Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ilk okuduğum Orhan Pamuk kitabı Benim Adım Kırmızı dir. Ondan sonra başladım okumaya. Bence okunur bir kitap. Üniversitedeyken okumuştum çok zaman geçti. Yanlış hatırlamıyorsam çözülmesi gereken bir cinayet vardı. Suçlu Kırmızı mı Kara mı tahmin etmeye çalışırken kitap akıyor. İlginçtir Kırmızı Saçlı Kadın i okumadım ben. Herkes ondan başlamış sanırım. O mu yanlış seçim acaba

Yeni Hayat kitabını ben de hiç sevmedim, zorlayarak okuyup bitirmiştim. Bazıları "hayatımın kitabı" diyor bu kitap için. Belki de ben anlayamadım

Selam arkadaslar,bikac gundur istediğim sekilde okuma yapamıyorum,kitaplar elimde kaldikca sürünüyor, halbuki okudugum 3 kitap da cok guzel,bugun guzel bir okuma yapma planim var bakalim
Sefiller 1.cilt,dervişin teselli koleksiyonu ve gogolun 6 oykusunun bulundugu palto kitabini okuyorum
C Calcifer kapak kizi serisi bu sene okuma listemde. Sizlere ben de katılacağım

İyi geceler canım hepimiz.
Bugün bir haftanın en verimli okuma gününü geçirdim, eşim akşama kadar evin muhtelif yerlerinde uyukladı, ben de sakin kafayla fonda belgesel seslendirmeleri eşliğinde okumamı yaptım.
Nevrotik bir hikayenin içinde boğuluyorum ama bu kitabı bitirmek istiyorum.
Bakalım sonra nelerle devam edeceğim, gene yeni kitaplarımı bitirmenin hüznü içindeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…