Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uğultulu Tepeler veya Frankenstein olabilir

Geçmiş olsunnn

Uğultulu Tepeler derim ben de

Günaydın. Cumamız mübarek, tüm hayırlı dualarımız kabul olsun

Günaydın

Aa benim orayı paylaşmışsın bugün . Gezelim diye baktım da askeri bölgede olduğu için girilmez diye duydum. Çok ilginç .

Aa benim orayı paylaşmışsın bugün . Gezelim diye baktım da askeri bölgede olduğu için girilmez diye duydum. Çok ilginç .
Senden bir fikir isteyecektim canım. Ben bu sene ydt sınavına girmeyi planlıyorum. İngilizce öğretmenliği ya da İngiliz Dili Edebiyatı için. Konuşma ve yazma kabiliyeti için bu bölümlerden hangisi daha faydalı olur. Puanı almadan sormak anlamsız belki ama yine de ona göre hazırlanayım

İkisinde de zorunlu hazırlık var. Ben öğretmenlik okudum, ilk sene sadece dil becerisi dersleri işledik. Eğer dilde yeterli olmak, öğretmen olmak yerine dilini kullanarak farklı mesleklere yönelmek istiyorsan, yani başka bir alanı desteklemek içinse öğretmenlik çok mantıklı olmaz. Bizim bölümde edebiyata giriş şeklinde dersler var ama eğitim bilimleri derslerini hem İngilizce hem Türkçe olarak detaylı aldık. Eğer eğitimle ilgili bir hedef yoksa eğitim bilimi dersleri boşa zaman kaybı olur . Edebiyat bitirerek de formasyon programlarıyla (sanırım şu an yüksek lisans gibi bir şey oldu) öğretmenlik kapısı açılabilir. Dil edebiyat mezunları, iyi bir üniversitede eğitim alırsa dile ve kültüre daha hakim mezun oluyorlar diye düşünüyorum ben. Daha fazla sorun olursa istediğin zaman mesaj atabilir, yazabilirsin .

Aynen ben de neyy dedim. Burdan bir yere geçiş yapıp birisi nick name i değişmiş bdv da yazınca ona yazdım tabi burazda son okuduğum kadınsal kitapların etkisiyle vazgeçilmez değildir diye ama ne göreyim meğer buraya yazmışım .yani o kadar tek duZeyimki sadece burası için girdiğimin ispatı

Ben de aynı şeyi planlıyorum. Kursla falan olmuyor bu iş. Tam anlamıyla hem konuşabilmek hem yazabilmek için İngiliz Dili ve edebiyatı okumam gerek gibi geliyor bana. Yüksek lisansa başlarken ingilizce hazırlık almıştım. Hazırlıktan muaf olabilirim. Yazma, okuduğunu anlama kısmı tamam ama konuşma kısmı yok bende. Orda tıkanıyorum ık mık derken bir türlü konuşamıyorum ve anlamıyorum da

hayırlı cumalar
Bu seriyi benimle birlikte okuyacak var mı?

günlerdir sepete ekleyip ekleyip çıkartıyorum. çok gıdıklıyor beni

Çok teşekkür ederim. Ben kendi alanımda öğretmenlik mezunuyum zaten. Bu durumda dil ve edebiyata yönelmem daha doğru olacak sanırım. Hazırlığı muafiyetle geçerim diye umuyorum. yds 67,5 puanım var. Ben kendi alanımı desteklemek için dil öğrenmek istiyorum. Peki İngiliz dili ve edebiyatı konuşma ve yazı yazmaya fayda eder mi?

Bu arada sayfa sakinleri sayfayı meşgul ettiğim için kusura bakmayın. Son sorum bu zaten

Bende tamamen aynı amaçtayım. Kurslar sınav için verimli ama ötesine yaramıyor. Hem yeniden öğrenci olur gençleşirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…