Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar zaman oldu teşhis alalı, kaç yaşında? Benim annem 1967 doğumlu, 10 seneyi geçiyor Alzheimer başlangıcı teşhisi alalı. Başlarındaysa yardımım dokunabilir belki.
Annem 59 doğumlu 8 yıl oldu teşhis koyulalı. Şuan ileri düzeyde annen de çok genç yakalanmış. Şimdi nasıl peki?

Yemesi bile bozulmaya başladı annemin. Bu noktadan sonra uygulamak katkı sağlar mı bilemedim.

Çok emek verdiler hala daha devam ediyorlar beyaz zehir dedikleri doğruymuş ve aralıklı oruç uyguladilar perhizin disina ciktiginda agzinin suyunu tutamiyor hatirlamamaya basliyor evde tuvaleti ariyor odalara kurdele koydular onu takip.ediyor .tamamen iyi oldu diyemem ama en azından evden camiye gidebiliyor ya da arkadaşımın iş yerine geliyor bir haber alıyoruz gece evden çıkmaya çalışmış hatta başarmışta.

Biz ozon tedavisi kullandık bir süre, 7-8 yıl olmuştu teşhis alalı o zaman. Hem hastaneden damardan uygulandı hem evde gıda takviyesi şeklinde. Kendisi yemek yiyemiyor tuvaletini tutamıyor tuvaletinin geldiğini söylemiyordu, konuşması da çok alakasızlaşmıştı yani sorduğumuza asla cevap alamıyorduk. Ozonla birkaç aylığına da olsa düzeldi bunlar. Biraz rahat ettik. Sonra tabii tekrar kötüleşti. Şu an altında bez var, babam yediriyor yemeklerini. Bazı günler çok neşeli, konuşkan insanın her dediğine cevap veriyor. Bazen de kendi kendine halüsinasyonlarıyla kavga ediyor bağırıyor . Alıştık böyle artık, napalım.

Allah kolaylık versin sizlere de .

Günaydın❤ Harika bir hafta sonu geçirmemizi diliyorum. Bu kitap elimde gerçekten sefil olduHarika bir kitap ama bir türlü bitiremedim. Son 83 sayfam kaldı inşallah bugün bitirme niyetim var oruca henuz başlayamamıştım yarın başlıycam, hatim ve tefsir okumalarıma başlayacağım o yüzden bu kitabı bugün bitirip raftaki yerine kaldırayım artık

Maalesef ki bunlar süreci biraz daha kolaylaştırmaya yönelik şeyler. Zamanla ilerleme devam ediyor. Annemde bir kaç hafta öncesine kadar yürüyüşlerine çıkabiliyordu şimdi altı bezleniyor.

Ben de beyni biraz daha aktif tutabilmek için çeşitli programlar oyunlar indirmiştim telefonuna. Örgü örmesini, kitap okumasını sağlamaya çalıştık ama olmadı. Hep sıkıldım dedi bıraktı. Zaten bir sürü ilaç kullanıyor. Bir de beyindeki tahribatı en ufak bir değişiklik, enfeksiyon vs etkilediği için bir anda kötüleşiyor.

Çok zor bir hastalık rabbim hem hastaya hem de hasta yakınlarına şifa versin inşallah

Rabbim şifasını versin inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…