- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Gecikmeli fotoğrafEki Görüntüle 3223027
İyi akşamlar
Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
K Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
yet07
@Keira-
Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
hande_buse
koza16
Annem 59 doğumlu 8 yıl oldu teşhis koyulalı. Şuan ileri düzeydeNe kadar zaman oldu teşhis alalı, kaç yaşında? Benim annem 1967 doğumlu, 10 seneyi geçiyor Alzheimer başlangıcı teşhisi alalı. Başlarındaysa yardımım dokunabilir belki.
Arkadasim kayinpederi için çok koşturuyor. Fonksiyonel tıpa yöneldiler simdi daha iyi çok hızlı ilerliyor sanirim uzun suren acliklarla. Çok çaba sarf ettiler gluteni, sekeri kestiler, grip ilaçları bile çok etkiliyormus.
Aklınıza yatarsa bir araştırın derim.
Ancak fotoğraf atabildim daha yeni oturdum kitap okumayaEki Görüntüle 3223027
İyi akşamlar
Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
K Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
yet07
@Keira-
Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
hande_buse
koza16
Çok emek verdiler hala daha devam ediyorlar beyaz zehir dedikleri doğruymuş ve aralıklı oruç uyguladilar perhizin disina ciktiginda agzinin suyunu tutamiyor hatirlamamaya basliyor evde tuvaleti ariyor odalara kurdele koydular onu takip.ediyor .tamamen iyi oldu diyemem ama en azından evden camiye gidebiliyor ya da arkadaşımın iş yerine geliyor bir haber alıyoruz gece evden çıkmaya çalışmış hatta başarmışta.Annem 59 doğumlu 8 yıl oldu teşhis koyulalı. Şuan ileri düzeydeannen de çok genç yakalanmış. Şimdi nasıl peki?
Yemesi bile bozulmaya başladı annemin. Bu noktadan sonra uygulamak katkı sağlar mı bilemedim.
Biz ozon tedavisi kullandık bir süre, 7-8 yıl olmuştu teşhis alalı o zaman. Hem hastaneden damardan uygulandı hem evde gıda takviyesi şeklinde. Kendisi yemek yiyemiyor tuvaletini tutamıyor tuvaletinin geldiğini söylemiyordu, konuşması da çok alakasızlaşmıştı yani sorduğumuza asla cevap alamıyorduk. Ozonla birkaç aylığına da olsa düzeldi bunlar. Biraz rahat ettik. Sonra tabii tekrar kötüleşti. Şu an altında bez var, babam yediriyor yemeklerini. Bazı günler çok neşeli, konuşkan insanın her dediğine cevap veriyor. Bazen de kendi kendine halüsinasyonlarıyla kavga ediyor bağırıyorAnnem 59 doğumlu 8 yıl oldu teşhis koyulalı. Şuan ileri düzeydeannen de çok genç yakalanmış. Şimdi nasıl peki?
Yemesi bile bozulmaya başladı annemin. Bu noktadan sonra uygulamak katkı sağlar mı bilemedim.
Maalesef ki bunlar süreci biraz daha kolaylaştırmaya yönelik şeyler. Zamanla ilerleme devam ediyor. Annemde bir kaç hafta öncesine kadar yürüyüşlerine çıkabiliyorduÇok emek verdiler hala daha devam ediyorlar beyaz zehir dedikleri doğruymuş ve aralıklı oruç uyguladilar perhizin disina ciktiginda agzinin suyunu tutamiyor hatirlamamaya basliyor evde tuvaleti ariyor odalara kurdele koydular onu takip.ediyor .tamamen iyi oldu diyemem ama en azından evden camiye gidebiliyor ya da arkadaşımın iş yerine geliyor bir haber alıyoruz gece evden çıkmaya çalışmış hatta başarmışta.
Biz ozon tedavisi kullandık bir süre, 7-8 yıl olmuştu teşhis alalı o zaman. Hem hastaneden damardan uygulandı hem evde gıda takviyesi şeklinde. Kendisi yemek yiyemiyor tuvaletini tutamıyor tuvaletinin geldiğini söylemiyordu, konuşması da çok alakasızlaşmıştı yani sorduğumuza asla cevap alamıyorduk. Ozonla birkaç aylığına da olsa düzeldi bunlar. Biraz rahat ettik. Sonra tabii tekrar kötüleşti. Şu an altında bez var, babam yediriyor yemeklerini. Bazı günler çok neşeli, konuşkan insanın her dediğine cevap veriyor. Bazen de kendi kendine halüsinasyonlarıyla kavga ediyor bağırıyor. Alıştık böyle artık, napalım.
Allah kolaylık versin sizlere de.
Rabbim şifasını versin inşallah.Maalesef ki bunlar süreci biraz daha kolaylaştırmaya yönelik şeyler. Zamanla ilerleme devam ediyor. Annemde bir kaç hafta öncesine kadar yürüyüşlerine çıkabiliyorduşimdi altı bezleniyor.
Ben de beyni biraz daha aktif tutabilmek için çeşitli programlar oyunlar indirmiştim telefonuna. Örgü örmesini, kitap okumasını sağlamaya çalıştık ama olmadı. Hep sıkıldım dedi bıraktı. Zaten bir sürü ilaç kullanıyor. Bir de beyindeki tahribatı en ufak bir değişiklik, enfeksiyon vs etkilediği için bir anda kötüleşiyor.
Çok zor bir hastalık rabbim hem hastaya hem de hasta yakınlarına şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?