- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Olabilirimanne sen misin?
Yeni bir bakış açısı getirmişsin tebrik ederim. Hep çay kahveyle paylaşılacak değil yaAcısever biri olarak bugün pulbiberimle geldim Eki Görüntüle 3233644
Ayy iyi ki doğmuş, daha çok çok güzel seneler görsünHayırlı sabahlar kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirirmemizi diliyorum
Bugün benim kızım 1 yaşına giriyor, akşam ufak bir süsleme ile uğraştık kitap paylaşımı yapamadım o yuzden.bugün çekirdek ailemizle ufak bir kutlama yapacağız inşallah
Günaydın, doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim.Hayırlı sabahlar kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirirmemizi diliyorum
Bugün benim kızım 1 yaşına giriyor, akşam ufak bir süsleme ile uğraştık kitap paylaşımı yapamadım o yuzden.bugün çekirdek ailemizle ufak bir kutlama yapacağız inşallah
Ayy iyi ki doğmuş, daha çok çok güzel seneler görsün
Tesekkur ederim teyzeleriGünaydın, doğumgünü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim.
Nice güzel seneleri olsun minnoşunHayırlı sabahlar kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirirmemizi diliyorum
Amin insallahNice güzel seneleri olsun minnoşun
Herkese günaydın, mutlu hafta sonlarımız olsun.Hayırlı sabahlar kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirirmemizi diliyorum
Teşekkür ederimHerkese günaydın, mutlu hafta sonlarımız olsun.
Kızınızı ve sizin anneliğinizi tebrik ediyorum. Ömrü de, bahtı da güzel olsun kızçenin.
Hâlâ aynı kitabı (Erguvan Kapısı) okuyorum, hâlâ bitirip yeni kitaba geçemedim ve utancımdan fotoğraf paylaşamadım.
Herkese günaydınHayırlı sabahlar kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirirmemizi diliyorum
Tesekkur ederimHerkese günaydınminnoşun doğum günü kutlu olsun nice seneleri olsun
Kizcenin doğum günü kutlu olsun Kontes K Kitapkontesi
Mutlu yılları olsun kızının
K Kitapkontesi
Cok tesekkur ederim kizlar. Allah evlatlarımıza hayirli ömürler versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?