En alt resimde arkadan görünen kara bıdığını yerim . Gözüne bir şey mi oldu onun? Benimki de bazen kaşınırken acıtıyor gözünü böyle oluyor, ılık çaylı pamukla siliyorum.
Aklıma gelirse yazarım sağa sola kaydettiğimi hatırlıyorum kitap isimlerini, online bir eğitime de katıldım çocuk resimleri konusunda ama almaya elim gitmedi daha
İyi geceler. Herkes neden bir sürü kitap alıyor? Bir şeyleri mi kaçırdım diye düşünüyorum
Salondaki kitaplığımı düzenledim, 126 tane okunmamış kitabım var depo gibi kullandığım odadaki kitaplıkta da var biraz okunmamış, oraya girmeye halim kalmadı.
Aklım hala alamadıklarımda.
Arrietty_
kitap bildirimime şaşırmışsın kaptan bildirim topiğine tek tek değil ay sonu toplu yazmamızı rica etmişti geçenlerde. Ben de hem unutuyorum hem de gördükçe motive olayım diye konu açtım kendime.
Arrietty_
kitap bildirimime şaşırmışsın kaptan bildirim topiğine tek tek değil ay sonu toplu yazmamızı rica etmişti geçenlerde. Ben de hem unutuyorum hem de gördükçe motive olayım diye konu açtım kendime.
Aklıma gelirse yazarım sağa sola kaydettiğimi hatırlıyorum kitap isimlerini, online bir eğitime de katıldım çocuk resimleri konusunda ama almaya elim gitmedi daha