Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bölümlerde biraz daha dile hakim, dili halletmiş, onun üzerine çalışma yapacak öğrenciler isteniyor aslında. Derslerin çoğunda Türkçe konuşulmuyor. İyi bir üniversitede hazırlık eğitimini atlamak yerine o eğitimi almak sizi bölüme daha hazır hale getirebilir .
Edecektir mutlaka. Çok detaylı, eski dil İngilizce dersleri de var, yaratıcı yazarlık tarzında daha üretken seçmeli dersleri de bulunabilir. Benim İngiliz dili edebiyatı mezunu arkadaşım var, Latince’ye çok benzer metinler de incelemişler, günümüzde kullanılan sokak dilinin incelendiği, bunun edebiyatı nasıl etkileyeceğine/etkilediğine dair tartıştıkları dersler de olmuş. Daha çok dili bilip hakim olunup dili kullanmaya yönelik bir bölüm. Ankara üniversitesinde uzaktan eğitim olarak açıldı. Vizeler online, finaller yüz yüze şeklinde. Hazırlık atlamak için yanılmıyorsam çoğu üniversitede yds 80+ isteniyor. Ben Anadolu üniversitesi mezunuyum, yds’den 76 puan almıştım, hazırlığı okulun sınavıyla atlayıp bölüme başlamış dilden yana zorlanmamıştım .

Kısaca İngiliz dili ve edebiyatı bu dili bilen kişilere bu dilin geçmişini öğreten, geleceğini düşündürten, bu dilde yazılmış çeşitli edebi ürünleri inceleterek yenilerinin üretilmesini amaçlayan bir bölüm .

İki şehrin hikayesi'ne başlıyorum
Oley kitabı okuyup konuşacak biri çıktı
Ey aşk!..
Mrsay 21. Yüzyıl için 21 Ders’i sen mi okuyup bırakmıştın benimle beraber aynı anda okuyorduk burada birisi ile sendin galiba
Evet canım aynı şeyleri anlatıp duruyor gibi gelmişti bırakmıştım

Ben Ingiliz Dili Edb. Mezunuyum. Varsa sorularınız sorabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…