Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydııın
Ben de dün Skyhunter kitabımı her fırsatta okudum gün içinde. Gece de çocuklar uyuyunca devam ettim 1e kadar kitap okumuşum ve kitap bitti. Çok seviyorum bu tarz kitapları ya okurken mutlu oluyorum, hop oturup hop kalkıyorum. Aksiyonlu sayfaları hızlı hızlı okuyorum aksiyon bitince yavaşlıyorum fln film tadında ama daha güzeli
İkinci kitaba başlayacağım şimdi. Çok merak ediyorum. Steelstriker onun adı da.

Günaydın

Ben bu ara çok yoğunum ağır aksak okuyorum ama

Hayırlı haftalar, güzel haberler olacağımız bir hafta olsun.
Sunay Akın aycoregi ve deniz yıldızı okumaya devam ediyorum

O kitapta çok ilginç hikayeler vardı. Başucu kitabı gibiydi benim için. açıp bir tane okumalık gib. Sunay Akın'ı severim

Hâlâ Mezopotamya ve Mısır Paganizmi'ni okuyorum.

C Calcifer canım başkanım ben doğum yaptım bir süre buralarda olamayacağım Gidip gidip geliyorum gibi oluyor ama kusura bakma olur mu şu sıralar tatlı telaşlarım var

Oyy gözünüz aydın
Sağlıkla büyüsün inşallah ailesine vatanına hayırlı evlat olsun ❤

Ben katılmak isterim
C Calcifer canım başkanım ben doğum yaptım bir süre buralarda olamayacağım Gidip gidip geliyorum gibi oluyor ama kusura bakma olur mu şu sıralar tatlı telaşlarım var
Yaaa sağlıkla büyüsün inşallah

Maşallah tebrik ederim sağlıkla büyüyün ikiniz de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…