Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyanetin komisyon tarafından hazırladığı Kur'an yolu meali en anlaşılır olanı canım. Diyanet işleri başkanlığının Kur'an-ı Kerim programını indirirsen orada var.

C Calcifer canım başkanım ben doğum yaptım bir süre buralarda olamayacağım Gidip gidip geliyorum gibi oluyor ama kusura bakma olur mu şu sıralar tatlı telaşlarım var
Canım benimmmmmm, çok sevindim. Sağlıkla büyüsün inşallah. Çok şükür emeklerinin karşılığını aldın.

C Calcifer ayy etiketleri kattım karıştırdım baştan yazıyorum.

Başkanım yani kitap hakkındaki fikrimi söylerim. Zaten ben yorumlama yapmayı bi beceremiyorum. Hep unutuyorum kitapları yorumlama yapana kadar. Bu konuda mahcubum sizlere.

Ensari Evi - Şırnak​

Cizre Merkez Alibey Mahallesi'nde bulunan Ensari Evi kuzey-güney doğrultusunda düz bir arazi üzerinde dikdörtgen planlı olarak inşa edilmiştir. Yapı avlulu, eyvanlı ve iki katlı olarak yapılmıştır. Dıştan düz dam örtülüdür. Düzgün kesme taş malzemeden inşa edilmiştir. Zemin ve üst kat revaklı, yapı ortada avlulu ‘U’ şeklinde bir plana sahiptir.

Ramazan'ın ilk gününden herkese Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse

Günaydın. Ramazanımız mübarek olsun kavuşturan Rabbime şükürler olsun❤

Günaydin

Sahur sonrasi benim gibi uyumakda zorluk ceken var mi

Dün izin günüm temizlik ile gecti. Bugun ise kitabina devam edecegim. Biter diye umuyorum

Daha sahura kalkmadım cumartesi başlayacağım oruca. Geçen yıldan hatırladığım kadarıyla evet zorlanıyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…