Uğultulu Tepeler veya Frankenstein olabilirO kadar kararsızım ki seçeneklerim de birbirinden alakasızbiraz hareketlilik olsun, durağan olmasın, dram olmasın, heyecan ve merak uyandırsın istiyorum aslında. Seçenekleri ekleyeyim sizin başka önerileriniz olursa onlara da açığım
Saatleri ayarlama enstitüsü
Dorian Gray'in portresi
Tanrılar Okulu
Frankenstein
Uğultulu Tepeler
Dr Jelyll ve Mr Hyde
Doktor Moreo'nun Adası
Okçunun Yolu
İnşallah teşekkür ederimAy okurken yaşadım olayın gerilimini.
Umarım günün kalanı çok güzel gelişmelerle devam eder.
Sağolasın kaptanGeçmiş olsun canım
Erkek çocuklarını pijama ile götür neden böyle gidiyorum demiyorlar
Geçmiş olsunnnHayırlı sabahlar
Tüm gece migren ağrısıyla uğraştım. 9 da başlayan derse 8.49 da uyandık. Küçüğü babasına bırakıp hemen giyinip çıktık ki kızımın arkadaşından mesaj geldi bugün beyaz üst siyah etek mi giyecektik diye. Bir çırpınış kızımda eveeeeeeet diye geri döndük. Değiştirdi üstünü bu kez küçük uyandı. Küçüğü ben aldım kızımı babası bıraktı okula. Hazırlanırken tarağı bulamadık tokalarını bulamadık. Kahvaltı yapamadı. Nasıl bir gece nasıl bir sabah anlayamadım.
Uğultulu Tepeler derim ben deO kadar kararsızım ki seçeneklerim de birbirinden alakasızbiraz hareketlilik olsun, durağan olmasın, dram olmasın, heyecan ve merak uyandırsın istiyorum aslında. Seçenekleri ekleyeyim sizin başka önerileriniz olursa onlara da açığım
Saatleri ayarlama enstitüsü
Dorian Gray'in portresi
Tanrılar Okulu
Frankenstein
Uğultulu Tepeler
Dr Jelyll ve Mr Hyde
Doktor Moreo'nun Adası
Okçunun Yolu
Günaydın. Cumamız mübarek, tüm hayırlı dualarımız kabul olsun
Meteor Çukuru - Ağrı
Doğubayazıt ilçe merkezinin 35 kilometre doğusunda, Gürbulak gümrük kapısının yaklaşık 2 kilometre kuzeydoğusunda bulunmaktadır. 1988 Yılında Erzurum Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulunca tescillenmiş 2'nci derece doğal sit alanıdır.
Karstik çöküntü olup derinliği 60 metre, çapı ise 35 metredir. Yöre halkı arasında 1892 yılında gece büyük bir göktaşının düştüğü, sarsıntı meydana geldiğini ve Gülveren Köyü'nün su kaynaklarının bulanık aktığı söylenmektedir.
Günaydınlar, Hayırlı Cumalar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
Günaydın
Meteor Çukuru - Ağrı
Doğubayazıt ilçe merkezinin 35 kilometre doğusunda, Gürbulak gümrük kapısının yaklaşık 2 kilometre kuzeydoğusunda bulunmaktadır. 1988 Yılında Erzurum Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulunca tescillenmiş 2'nci derece doğal sit alanıdır.
Karstik çöküntü olup derinliği 60 metre, çapı ise 35 metredir. Yöre halkı arasında 1892 yılında gece büyük bir göktaşının düştüğü, sarsıntı meydana geldiğini ve Gülveren Köyü'nün su kaynaklarının bulanık aktığı söylenmektedir.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
Evet öyle diyorlar. Yok okuyacağım koydum kafayaBen okudum onu. Tanpınar'ın değişik bir dili var. Çok ağır ilerliyor ama kitap bittiğinde aldığın haz muazzam
Güzel, akıcı. Zaten çok kısa :)Dr jekyll nasıl peki
Huzur kitabını da okudum benEvet öyle diyorlar. Yok okuyacağım koydum kafaya
Aa benim orayı paylaşmışsın bugün
Meteor Çukuru - Ağrı
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
Senden bir fikir isteyecektim canım. Ben bu sene ydt sınavına girmeyi planlıyorum. İngilizce öğretmenliği ya da İngiliz Dili Edebiyatı için. Konuşma ve yazma kabiliyeti için bu bölümlerden hangisi daha faydalı olur. Puanı almadan sormak anlamsız belki ama yine de ona göre hazırlanayımAa benim orayı paylaşmışsın bugün. Gezelim diye baktım da askeri bölgede olduğu için girilmez diye duydum. Çok ilginç .
