- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Benim okuduğum kitaplar 20-80₺ arası değişiyor ama ben de bayadır satın almadım. Fiyatlara daha dün kika’dan baktım, son kitap aldığım zamanın fiyatları değil yani güncel16 kitap nasil 1400lira olur arkadas?
HoşbuldumMerhaba, hoşgeldiniz
Kika nedirBenim okuduğum kitaplar 20-80₺ arası değişiyor ama ben de bayadır satın almadım. Fiyatlara daha dün kika’dan baktım, son kitap aldığım zamanın fiyatları değil yani güncel.
Ben dediğim gibi ocaktan beri almıyorum. Kitap fiyatlarına bakmak istemiyorumAy resmen felaket. Nasil aliyorsunuz kitap ? Temmuzdan 23 kitabi 740 a almisim
Hoş geldinizMerhabaaa,
Size katılabilir miyim
HoşbuldummHoş geldiniz
Almadim daha. Sepete attim. Annemler bayram sonrasi Türkiyeye geldiklerinde siparis edecegim. Temmuz da dönerken getirecekler.Neler aldın
Hoş geldinizMerhabaaa,
Size katılabilir miyim
Bazı kitapların fiyatları çok yüksek geldi bana. Bir kaç siteden karşılaştırsan mı acaba. Mater serisini 115 liraya almışım ben şimdi tek kitap 84Almadim daha. Sepete attim. Annemler bayram sonrasi Türkiyeye geldiklerinde siparis edecegim. Temmuz da dönerken getirecekler.
Sepetimdekiler
Annem almisti bana ilk ikisini. Onlarda tanesi 95di.Bazı kitapların fiyatları çok yüksek geldi bana. Bir kaç siteden karşılaştırsan mı acaba. Mater serisini 115 liraya almışım ben şimdi tek kitap 84
Amazon'da 5 kitap üstüne %20 indirim var, şu Güvercinciler 96 mesela. Dura Mater 77. Sepetindekilerinin bazıları bu kampanyaya dahil görünüyor orada daha ucuza gelir, belki karşılaştırmışsındır ama bak istersenAlmadim daha. Sepete attim. Annemler bayram sonrasi Türkiyeye geldiklerinde siparis edecegim. Temmuz da dönerken getirecekler.
Sepetimdekiler
Amazon u beceremiyorum dersem gulermisinizAmazon'da 5 kitap üstüne %20 indirim var, şu Güvercinciler 96 mesela. Dura Mater 77. Sepetindekilerinin bazıları bu kampanyaya dahil görünüyor orada daha ucuza gelir, belki karşılaştırmışsındır ama bak istersen
Bi üst yorumda cevabımı aldım
Böyle dertler çok iyi değil miHiç sorma
Ne olacak böyle bilmiyorum, karşısına geçince hangi birini okuyacağıma karar veremez oldum
HoşgeldinizHoşbuldumm
Yakala,Ver kaptan
Bu sefer hepsini almalari icin nerden ben siparis verecegim,tum bilgilerini doldurup
Gülmem ben de Hepsiburada'da delleniyorum her yer her yerde geliyorAmazon u beceremiyorum dersem gulermisiniz
Ben geçen yıllarda aldım çok zamlanacak diye. O yüzden okunmamış kitabım çok fazla. Şimdi tek kitap 100tl üzerindeAy resmen felaket. Nasil aliyorsunuz kitap ? Temmuzdan 23 kitabi 740 a almisim
Hoş buldum başkanımHoş geldin Vega
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?