Aaa tebrik ederim canım hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Senin de mi doktora? Rabbim kolaylık versinTebrik ederim. Darısı banaben de bitirirsem şu zavallı nickimi değişeyim bari
Sağol canımAaa tebrik ederim canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun çokça
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çokça
Tebrik ederim.
Sahte doktor vardı, tahliye edildi. Kendisine çiçek göndermişti "çapanın gururu Ayşem" diye, ona atıf yaptıkTebrik ederim.
Ama kafam hâlâ basmadı.
Ca calciferin ca sı ise pa ne
Calcinin adı pakize mi?
Kafamda deli sorular
Soyadın çapan mı yoksa
Ahh TeyocanSahte doktor vardı, tahliye edildi. Kendisine çiçek göndermişti "çapanın gururu Ayşem" diye, ona atıf yaptık
Hayirli olsun
Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi - Kilis
Türbenin, XIV. yüzyılın ikinci yarısında yapıldığı sanılmaktadır. Şeyh Muahammed Rittali, Şeyh Muhammed Arabi adlarıyla da bilinen türbenin ait olduğu yapı kare planlı, dört kemerli ve üstü sivri kubbelidir. Doğu ve batı yönünde bir, güney yönünde iki penceresi vardır. İçeride, üstü yeşil bir örtü ile örtülmüş tahta bir sanduka bulunur. Sandukanın üstünde kimliğini belirtecek herhangi bir kitabe yoktur. Ancak Evliya Çelebi’nin: “Şehrin batısında bir büyük tekke vardır. Burada Sahabe-i kiramdan Şeyh Muhammed Arab-i ve Rıttal-i diye meşhur bir zat yatar ...” şeklindeki açıklamasından bu türbedeki sandukanın Şeyh Muhammed Arabi ve Rıttal isimli ünlü bir sahabeye ait olduğu anlaşılmaktadır. Savaşta ve barışta hurma dağıtıcılığı görevinde bulunan bu zatın, Hz. Ömer’in halifeliği zamanında Ebu Ubeyde Bin Cerrah komutasındaki İslam ordusu ile bu bölgeye geldiği ve 639 yılında burada şehit düştüğü bilinmektedir.
Hayırlı Cumalar, Günaydınlar Herkese
Mart ayı bildirimleri için son gün. Bu akşam saat 24.00 kadar bildirimleri yapar mısınız
Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Paylaşımlarınızı bekliyorum ve lütfen katılım sağlayın. Bu tarz etkinlikleri sizin isteğinizle yapıyorum ancak 5 kişiyi geçmiyor. o yüzden yaptığımız etkinliklerde katılımın yüksek olmasını bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
Gunaydin
Türbenin, XIV. yüzyılın ikinci yarısında yapıldığı sanılmaktadır. Şeyh Muahammed Rittali, Şeyh Muhammed Arabi adlarıyla da bilinen türbenin ait olduğu yapı kare planlı, dört kemerli ve üstü sivri kubbelidir. Doğu ve batı yönünde bir, güney yönünde iki penceresi vardır. İçeride, üstü yeşil bir örtü ile örtülmüş tahta bir sanduka bulunur. Sandukanın üstünde kimliğini belirtecek herhangi bir kitabe yoktur. Ancak Evliya Çelebi’nin: “Şehrin batısında bir büyük tekke vardır. Burada Sahabe-i kiramdan Şeyh Muhammed Arab-i ve Rıttal-i diye meşhur bir zat yatar ...” şeklindeki açıklamasından bu türbedeki sandukanın Şeyh Muhammed Arabi ve Rıttal isimli ünlü bir sahabeye ait olduğu anlaşılmaktadır. Savaşta ve barışta hurma dağıtıcılığı görevinde bulunan bu zatın, Hz. Ömer’in halifeliği zamanında Ebu Ubeyde Bin Cerrah komutasındaki İslam ordusu ile bu bölgeye geldiği ve 639 yılında burada şehit düştüğü bilinmektedir.
Mart ayı bildirimleri için son gün. Bu akşam saat 24.00 kadar bildirimleri yapar mısınız
Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Paylaşımlarınızı bekliyorum ve lütfen katılım sağlayın. Bu tarz etkinlikleri sizin isteğinizle yapıyorum ancak 5 kişiyi geçmiyor. o yüzden yaptığımız etkinliklerde katılımın yüksek olmasını bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
günaydın
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?