Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bildirim topiğine Mart ayını boş geçtiğini yazman iyi olur

Nisana girerken birkaç kitap ekledim sepetime. Kitaplar daha mı fazla pahalılaşmaya başladı, 100 liranın altında kitap zar zor görüyorum
Aynen öyle. Ben tek tek karşılaştırıp üç farklı yerden sipariş verdim. Çok artmış fiyatlar

Nisana girerken birkaç kitap ekledim sepetime. Kitaplar daha mı fazla pahalılaşmaya başladı, 100 liranın altında kitap zar zor görüyorum
Durum tam olarak bu. Sürekli fiyatlar artıyor. İndirim varken bile indirim yok artık

Kitaplıkta kitap koyacak yer yok üstüne yeni kitaplık alıp koyacak yer de yok. Yani kitap alma işim bitti
Hiç ama hiç İnanmadım

Durum tam olarak bu. Sürekli fiyatlar artıyor. İndirim varken bile indirim yok artık

Hiç ama hiç İnanmadım

İstediğim kitaplar +100 üzerinde. onu da ayda bir tane alabilirim. Eskiden ayda en az 5 6 kitap alırken şimdi bire düşmek beni üzdü eşimi sevindirdi

Hayirli olsun kimsenin emegi bosa gitmesin

Tebrik ederim canım teyocanım
C Capanin Gururu Teyom
Hayırlı olsun , çok tebrik ederim
Günaydın herkeslere
Tebrikler Teyo arkadaşımız. Başarılarının devamını diliyorum C Capanin Gururu Teyom
Günaydınnn
Ay noluyo noluyo Teyocum hayırlı olsun, çok tebrik ediyorum seni C Capanin Gururu Teyom

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. İyi ki varsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…