- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
listeyi yapan kör oldu herhaldesize ocak batıracak bir seri daha tavsiye ediyorumSeri sadece 41 kitap
şöyle bir okuma sırası var ve kitapların basımı devam ediyor. Daha hepsi çıkmadı
Bende katılmak istiyorum nasipseİyi akşamlar herkese
Mayıs ayında kalın kitap okuma etkinliği yapıyoruz. Katılmak isteyenler elindeki kitabın fotoğrafını ve sayfasını paylaşabilir mi?
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi mucize
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
hande_buse
@koza16
Ne kadar karışık niye böyle karman çorman acabasize ocak batıracak bir seri daha tavsiye ediyorumSeri sadece 41 kitap
şöyle bir okuma sırası var ve kitapların basımı devam ediyor. Daha hepsi çıkmadı
Günaydın herkese
Ne kadar karışık niye böyle karman çorman acaba
Kapakları çok çocuk kitabı gibi duruyor. Nasıl bi seri güzel mi acaba ?
Ya ben seri okumayı çok seviyorum. Karakterler hayatıma giriyor. Uzun süre o karakterlerle yaşamayı seviyorum. Tek kitapta okuyup bitince sevdiğim karakterlerden ayrılmak beni üzüyor
Oğlun için alınca, kitap alma izni mi çıkacak acabaKarışık değil aslında. Bu seriyi birazcık araştırmak lazım. İlk bakışta baya saçma duruyor ama gerçekten çok iyi bir seri.
Sırayla okunabileceği gibi gösterdiği sıralarda bağımsız olarak da okunabilir. Oğlum için almayı düşünüyorum ben de
Oğlun için alınca, kitap alma izni mi çıkacak acaba
Hain kadın, nasıl da kalbimden vurmayı biliyorsunAkşam sana sesli mesaj gönderir izin ister ablası
Artık bir daha geldiğinde tanıştırırım sizi.Hain kadın, nasıl da kalbimden vurmayı biliyorsun
size ocak batıracak bir seri daha tavsiye ediyorumSeri sadece 41 kitap
İnşallah canımArtık bir daha geldiğinde tanıştırırım sizi.
Günlük okuman gereken sayfa aralığını önceden ayarlayıp post it bayrak mı yapıştırdın?Selamlar
Hazrlığımı da yaptım Mayıs’ı bekliyorum
Günde ortlama 35/40 sayfa okursam 1 ayda biter
Eki Görüntüle 3232238
EvetGünlük okuman gereken sayfa aralığını önceden ayarlayıp post it bayrak mı yapıştırdın?
Günlük okuman gereken sayfa aralığını önceden ayarlayıp post it bayrak mı yapıştırdın?
Ben şu motivasyonu yakalayamazsam hayatta yetişemem çocukla bir ayaHayatı bu kadar sevmen gözlerimi yaşarttıDisipline Girmis BirKadin Dur bunu ben de yapayım şjhsijsdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?