adama ama bir gerekçem de yok. Bir de benim adım kırmızı var misal bende, ona daha hiç elimi sürmedim. Okudunuz mu, okunur mu?
Hatirinizda hiçbir şey kalmamışsa etkilenmemişsiniz sanırım. Benim hiç unutamadigim kitaplar arasında bir numara" bir gün tek başına"dir. 23 yıl aradan sonra tekrar okudum. Satır satır aklımda idi. Ama ben farkliydim aynı kitaptan bu sefer çok daha farklı etkilendim. Genckende Kenan dan nefret ediyordum şimdi de nefret ediyorum tek o duygum aynıydı.Ben de kendisine Nobel kazandıran Yeni Hayat kitabını bir türlü bitiremedim. Sinir harbi yaşadım ne zaman devam etmeye kalksam. O kadar sinirimi bozdu ki, kitaplıkta değil, komodinin alt çekmecesinde çorapların altında duruyor, o kadar göresim yok kitabı
Kırmızı saçlı kadın sürükleyiciydi gene, okunuyordu. Bu kitapta da Füsun delisi bir Kemal Bey var, daha kitabın yarısındayım ama bunu on yıl önce okumama rağmen hiçbir şey hatırlamıyor olmama çok şaştım. Beyaz Kale'yi bile bitirdim, kendime inanamıyorum bazen
Firdevs'in eteği çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?