- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Benim ilk okuduğum Orhan Pamuk kitabı Benim Adım Kırmızı dir. Ondan sonra başladım okumaya. Bence okunur bir kitap. Üniversitedeyken okumuştum çok zaman geçti. Yanlış hatırlamıyorsam çözülmesi gereken bir cinayet vardı. Suçlu Kırmızı mı Kara mı tahmin etmeye çalışırken kitap akıyor. İlginçtir Kırmızı Saçlı Kadın i okumadım ben. Herkes ondan başlamış sanırım. O mu yanlış seçim acabaÖğrencilik yıllarımda kitabın ilk sayfasına yazdığım not bu. Okula devam edebilmek için hasta bakıyordum
Bende de var bu önyargı. Sinir oluyorum adama ama bir gerekçem de yok. Bir de benim adım kırmızı var misal bende, ona daha hiç elimi sürmedim. Okudunuz mu, okunur mu?
Evet anneme almıştım. Kapak kızı ve yeşil peri gecesini okudu. Okuyacağımız zaman alırım kitabıAldırmışımdır kesinLife light aldı.
En kârlı kitap alışın bence Dan Brown serisini almak
Yeni Hayat kitabını ben de hiç sevmedim, zorlayarak okuyup bitirmiştim. Bazıları "hayatımın kitabı" diyor bu kitap için. Belki de ben anlayamadımBen de kendisine Nobel kazandıran Yeni Hayat kitabını bir türlü bitiremedim. Sinir harbi yaşadım ne zaman devam etmeye kalksam. O kadar sinirimi bozdu ki, kitaplıkta değil, komodinin alt çekmecesinde çorapların altında duruyor, o kadar göresim yok kitabı
Kırmızı saçlı kadın sürükleyiciydi gene, okunuyordu. Bu kitapta da Füsun delisi bir Kemal Bey var, daha kitabın yarısındayım ama bunu on yıl önce okumama rağmen hiçbir şey hatırlamıyor olmama çok şaştım. Beyaz Kale'yi bile bitirdim, kendime inanamıyorum bazen
Nisan ayında o zaman Yeşil Peri Gecesi ne başlıyoruz.
C Capanin Gururu Teyom veLife light ile. Başka katılacak var mı
Ben de varımÖnce Kapak Kızı sonra Yeşil Peri Gecesi olacak. Gerçi ben yeşil peri, Osman, kapak kızı şeklinde karışık okudum ama madem seri aldınız sırasıyla okursunuz siz
İki gündür kitap alamadım elime başkanım. Bugün okuyorum. Şöyle paylaşayım. Bu bitince de Gece Yarısı Kütüphanesi’ne başlayacağım.Eki Görüntüle 3219598
İyi akşamlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
Bende de Osman yok, ikisini alıp onu niye almamışım anlamadım.Evet anneme almıştım. Kapak kızı ve yeşil peri gecesini okudu. Okuyacağımız zaman alırım kitabı
231 ile 45 arasında bir rakam söyler misiniz bana :) İlk cevap yazanın seçtiği kitabı okumuş olcam. Karar vermekte zorlanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?