Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benimki doğduğundan beri en geç kalktığı saat 8. O da ayda bir belki
Uyku saatini düzenledim maden sabah erken kalkıyor akşam erken yatsın dedim ve akşam 20.00 yatış, sabah 07.00 kalkış
Benimki bir ara 8e alışmıştı. Sonra ne olduysa 7ye döndü tekrar aksam kaçta yatarsa yatsın 7de kalkıyor

Günaydın

Benimki bir ara 8e alışmıştı. Sonra ne olduysa 7ye döndü tekrar aksam kaçta yatarsa yatsın 7de kalkıyor

Büyüdükçe düzeni oturuyor. Benimki 2 yaşından sonra düzene girdi. İlk önce 22de yatardı ben yarım saat geriye çeke çeke 20.00 kadar geldim Gerçi erken uyumasındaki etken gündüz uykusunu bırakması. Gündüz uyurken akşam 21.30 22.00 gibi uyuyordu

Özellikle C Capanin Gururu Teyom ve bu konuda ilgili, bilgili herkes
Ben meal okurken çok kopuyorum ve anlamıyorum. Yani Kur'an i Arapçadan okumaktan farkı kalmıyor bir süre sonra (anlamamak açısından) tamamen anlamak mümkün değil biliyorum ama daha rahat okuyabilecegim bir tefsir ya da meal önerisi istiyorum. Hazır ramazan da gelmişken tekrar başlayayım

Ben Bahrül Medid tefsir okumayı düşünüyorum, anlam açısından mealden çok daha iyi tefsir okumak. Link atayım :)

meal için feyzül furkanı tavsiye ederim. ben de ondan başladım okumaya hala devam ediyorum. sık sık ayetlerin tefsir açıklamasını da yapmış altlarına gayet açıklayıcı. sırf tefsir için tavsiyesi olan varsa ben de beklerim

benimki hala karar veremedi gündüz uykusunu bıraksa mı bırakmasa mı diye. gündüz uyursa akşam 11 i buluyor uyuması. uyumazsa 8 buçukta en geç sızıyor. sızıyor derken bayağı sızıyor yani

Mehmet okuyan in tefsiri lni almis arkadasim ben çok beğendim . O namaz süreleri için olanı almis . Ben okumak çok isterim ama ders gb anlayarak okumak istiyorum onu yapmak için vakit bulamam

Benimki doğduğundan beri en geç kalktığı saat 8. O da ayda bir belki
Uyku saatini düzenledim maden sabah erken kalkıyor akşam erken yatsın dedim ve akşam 20.00 yatış, sabah 07.00 kalkış
Güzel yönlerini anlatın lütfen. Mışıl mışıl uyuyanı yok mu bunların? Belki aramızda düşünenler vardır

Oyy gözünüz aydın
Sağlıkla büyüsün inşallah ailesine vatanına hayırlı evlat olsun ❤

Yaa sağlıkla büyüsün inşallah

Maşallah tebrik ederim sağlıkla büyüyün ikiniz de

Ayy hayırlı uğurlu olsun canım. Çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun, geleceği çok parlak olsun inşallah

Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün insallah

Hayırlı olsun miniğiniz:) Sağlıklı mutlu ömürler dilerim

Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsün inşallah

Allah annelik babalı büyütsün sağlıklı uzun ömrü olsun.

Sağlık büyüsün inşallah tebrikler

Tebrik ederim zümrem gözünüz aydın olsun
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim canım kadınlar
İyi ki varsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…