Aynen öyle. Ben tek tek karşılaştırıp üç farklı yerden sipariş verdim. Çok artmış fiyatlarNisana girerken birkaç kitap ekledim sepetime. Kitaplar daha mı fazla pahalılaşmaya başladı, 100 liranın altında kitap zar zor görüyorum
Durum tam olarak bu. Sürekli fiyatlar artıyor. İndirim varken bile indirim yok artıkNisana girerken birkaç kitap ekledim sepetime. Kitaplar daha mı fazla pahalılaşmaya başladı, 100 liranın altında kitap zar zor görüyorum
Hiç ama hiç İnanmadımKitaplıkta kitap koyacak yer yok üstüne yeni kitaplık alıp koyacak yer de yok. Yani kitap alma işim bitti
Durum tam olarak bu. Sürekli fiyatlar artıyor. İndirim varken bile indirim yok artık
Hiç ama hiç İnanmadım
Hayirli olsunkimsenin emegi bosa gitmesin
Hayırlı olsun , çok tebrik ederim
Günaydın herkeslere
Tebrikler Teyo arkadaşımız. Başarılarının devamını diliyorumC Capanin Gururu Teyom
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. İyi ki varsınız
Eş sevincini hiç deme, evdekileri okusan yeter diyor eşimİstediğim kitaplar +100 üzerinde. onu da ayda bir tane alabilirim. Eskiden ayda en az 5 6 kitap alırken şimdi bire düşmek beni üzdü eşimi sevindirdi
Ben de öyle hissediyordum. Hala daha bittiğine inanamıyorum. İnşallah sen de adı tez kendi geç olan tezini bitirirsin canımEvet. 5. Yılım hiç bitmeyecek gibi
Eş sevincini hiç deme, evdekileri okusan yeter diyor eşim
Buna niye üzüldüm ya, oysa sevinmem lazımdıKitaplıkta kitap koyacak yer yok üstüne yeni kitaplık alıp koyacak yer de yok. Yani kitap alma işim bitti
Kredi çekmeyeceğimi bildiği için inanmazDaha dur yeni başladık, ihtiyaç kredisi çekeceğim daha yiğidim deseydin
Kalpten gidecek enişte
Kredi çekmeyeceğimi bildiği için inanmazama taksitle alıyorum. Kitapyurdu 2 taksit yaptım +5 eklemiş 7 taksit olmuş tabi bunu görünce gaza geliyorum
benim kartın özeti de hep kitap taksitiKredi çekmeyeceğimi bildiği için inanmazama taksitle alıyorum. Kitapyurdu 2 taksit yaptım +5 eklemiş 7 taksit olmuş tabi bunu görünce gaza geliyorum
Ben tek çekim yapıyorum eşim de daha dün ödedik kartı ne aldın diye soruyordubenim kartın özeti de hep kitap taksiti
Ben tek çekim yapıyorum eşim de daha dün ödedik kartı ne aldın diye soruyordukitap diye bagırıyordu çocuklar
ekstre ayın 6sında doluyor, onu bekle bariHemen sana liste hazırlayalım
ben de taksit hastalığı var, elim gitmiyor tek çekimeBen tek çekim yapıyorum eşim de daha dün ödedik kartı ne aldın diye soruyordukitap diye bagırıyordu çocuklar
başka ne olacaktıBen tek çekim yapıyorum eşim de daha dün ödedik kartı ne aldın diye soruyordukitap diye bagırıyordu çocuklar
Bu çocukların sır tutma becerisi beni bitiriyorBen tek çekim yapıyorum eşim de daha dün ödedik kartı ne aldın diye soruyordukitap diye bagırıyordu çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?