Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim güzel temennileriniz için geçecek bir hastalık değil maalesef sadece süreci nasıl daha kolaylaştırabiliriz onun çabasındayız ( alzheimer)
Arkadasim kayinpederi için çok koşturuyor. Fonksiyonel tıpa yöneldiler simdi daha iyi çok hızlı ilerliyor sanirim uzun suren acliklarla. Çok çaba sarf ettiler gluteni, sekeri kestiler, grip ilaçları bile çok etkiliyormus.
Aklınıza yatarsa bir araştırın derim.

Günaydin
Otobusde daha cok kitap okudugumun farkina vardim

Otobüste değil de metroda okuyabiliyorum ben. Otobüste okurken midem bulanıyor. Bundan önceki iş yerime metro ile gidiyordum. O zamanlar ayda en az 6 7 kitap okuyordum

Günaydın herkese

Dini Konularda Kendini Kandırmanın 40 Yolu bitti. (Ne kadar uzun bir kitap ismi )

Bölğm bölüm olduğu için hızlı okumadım. Ara ara okudum. Şimdi romanıma devam edeceğim. Bu romanda çok güzel ama puntosu çok küçükmüş ya bebişle ilgilenirken okuyamıyorum gözüm görmüyor (gözüm bozuk bile değil)

Bende öyleyim evde vakit bulamıyorum, otobüste boş koltuk bulunca çok mutlu oluyorum
Ya evde vakit var. Ama kdrama batagina dusuyorum. 10-15 Sayfa okuyup, dur bir bolum daha izleyim diyorum.
Sabah ilk otobuse bindigim icin yer var. Eve donuste okumuyorum. Hem cok kalabalik oluyor,yer olsada. Ses cok felaket. Birde C Calcifer senin gibi. Midem bulaniyor. Sacma, sabahlari iyi. Giderken eve otobus tutuyor

Akşam fotoğrafları açılışını yapayım bari.
Kitabı elime almamla beraber uyku çöktü...
Yemeğin üzerine çay, sonra kahve falan derken bu geceyi verimli geçirmeyi umut ediyorum.
Herkese mutlu akşamlar, iftar yemekleri sanırım yenildi, yenilmeye devam ediyor.
Cümleten afiyet olsun.

Pinterestten aldimokudugum kitaplar bittikce oraya ekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…