- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.047
- 598
Ben öyle bir kitabının olduğunu bile bilmiyordumBaşla başla çok zevkle okuyacaksın. Ben de bitirmeye çalışıyorum
Bir idam kitabına başladım ve çok leziz
Aynı anda kaç kitap okuyoruz acabaBaşla başla çok zevkle okuyacaksın. Ben de bitirmeye çalışıyorum
Bir idam kitabına başladım ve çok leziz
1984 ten önceki kitabı sanıyorum, yani son yazdıklarından.Ben öyle bir kitabının olduğunu bile bilmiyordum
Bazen iki bazen üç bilemezsinAynı anda kaç kitap okuyoruz acaba
Amazon enter yapıcam simdi1984 ten önceki kitabı sanıyorum, yani son yazdıklarından.
4 bölümden oluşan düzyazı şeklinde.
Girişte bir 'yazma sebebim' bölümü var ki.. sadece bunun için bile okunur
Bazen iki bazen üç bilemezsin
Nasıl zehirledim herkesiBen de Kuru Kızı bitiririm bu gece heralde sonra gelsin bakalım Kapak kızı
Yoo hayır hayır post it falan sipariş vermeyeceğim
Beni de etkisine aldı, bu saatte amazonda gezilir miAmazon enter yapıcam simdilisteye ekledim
Çok tehlikeli saatlerBeni de etkisine aldı, bu saatte amazonda gezilir mi
Olan oldu artıkÇok tehlikeli saatler
Ben düzenli yürüyorum. Diğer sporları yapamıyorum maalesefGöbüş alıp başını gidince spora başladım canım kadınlar
Kalbim duracaktı neredeyse, o nasıl hamlamaktır
Şimdi sakin sakin uzanıp uyuyana kadar okuma zamanı
Nasıl zehirledim herkesi
22/11/63 yaşadım bunu. Mesela bir bölümde Fareler ve İnsanlar 'dan bahsediyordu.Siz de benim gibi misiniz?
Mesela yazarın şurada bahsettiği kitapları ve yazarları bilmek, okumuş olmak beni çok mutlı ediyor. Bayılıyorum bu birikime
Eki Görüntüle 3232417
Evet ben de cok hoşlanıyorum bu durumdan. Hatta gecen aylarda ben de buraya bununla ilgili yazmıştım . En son Kirpinin Zarafeti kitabında oldu. Orda Anna kitabina atıfta bulunuyordu. Hatta kahramani kedisine Levin ismini vermiştiSiz de benim gibi misiniz?
Mesela yazarın şurada bahsettiği kitapları ve yazarları bilmek, okumuş olmak beni çok mutlı ediyor. Bayılıyorum bu birikime
Eki Görüntüle 3232417
*Analar babalar çocuklarını köprüaltına bırakmasın diye onların kafalarının ardına ışık götürdü. Yol ve taşıt gitmeyen köylere eşeklerle, katırlarla kitap taşıyarak halka okumayı sevdirdi. Köy kitaplıkları açtı. Bu kitaplıklara kadınlar gelebilsin diye dikiş makineleri sağladı. Beşikler koydu. Böylece kadınların da kitap okumasını sağladı. Kitaplıkları kadınlar için kültürel ve sosyal merkezler haline getirdi.
Kitap sevgisi diye bir sevgi vardır sanırım. Ana sevgisi, kardeş sevgisi, yar sevgisi gibi bir sevgi.
Ben de yürüyüşe geçeceğim bu chloe ting ming bana göre değilmiş hiçBen düzenli yürüyorum. Diğer sporları yapamıyorum maalesef
Kim bilir ben nasıl hamladım. Bayramdan sonra başlayacağım ben de. Son 5 kilom kaldı doğumdan.Göbüş alıp başını gidince spora başladım canım kadınlar
Kalbim duracaktı neredeyse, o nasıl hamlamaktır
Şimdi sakin sakin uzanıp uyuyana kadar okuma zamanı
Ay onun dizisini izledim, liseli kızlar gibi ordaki adama hayran oldum. O ne güzel gülmektir, nasıl tatlı mimikler bayıldım22/11/63 yaşadım bunu. Mesela bir bölümde Fareler ve İnsanlar 'dan bahsediyordu.
Küçük oyuncu'da Kral Lear'dam bahsediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?