- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
benden günah gittiAl Al Al Alhatta diğer kitabı da al
dayanıklılık seviyeme hayranım yalnızbenden günah gitti
dayanıklılık seviyeme hayranım yalnız
evet amazonda set mi alsam idefixten tek tek mi bilemedim.Al dememi bekliyormuşsunfiyatı da iyi ama
Evde değilim canım, geç de olsa gidince paylaşacağım inşallah, sakın uyuma ben paylaşana kadarBu akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Yüksek katılım bekliyorum arkadaşlar.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@mavi mucize
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@ossllem
@kgokce
Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
@hande_buse
@koza16
evet amazonda set mi alsam idefixten tek tek mi bilemedim.
Calci yine ağına birilerini düşürmüştüSet olarak al bence
Bu bölümlerde biraz daha dile hakim, dili halletmiş, onun üzerine çalışma yapacak öğrenciler isteniyor aslında. Derslerin çoğunda Türkçe konuşulmuyor. İyi bir üniversitede hazırlık eğitimini atlamak yerine o eğitimi almak sizi bölüme daha hazır hale getirebilirBen de aynı şeyi planlıyorum. Kursla falan olmuyor bu iş. Tam anlamıyla hem konuşabilmek hem yazabilmek için İngiliz Dili ve edebiyatı okumam gerek gibi geliyor bana. Yüksek lisansa başlarken ingilizce hazırlık almıştım. Hazırlıktan muaf olabilirim. Yazma, okuduğunu anlama kısmı tamam ama konuşma kısmı yok bende. Orda tıkanıyorum ık mık derken bir türlü konuşamıyorum ve anlamıyorum da
Edecektir mutlaka. Çok detaylı, eski dil İngilizce dersleri de var, yaratıcı yazarlık tarzında daha üretken seçmeli dersleri de bulunabilir. Benim İngiliz dili edebiyatı mezunu arkadaşım var, Latince’ye çok benzer metinler de incelemişler, günümüzde kullanılan sokak dilinin incelendiği, bunun edebiyatı nasıl etkileyeceğine/etkilediğine dair tartıştıkları dersler de olmuş. Daha çok dili bilip hakim olunup dili kullanmaya yönelik bir bölüm. Ankara üniversitesinde uzaktan eğitim olarak açıldı. Vizeler online, finaller yüz yüze şeklinde. Hazırlık atlamak için yanılmıyorsam çoğu üniversitede yds 80+ isteniyor. Ben Anadolu üniversitesi mezunuyum, yds’den 76 puan almıştım, hazırlığı okulun sınavıyla atlayıp bölüme başlamış dilden yana zorlanmamıştımÇok teşekkür ederim. Ben kendi alanımda öğretmenlik mezunuyum zaten. Bu durumda dil ve edebiyata yönelmem daha doğru olacak sanırım. Hazırlığı muafiyetle geçerim diye umuyorum. yds 67,5 puanım var. Ben kendi alanımı desteklemek için dil öğrenmek istiyorum. Peki İngiliz dili ve edebiyatı konuşma ve yazı yazmaya fayda eder mi?
Bu arada sayfa sakinleri sayfayı meşgul ettiğim için kusura bakmayın. Son sorum bu zaten
Bu akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Yüksek katılım bekliyorum arkadaşlar.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@mavi mucize
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@ossllem
@kgokce
Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
@hande_buse
@koza16
Susar mısın lütfenCalci yine ağına birilerini düşürmüştü
Kolay gelsin.Sana hep çok yükseliyorum calci biliyorsunama akşama iftara babam ve eşi var gece pilim bitmemiş olursa atarım yoksa yarına inş
Oley kitabı okuyup konuşacak biri çıktıİki şehrin hikayesi'ne başlıyorum
Ey aşk!..Günaydıınçok erken kalktım 6.30’da otobüsüm var, sevdiceğimin yanına gidiyorum. Tüm günü birlikte geçirelim diye ilk araca bineceğim dedim, 8’den daha erkeni varmış meğer, ona yer ayırttım. Okula giderken böyle güzel kalkamıyorum ve okula gitmek için kalktığımdan 2 saat daha erken kalktım . Binince kalkmasını beklerken okurum biraz.
Gece Yarısı Kütüphanesi az kaldı, son 93 sayfam kalmış. İki gündür 40 sayfaya yakın okuyorum günde, bu da beni çok mutlu ediyor.
Evet canım aynı şeyleri anlatıp duruyor gibi gelmişti bırakmıştımMrsay 21. Yüzyıl için 21 Ders’i sen mi okuyup bırakmıştın benimle beraber aynı anda okuyorduk burada birisi ile sendin galiba
Ben Ingiliz Dili Edb. Mezunuyum. Varsa sorularınız sorabilirsinizBu bölümlerde biraz daha dile hakim, dili halletmiş, onun üzerine çalışma yapacak öğrenciler isteniyor aslında. Derslerin çoğunda Türkçe konuşulmuyor. İyi bir üniversitede hazırlık eğitimini atlamak yerine o eğitimi almak sizi bölüme daha hazır hale getirebilir.
Edecektir mutlaka. Çok detaylı, eski dil İngilizce dersleri de var, yaratıcı yazarlık tarzında daha üretken seçmeli dersleri de bulunabilir. Benim İngiliz dili edebiyatı mezunu arkadaşım var, Latince’ye çok benzer metinler de incelemişler, günümüzde kullanılan sokak dilinin incelendiği, bunun edebiyatı nasıl etkileyeceğine/etkilediğine dair tartıştıkları dersler de olmuş. Daha çok dili bilip hakim olunup dili kullanmaya yönelik bir bölüm. Ankara üniversitesinde uzaktan eğitim olarak açıldı. Vizeler online, finaller yüz yüze şeklinde. Hazırlık atlamak için yanılmıyorsam çoğu üniversitede yds 80+ isteniyor. Ben Anadolu üniversitesi mezunuyum, yds’den 76 puan almıştım, hazırlığı okulun sınavıyla atlayıp bölüme başlamış dilden yana zorlanmamıştım.
Kısaca İngiliz dili ve edebiyatı bu dili bilen kişilere bu dilin geçmişini öğreten, geleceğini düşündürten, bu dilde yazılmış çeşitli edebi ürünleri inceleterek yenilerinin üretilmesini amaçlayan bir bölüm.
Laf aramızda okuyan bir grup varOley kitabı okuyup konuşacak biri çıktı
Bu sorunun buradan sorulması pek olmamış gibiKolay gelsin.
Baban yeni mi evlendi?
Laf aramızda okuyan bir grup var
Bu ay okuruz diye konuşmuştuk zaten biz, senin okuman da güzel bir tesadüf oldu
Life light Levaiz C Calcifer ve inşallah C Capanin Gururu Teyom da okuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?