İkisinde de zorunlu hazırlık var. Ben öğretmenlik okudum, ilk sene sadece dil becerisi dersleri işledik. Eğer dilde yeterli olmak, öğretmen olmak yerine dilini kullanarak farklı mesleklere yönelmek istiyorsan, yani başka bir alanı desteklemek içinse öğretmenlik çok mantıklı olmaz. Bizim bölümde edebiyata giriş şeklinde dersler var ama eğitim bilimleri derslerini hem İngilizce hem Türkçe olarak detaylı aldık. Eğer eğitimle ilgili bir hedef yoksa eğitim bilimi dersleri boşa zaman kaybı olurSenden bir fikir isteyecektim canım. Ben bu sene ydt sınavına girmeyi planlıyorum. İngilizce öğretmenliği ya da İngiliz Dili Edebiyatı için. Konuşma ve yazma kabiliyeti için bu bölümlerden hangisi daha faydalı olur. Puanı almadan sormak anlamsız belki ama yine de ona göre hazırlanayım
Aynen ben de neyy dedim. Burdan bir yere geçiş yapıp birisi nick name i değişmiş bdv da yazınca ona yazdım tabi burazda son okuduğum kadınsal kitapların etkisiyle vazgeçilmez değildir diye ama ne göreyim meğer buraya yazmışım .yani o kadar tek duZeyimki sadece burası için girdiğimin ispatı
Senden bir fikir isteyecektim canım. Ben bu sene ydt sınavına girmeyi planlıyorum. İngilizce öğretmenliği ya da İngiliz Dili Edebiyatı için. Konuşma ve yazma kabiliyeti için bu bölümlerden hangisi daha faydalı olur. Puanı almadan sormak anlamsız belki ama yine de ona göre hazırlanayım
Ben de aynı şeyi planlıyorum. Kursla falan olmuyor bu iş. Tam anlamıyla hem konuşabilmek hem yazabilmek için İngiliz Dili ve edebiyatı okumam gerek gibi geliyor bana. Yüksek lisansa başlarken ingilizce hazırlık almıştım. Hazırlıktan muaf olabilirim. Yazma, okuduğunu anlama kısmı tamam ama konuşma kısmı yok bende. Orda tıkanıyorum ık mık derken bir türlü konuşamıyorum ve anlamıyorum daİkisinde de zorunlu hazırlık var. Ben öğretmenlik okudum, ilk sene sadece dil becerisi dersleri işledik. Eğer dilde yeterli olmak, öğretmen olmak yerine dilini kullanarak farklı mesleklere yönelmek istiyorsan, yani başka bir alanı desteklemek içinse öğretmenlik çok mantıklı olmaz. Bizim bölümde edebiyata giriş şeklinde dersler var ama eğitim bilimleri derslerini hem İngilizce hem Türkçe olarak detaylı aldık. Eğer eğitimle ilgili bir hedef yoksa eğitim bilimi dersleri boşa zaman kaybı olur. Edebiyat bitirerek de formasyon programlarıyla (sanırım şu an yüksek lisans gibi bir şey oldu) öğretmenlik kapısı açılabilir. Dil edebiyat mezunları, iyi bir üniversitede eğitim alırsa dile ve kültüre daha hakim mezun oluyorlar diye düşünüyorum ben. Daha fazla sorun olursa istediğin zaman mesaj atabilir, yazabilirsin .
hayırlı cumalar
Meteor Çukuru - Ağrı
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
Mavi Mucize
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
Boncobo
hande_buse
koza16
günlerdir sepete ekleyip ekleyip çıkartıyorum. çok gıdıklıyor beniBu seriyi benimle birlikte okuyacak var mı?
Çok teşekkür ederim. Ben kendi alanımda öğretmenlik mezunuyum zaten. Bu durumda dil ve edebiyata yönelmem daha doğru olacak sanırım. Hazırlığı muafiyetle geçerim diye umuyorum. yds 67,5 puanım var. Ben kendi alanımı desteklemek için dil öğrenmek istiyorum. Peki İngiliz dili ve edebiyatı konuşma ve yazı yazmaya fayda eder mi?İkisinde de zorunlu hazırlık var. Ben öğretmenlik okudum, ilk sene sadece dil becerisi dersleri işledik. Eğer dilde yeterli olmak, öğretmen olmak yerine dilini kullanarak farklı mesleklere yönelmek istiyorsan, yani başka bir alanı desteklemek içinse öğretmenlik çok mantıklı olmaz. Bizim bölümde edebiyata giriş şeklinde dersler var ama eğitim bilimleri derslerini hem İngilizce hem Türkçe olarak detaylı aldık. Eğer eğitimle ilgili bir hedef yoksa eğitim bilimi dersleri boşa zaman kaybı olur. Edebiyat bitirerek de formasyon programlarıyla (sanırım şu an yüksek lisans gibi bir şey oldu) öğretmenlik kapısı açılabilir. Dil edebiyat mezunları, iyi bir üniversitede eğitim alırsa dile ve kültüre daha hakim mezun oluyorlar diye düşünüyorum ben. Daha fazla sorun olursa istediğin zaman mesaj atabilir, yazabilirsin .
Bende tamamen aynı amaçtayım. Kurslar sınav için verimli ama ötesine yaramıyor. Hem yeniden öğrenci olur gençleşirimBen de aynı şeyi planlıyorum. Kursla falan olmuyor bu iş. Tam anlamıyla hem konuşabilmek hem yazabilmek için İngiliz Dili ve edebiyatı okumam gerek gibi geliyor bana. Yüksek lisansa başlarken ingilizce hazırlık almıştım. Hazırlıktan muaf olabilirim. Yazma, okuduğunu anlama kısmı tamam ama konuşma kısmı yok bende. Orda tıkanıyorum ık mık derken bir türlü konuşamıyorum ve anlamıyorum da
hayırlı cumalar
günlerdir sepete ekleyip ekleyip çıkartıyorum. çok gıdıklıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?