Baya iriler herhalde
Doğru bi tercih olur ben de büyük memeler yazıp aratmışım mesela. Büyük değil iriymiş bizim memiktolarAmazon’da bunu aratırsam farklı şeyler çıkabilir, o yüzden yazarın adını aratıyorum.
Kapak kızını okudun mu canım. Çoğunlukla onu okuyoruz
Merak etmemen daha hayırlı aslındaMemeli kitabın tam ismi ne merak etmeye başladım
TeşekkürlerÇok güzeller ,Önemsiz Bir Kadın’ı okumuştum çok beğendim sonu hele
Keyifli Okumalar
10 çocuk emzirmiş kesin iridirBaya iriler herhalde
Yok canım ,Aziz Bey Hadisesi ve Suzan Defter’i okumuştum sadece.Gidip al diyorsun yani onu daKapak kızını okudun mu canım. Çoğunlukla onu okuyoruz
Evet sen bahsetmiştin alırken herhalde başka bir fikrim yok hiç ,okuyacaksak beraber okuyalım ama bende de bir merak uyandırmadı değil10 çocuk emzirmiş kesin iridir
Konu itibariyle aslında çok ilgi çekici. 2022 yılında en beğenilen kitaplar arasında. Ben amazon indiriminde baya uyguna almıştım.
E al tabi ki kukrim yorumlama yapacağızYok canım ,Aziz Bey Hadisesi ve Suzan Defter’i okumuştum sadece.Gidip al diyorsun yani onu da
Ortak okumamıydı calciE al tabi ki kukrim yorumlama yapacağız
Mayıs ayında okuyalım sen ben A Atalanteda . Biri daha vardı ama o vazgeçti. İsmi lazım değilEvet sen bahsetmiştin alırken herhalde başka bir fikrim yok hiç ,okuyacaksak beraber okuyalım ama bende de bir merak uyandırmadı değil
Yok canım öyle mini ortak okuma oldu. Birden sayımız çoğaldıOrtak okumamıydı calci
Ben de ekleneyim o zamanYok canım öyle mini ortak okuma oldu. Birden sayımız çoğaldı
Nerdeyse geceden getireceklermişBen de ekleneyim o zamanEki Görüntüle 3231807
Şu an 110₺10 çocuk emzirmiş kesin iridir
Konu itibariyle aslında çok ilgi çekici. 2022 yılında en beğenilen kitaplar arasında. Ben amazon indiriminde baya uyguna almıştım.
Oğlum da memelik diyorKızım küçükken sütyene memelik derdiSutyenden daha mantıklı bir isim bence
Doğru bi tercih olur ben de büyük memeler yazıp aratmışım mesela. Büyük değil iriymiş bizim memiktolar
memintolar da tombikoymuşMayıs ayında okuyalım sen ben A Atalanteda . Biri daha vardı ama o vazgeçti. İsmi lazım değilbir civciv annesi
Aklın yolu birOğlum da memelik diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?