- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Seçenekler nedir?GünaydınBen hala kitap seçemedim
Ben şimdi seçtim, Eguvan Kapısı'nı okuyacağım.GünaydınBen hala kitap seçemedim
Hangi kitabı?Bir haftadır Jack London'ın bir kitabında ilerlemeye çalışıyorum ama hâlâ 150 sayfa okuyabildim, galiba devam edemeyeceğim boğuldum.
Başka bir kitap seçip, Nisan ayına bir hafta gecikmeli başlamış olayım bari.
Günaydın sevgili hepimiz.
Günaydın
Meteor Çukuru - Ağrı
Doğubayazıt ilçe merkezinin 35 kilometre doğusunda, Gürbulak gümrük kapısının yaklaşık 2 kilometre kuzeydoğusunda bulunmaktadır. 1988 Yılında Erzurum Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulunca tescillenmiş 2'nci derece doğal sit alanıdır.
Karstik çöküntü olup derinliği 60 metre, çapı ise 35 metredir. Yöre halkı arasında 1892 yılında gece büyük bir göktaşının düştüğü, sarsıntı meydana geldiğini ve Gülveren Köyü'nün su kaynaklarının bulanık aktığı söylenmektedir.
Günaydınlar, Hayırlı Cumalar
@Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Bonus
Jawlensky
@Orangegreysky
Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
Mavi Mucize
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
@hande_buse
@koza16
Kız, Kar ve Kan.Hangi kitabı?
Ay okurken yaşadım olayın gerilimini.Hayırlı sabahlar
Tüm gece migren ağrısıyla uğraştım. 9 da başlayan derse 8.49 da uyandık. Küçüğü babasına bırakıp hemen giyinip çıktık ki kızımın arkadaşından mesaj geldi bugün beyaz üst siyah etek mi giyecektik diye. Bir çırpınış kızımda eveeeeeeet diye geri döndük. Değiştirdi üstünü bu kez küçük uyandı. Küçüğü ben aldım kızımı babası bıraktı okula. Hazırlanırken tarağı bulamadık tokalarını bulamadık. Kahvaltı yapamadı. Nasıl bir gece nasıl bir sabah anlayamadım.
Hayırlı sabahlar
Tüm gece migren ağrısıyla uğraştım. 9 da başlayan derse 8.49 da uyandık. Küçüğü babasına bırakıp hemen giyinip çıktık ki kızımın arkadaşından mesaj geldi bugün beyaz üst siyah etek mi giyecektik diye. Bir çırpınış kızımda eveeeeeeet diye geri döndük. Değiştirdi üstünü bu kez küçük uyandı. Küçüğü ben aldım kızımı babası bıraktı okula. Hazırlanırken tarağı bulamadık tokalarını bulamadık. Kahvaltı yapamadı. Nasıl bir gece nasıl bir sabah anlayamadım.
Seçenekler nedir?
O kadar kararsızım ki seçeneklerim de birbirinden alakasızBen şimdi seçtim, Eguvan Kapısı'nı okuyacağım.
İçlerinden sadece tanrılar okulunu okuyorum ara ara ama sürekli okunabilecek bir kitap değil. (bence) Çok yorar gibi bir seferde okumaya kalkılırsa.O kadar kararsızım ki seçeneklerim de birbirinden alakasızbiraz hareketlilik olsun, durağan olmasın, dram olmasın, heyecan ve merak uyandırsın istiyorum aslında. Seçenekleri ekleyeyim sizin başka önerileriniz olursa onlara da açığım
Saatleri ayarlama enstitüsü
Dorian Gray'in portresi
Tanrılar Okulu
Frankenstein
Uğultulu Tepeler
Dr Jelyll ve Mr Hyde
Doktor Moreo'nun Adası
Okçunun Yolu
Dr. Jekyll okuyorum ben de.O kadar kararsızım ki seçeneklerim de birbirinden alakasızbiraz hareketlilik olsun, durağan olmasın, dram olmasın, heyecan ve merak uyandırsın istiyorum aslında. Seçenekleri ekleyeyim sizin başka önerileriniz olursa onlara da açığım
Dorian Gray'in portresi
Tanrılar Okulu
Frankenstein
Uğultulu Tepeler
Dr Jelyll ve Mr Hyde
Doktor Moreo'nun Adası
Okçunun Yolu
Aman o zaman kalsın. Aylarca elimde sürünecek bir kitap okumak istemiyorum. Tanrılar okulu'nu erteliyorum hemenİçlerinden sadece tanrılar okulunu okuyorum ara ara ama sürekli okunabilecek bir kitap değil. (bence) Çok yorar gibi bir seferde okumaya kalkılırsa.
Doktor Moreo'nun Adası'nı merak ettim şimdi. Onu okuyun
Dr jekyll nasıl pekiDr. Jekyll okuyorum ben de.
Saatleri Ayarlama Enstitüsüne birkaç kez başlama girişiminde bulunan biri olarak, beklediğin gibi bşr seçim olmaz diyorum.
Ama okuyacağım onu inat ettim
O kadar kararsızım ki seçeneklerim de birbirinden alakasızbiraz hareketlilik olsun, durağan olmasın, dram olmasın, heyecan ve merak uyandırsın istiyorum aslında. Seçenekleri ekleyeyim sizin başka önerileriniz olursa onlara da açığım
Dorian Gray'in portresi
Tanrılar Okulu
Frankenstein
Uğultulu Tepeler
Dr Jelyll ve Mr Hyde
Doktor Moreo'nun Adası
Okçunun Yolu
Dr. Jekyll okuyorum ben de.
Saatleri Ayarlama Enstitüsüne birkaç kez başlama girişiminde bulunan biri olarak, beklediğin gibi bşr seçim olmaz diyorum.
Ama okuyacağım onu inat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?