- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.031
- 468
Seçenekleri alalımŞimdi güzel bir çay demleyip, gecenin yalnızlığında kendime yeni bir kitap seçmem gerekiyor.
Gene başladı benim telaşım.
Biri "akşama ne pişireceğim?"
Diğeri, "şimdi hangi kitabı okuyacağım?"
Ya seçenek çok. Acaba Türk klasiklerinden devam mı etsem, bu ay bir tane okudum. Bir tane daha seçebilirim belki.Seçenekleri alalım
ben de bugün bitirdim. gerçekten aynı yorumu ben yaptım sayıyorum. uzun zamandır ilk defa sinirlenerek karakterlere saydırarak okudum bir kitabı. benim sabrım tükendi bunlarınki tükenmedi...Bir an, hiç bitmeyecek sandığım ve son bölümünde hafakanlar basarak ilerlediğim Masumiyet Müzesi'ni nihayet bitirdim.
Orhan Pamuk konusunu kıyamete kadar kapatıyorum ve bir daha asla ama asla hiçbir kitabını okumayacağıma dair büyük yemin ediyorum.
Bizzat benim hayat hikayemi yazacak olsa bile okumayacağım.
Sinir kat sayım arttı, anksiyetem tuttu.
Üzerimden kamyonla yük kalktı sanki.
Oh be.
Kafamda bir soru işareti kaldı. Son cümleye kadar da o sorunun cevabını bulurum diye bir umudum vardı.ben de bugün bitirdim. gerçekten aynı yorumu ben yaptım sayıyorum. uzun zamandır ilk defa sinirlenerek karakterlere saydırarak okudum bir kitabı. benim sabrım tükendi bunlarınki tükenmedi...
Satın almış ve okumak için heveslenen beni üzdünBir an, hiç bitmeyecek sandığım ve son bölümünde hafakanlar basarak ilerlediğim Masumiyet Müzesi'ni nihayet bitirdim.
Orhan Pamuk konusunu kıyamete kadar kapatıyorum ve bir daha asla ama asla hiçbir kitabını okumayacağıma dair büyük yemin ediyorum.
Bizzat benim hayat hikayemi yazacak olsa bile okumayacağım.
Sinir kat sayım arttı, anksiyetem tuttu.
Üzerimden kamyonla yük kalktı sanki.
Oh be.
Biz civcivimle beraber kahrolduk, tek başınıza mutlu olmaya hakkınız yok, siz de okuyun.Satın almış ve okumak için heveslenen beni üzdün.
doğru değil tabii ki ama oğluna toz kondurmayacak ya bahanesi kedi oldu. iş bozulana kadar dünyalar iyisiydi kızKafamda bir soru işareti kaldı. Son cümleye kadar da o sorunun cevabını bulurum diye bir umudum vardı.
Bu Sibel için Kemal'in annesi, zaten kedi sevmiyormuş dedi ya kitabın iki farklı yerinde.
O ne alakaydı ya?
Kedi sevmeyişi üzerinden kadın hakkında iyi ya da kötü biri olduğuna karar vermek doğru mu
Hayırlı ramazanlar kızlar bu ramazana mütüşüklü haberlerle başladım. Yakında sizinle de paylaşacağım. Huzurlu günler geceler
Ensari Evi - Şırnak
Cizre Merkez Alibey Mahallesi'nde bulunan Ensari Evi kuzey-güney doğrultusunda düz bir arazi üzerinde dikdörtgen planlı olarak inşa edilmiştir. Yapı avlulu, eyvanlı ve iki katlı olarak yapılmıştır. Dıştan düz dam örtülüdür. Düzgün kesme taş malzemeden inşa edilmiştir. Zemin ve üst kat revaklı, yapı ortada avlulu ‘U’ şeklinde bir plana sahiptir.
Ramazan'ın ilk gününden herkese Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
Ben de okurumBen de okuyacağım
Ne kadar zaman oldu teşhis alalı, kaç yaşında? Benim annem 1967 doğumlu, 10 seneyi geçiyor Alzheimer başlangıcı teşhisi alalı. Başlarındaysa yardımım dokunabilir belki.Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim güzel temennileriniz içingeçecek bir hastalık değil maalesef sadece süreci nasıl daha kolaylaştırabiliriz onun çabasındayız ( alzheimer)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?