Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yarı yarıya okunmamış kitaplar var, kaç kitabım olduğunu sorma ama

Hiç sorma

Ne olacak böyle bilmiyorum, karşısına geçince hangi birini okuyacağıma karar veremez oldum
Ben bunun için bir fikir gördüm geçende. Uygulayacağım. Kitaplarını, isimleri görünmeyecek şekilde ters çeviriyorsun, okumanların ismi görünecek şekilde duracak sadece. Bir kavanoza kağıtta yazan numaraları koyup her yeni kitaba başlarken bir sayı çekiyorsun. Kitapları da sayarak kağıttaki sayıya denk gelen kitabı alıp okuyorsun. Bitince aynı yere koymak önemli sayılarda kayma olmaması açısından sadece . Kitaplarımı terse çevirdim geçende ama daha elimdekileri bitirmedim. Şu an okuduğum iki kitabı ve bu ay için seçtiklerimi bitirince bunu uygulayacağım .

Kitapların isimlerini küçük kağıtlara yazıp kura çekerek belirlemeye çalıştığım bir dönem oldu geçmişte
Aldığım kararları uygulamakta kötüyüm ama, çıkan kitabı bırakıp başka şeylere yöneliyordum
Ters çevirme konusunu yapamam sanırım kitaplık ilavesi yapmam gerekiyor, baya hınca hınç dolu şu an evdekiler. Güzel fikirmiş ama umarım sen sürdürebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…