- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Ben sana liste vereyim miDur asil ben aglayim. Temmuz 22 de aldimen son
Bizimkiler bayramda Türkiyeye gidiyor.
Liste yapmak ile mesgulum
Önerilere acigim
BKM de kargo ücretli. Kargo parası vermek zoruma gidiyorBkm kitaptan alabilirsiniz kitapları. İndirim çok oluyor ve kapıda ödeme de var.
Teyonun nickini her gördüğümde gülüyorum
Bende yarı yarıya okunmamış kitaplar var, kaç kitabım olduğunu sorma amaİyi geceler. Herkes neden bir sürü kitap alıyor? Bir şeyleri mi kaçırdım diye düşünüyorum
Salondaki kitaplığımı düzenledim, 126 tane okunmamış kitabım vardepo gibi kullandığım odadaki kitaplıkta da var biraz okunmamış, oraya girmeye halim kalmadı.
Aklım hala alamadıklarımda.
%50 güzel bir oran, benim %20 falan okunmuşBende yarı yarıya okunmamış kitaplar var, kaç kitabım olduğunu sorma ama
Hiç sormaÇünkü psikoloji kitapları el yakıyoramazonda daha da pahalı oluyor
Ne olacak böyle bilmiyorum, karşısına geçince hangi birini okuyacağıma karar veremez oldumBende yarı yarıya okunmamış kitaplar var, kaç kitabım olduğunu sorma ama
Ben bunun için bir fikir gördüm geçende. Uygulayacağım. Kitaplarını, isimleri görünmeyecek şekilde ters çeviriyorsun, okumanların ismi görünecek şekilde duracak sadece. Bir kavanoza kağıtta yazan numaraları koyup her yeni kitaba başlarken bir sayı çekiyorsun. Kitapları da sayarak kağıttaki sayıya denk gelen kitabı alıp okuyorsun. Bitince aynı yere koymak önemli sayılarda kayma olmaması açısından sadeceHiç sorma
Ne olacak böyle bilmiyorum, karşısına geçince hangi birini okuyacağıma karar veremez oldum
Kitapların isimlerini küçük kağıtlara yazıp kura çekerek belirlemeye çalıştığım bir dönem oldu geçmişteBen bunun için bir fikir gördüm geçende. Uygulayacağım. Kitaplarını, isimleri görünmeyecek şekilde ters çeviriyorsun, okumanların ismi görünecek şekilde duracak sadece. Bir kavanoza kağıtta yazan numaraları koyup her yeni kitaba başlarken bir sayı çekiyorsun. Kitapları da sayarak kağıttaki sayıya denk gelen kitabı alıp okuyorsun. Bitince aynı yere koymak önemli sayılarda kayma olmaması açısından sadece. Kitaplarımı terse çevirdim geçende ama daha elimdekileri bitirmedim. Şu an okuduğum iki kitabı ve bu ay için seçtiklerimi bitirince bunu uygulayacağım .
Ver kaptanBen sana liste vereyim mihazır mısın buna
Su gibi aksın inşallah
Ben çoğunlukla taksitli alıyorum canım, çok pahalandı maalesefAy resmen felaket. Nasil aliyorsunuz kitap ? Temmuzdan 23 kitabi 740 a almisim
Tl cok degersizlesmis.Ben çoğunlukla taksitli alıyorum canım, çok pahalandı maalesef
Kredi çekcem en sonunda.Ben çoğunlukla taksitli alıyorum canım, çok pahalandı maalesef
Merhaba, hoşgeldinizMerhabaaa,
Size katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?